giuseppe Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 I opet sve isto, isto, isto, isto, isto, isto, isto, isto... I onda se približi dan i zabrani se, i onda ćemo se svi čuditi.Bolje da svako ponovi svoj post iz ovog topika, dejavu pbp.
Lezilebovich Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Ja čula da se pomera jer pada na Uskršnji ponedeljak, a to tako ne sme.mislim da nije pomeren. problem bi valjda bio da je pao u petak Edited April 10, 2013 by Lezilebovich
Edit Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Ok. Moguce da sam pogresno razumela. Sori.Mada koliko sam čitala ni ne može da se desi da Djurdjevdan bude pre Uskrsa.Ko će ga znati, kad crkva ima svoj kalendar (i mesečevih mena) koji se ne poklapasa astronomskim... Nebitno ... Edited April 10, 2013 by Edit
ficfiric Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) sad treba odmah videti šta se ikada desilo od crkveno-istorijiskih događaja 28.09. i utvrditi zašto je baš taj dan morao biti i da je to u stvari provokacija :)Tad se davalo 30 dana velikoj gospojini Edited April 10, 2013 by ficfiric
*edited by mod Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ne priznajem prajd ako Toma ne stane na celo.
Lrd Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 a šta mislite da li pojavljivanja u rijalitijama doprinose da kod "običnih" ljudi smanje netrpeljivost prema homoseksualcima ?Ko je u kom rijalitiju? Ako je neki od aktivista a la Azdejković, onda nikako. Čovek je potpuni kreten, kao i skoro svi gej aktivisti u Srbiji.Ali, uopšteno - da. Najbolja stvar koju bi gejevi u Srbiji mogli da urade je da se predstave kao to što ogromna većina jeste - još jedan sloj mejnstrim trešerskog građanstva bez ukusa i sistema vrednosti. Da se lepo na Prajdu slušaju Seka i Ceca i Karleuša i da se cirka i gudrira kako se to i inače radi, pa bi zabrinuti sloj ljudi shvatio da gejevi rade apsolutno iste stvari kao i oni.
renne Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ustavni sud doneo odluku da je bila protivzakonita zabrana Parade 2011. godineПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Bakemono Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Danas sam baš hteo da pitam pppublikum da se izjasni šta bi mislio o ovoj vladi kad bi podržala Prajd 2013.
mustang Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 jel neko iz te gej alijanse stao na kacavendinu stranu? pitam samo, jer da se stvarno zalazu za gej prava stali bi...ovako samo kad prime platu.
Verterdegete Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Danas sam baš hteo da pitam pppublikum da se izjasni šta bi mislio o ovoj vladi kad bi podržala Prajd 2013.Ja sam gotovo siguran da ce, ako ne bude izbora na jesen, parada ove godine biti odrzana. I izuzev Dveri, niko se tome nece suprotstaviti. Navijaci, patriotske organizacije... To sve Vucic drzi u saci, i to nece ni prstom smeti da mrdne.
henrik larsson Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 (edited) . Edited April 30, 2013 by henrik larsson
Recommended Posts