Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

I opet sve isto, isto, isto, isto, isto, isto, isto, isto... I onda se približi dan i zabrani se, i onda ćemo se svi čuditi.Bolje da svako ponovi svoj post iz ovog topika, dejavu pbp.

• Replies 8k
  • Views 650.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

On 10. 4. 2013. at 8:44, Edit said:
Ja čula da se pomera jer pada na Uskršnji ponedeljak, a to tako ne sme.
mislim da nije pomeren. problem bi valjda bio da je pao u petak
Reveal hidden contents

Edited by Lezilebovich

Ok. Moguce da sam pogresno razumela. Sori.Mada koliko sam čitala ni ne može da se desi da Djurdjevdan bude pre Uskrsa.Ko će ga znati, kad crkva ima svoj kalendar (i mesečevih mena) koji se ne poklapasa astronomskim... Nebitno ...

Edited by Edit

On 10. 4. 2013. at 8:28, Lezilebovich said:
sad treba odmah videti šta se ikada desilo od crkveno-istorijiskih događaja 28.09. i utvrditi zašto je baš taj dan morao biti i da je to u stvari provokacija :)
Tad se davalo 30 dana velikoj gospojini

Edited by ficfiric

Ne priznajem prajd ako Toma ne stane na celo.

u tesnim pink gacama.

tanga :) može i tanga triko (što se mene tiče) :)

Nema o'ta posla ništa.

On 29. 3. 2013. at 13:04, Lezilebovich said:
a šta mislite da li pojavljivanja u rijalitijama doprinose da kod "običnih" ljudi smanje netrpeljivost prema homoseksualcima ?
Ko je u kom rijalitiju? Ako je neki od aktivista a la Azdejković, onda nikako. Čovek je potpuni kreten, kao i skoro svi gej aktivisti u Srbiji.Ali, uopšteno - da. Najbolja stvar koju bi gejevi u Srbiji mogli da urade je da se predstave kao to što ogromna većina jeste - još jedan sloj mejnstrim trešerskog građanstva bez ukusa i sistema vrednosti. Da se lepo na Prajdu slušaju Seka i Ceca i Karleuša i da se cirka i gudrira kako se to i inače radi, pa bi zabrinuti sloj ljudi shvatio da gejevi rade apsolutno iste stvari kao i oni.
  • 3 weeks later...

Ustavni sud doneo odluku da je bila protivzakonita zabrana Parade 2011. godineПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Danas sam baš hteo da pitam pppublikum da se izjasni šta bi mislio o ovoj vladi kad bi podržala Prajd 2013.

jel neko iz te gej alijanse stao na kacavendinu stranu? pitam samo, jer da se stvarno zalazu za gej prava stali bi...ovako samo kad prime platu.

.

Edited by Bakemono

On 29. 4. 2013. at 20:07, Bakemono said:
Danas sam baš hteo da pitam pppublikum da se izjasni šta bi mislio o ovoj vladi kad bi podržala Prajd 2013.
Ja sam gotovo siguran da ce, ako ne bude izbora na jesen, parada ove godine biti odrzana. I izuzev Dveri, niko se tome nece suprotstaviti. Navijaci, patriotske organizacije... To sve Vucic drzi u saci, i to nece ni prstom smeti da mrdne.

.

Edited by henrik larsson