Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

in d min tajmhuligani demolirali teretanu jer u nju dolaze gejevi

Tri neidentifikovana napadača sa fantomkama, bejzbol palicama i noževima demolirala su teretanu “Etnodžim” na Banjici. Incident se dogodio rano ujutru a napadači su upali u teretanu dok su ljudi vežbali na spravama.Teretana je u vlasništvu Francuza Lorena Dušena, huligani koji su upali u teretanu vikali su “Marš uFrancusku, pobićemo vas!” Demoliran je celokupan inventar a šteta je veća od 100.000 evra.Jedan od svedoka, za naš portal je rekao:Mahali su noževima i palicama, lomili sve što im je došlo pod ruku uz gnusne psovke. Marš u Francusku, pobićemo vas, vikao je jedan od trojice napadača dok su ostali uništavali opremu, elektronske trake, televizore i stakla. Ljudi su ležali po patosu, i niko nije smeo da se pomeri. Bilo je užasno – kaže naš sagovornik.Vlasnik teretane, Loren Dušen i dalje ne veruje da se ovako nešto događa u Srbiji -Ne verujem da se ovo događa! Došao sam u Srbiju, investirao veliku sumu novca, i zaposlio ljude. Od zarade izdvajamo i za humanitarne akcije, a ovako mi se vraća. Neću da verujem da je srpska policija do te mere nesposobna da ne može da zaštiti svoje građane, a kamoli strance, kaže ogorčeni vlasnik kompanije „Etno džim“.-Tačno je da su naši objekti popularni među pripadnicima gej populacije, ali ako gospodin Dačić tvrdi da vaša zemlja nije kapitulirala pred nasilnicima, kako da kvalifikujemo ovaj događaj, pita se Loran Dušen uz opasku da se nada da će policija ipak rešiti slučaj.O svemu je obavešten i francuski ambasador u Srbiji koji će uputiti protestnu notu našem Ministarstvu unutrašnjih poslova.
može im se i vrlo su svesni toga. Edited by funk soul sister
Posted

Oh, izgleda da slika u svetu™ i nije više tako važna...Ili, možda i uhapse ove, pa ih puste posle 2-3 godine kad se zaboravi...I slika u svetu i pravda za našu decu™...

Posted (edited)

Hvala Praslinu na žovijalnom izvješću sa Oplenca. Da niste usput pojeli Princu nešto za dušu po obližnjim pečenjarama?Nego, kako se to u kanonima SPC vodi kada sa celivanja dečjih mošnica pređeš na kraljevske mošti, jel to unapređenje ili ražalovanje? Čisto da mogu kvalitativno da se odredim prema današnjem skupu iz crkvenog ugla.

Edited by gazza1
Posted

Razumeo bih da je postojanje huligana itekako dobrodoslo jednoj politickoj struji za odrzavanje neke konstantne nesigurnosti i straha, usled nepostojanja spoljasnjeg neprijatelja, ali oni su tu vec vise od decenije sa tendencijom da postanu neki relevantan faktor u drustvu. Neobjasnjivo.

Posted

Prosvijed ispred veleposlanstva Republike Srbije zbog odluke da se Pride povorka i popratna dešavanja zabrane iz "sigurnosnih razloga". Zagreb 5.10.2012.http://www.youtube.com/watch?v=k-6RS-c9AAs&feature=player_embedded

Posted (edited)

@LanciaPa, to ti je verovatno neko ovdasnje vidjenje kontrolisanog pustanja pare iz lonca. Kao sto nikada neces zabraniti fudbalske utakmice u Srbiji, zato sto imas huligane pod relativnim prismotrom, povremeno naprave sranje, ali ih uglavnom nekako hendlujes. Hendlujes :naughty: . Isto tako i ovde. Bolje da ih malo pustis da se kurce i ispunis im zelje, nego da ides u frontalni sukob koji em kosta, em ostavlja utisak da ne znas da vodis drzavu, em u krajnjoj liniji nemas kapacitet da ga resis na legalan nacin. Pubovi mozda i mogu da poapse, ali ni sudovi ne mogu da procesuiraju ni zatvori mogu da ih prime, koliko toga ima.A sve to pod uslovom da ne delis njihovo misljenje, posto, saberi i oduzmi, njih koristis ih politicki da prenesu tvoje stavove koje ne smes javno da izgovoris. Nije to Dacic izmislio i nije to pocelo 20.maja.

Edited by gazza1
Posted
Hvala Praslinu na žovijalnom izvješću sa Oplenca. Da niste usput pojeli Princu nešto za dušu po obližnjim pečenjarama?
Да се стварно крка за душу, моја данашња казнена експедиција на пилеће ражњиће у сланини, специјалитет Месарске занатске радње "Свети Лука" у Карађорђевој (на раскрсници за Крагујевац наставиш право, одмах после пумпе са леве стране), би Кнеза Павла кроз рајска врата унела, а не увела.
Posted (edited)
Hvala Praslinu na žovijalnom izvješću sa Oplenca. Da niste usput pojeli Princu nešto za dušu po obližnjim pečenjarama?Nego, kako se to u kanonima SPC vodi kada sa celivanja dečjih mošnica pređeš na kraljevske mošti, jel to unapređenje ili ražalovanje? Čisto da mogu kvalitativno da se odredim prema današnjem skupu iz crkvenog ugla.
Kaže se: iz ugla hrišćanske dogme.Edit:
Да се стварно крка за душу, моја данашња казнена експедиција на пилеће ражњиће у сланини, специјалитет Месарске занатске радње "Свети Лука" у Карађорђевој (на раскрсници за Крагујевац наставиш право, одмах после пумпе са леве стране), би Кнеза Павла кроз рајска врата унела, а не увела.
Zar nije knez Pavle jeo samo tofu sa rukolom? Edited by Syme
Posted (edited)
a, znaci zabagovali su :Dni onaj batler nista ne pomaze.
a šta ćeš, mora i italija tu i tamo da zabaguje... ^_^
in d min tajmhuligani demolirali teretanu jer u nju dolaze gejevimože im se i vrlo su svesni toga.
baš nagađam - ali meni je ovo više rezultat odbijanja da se plati reket ili nečeg daleko "prizemnijeg" i "nepatriotskijeg", ali se samo vade na gejeve, mislim, kad sudove već boli uvo za zločine iz mržnje. ne znam da li se u međuvremenu nešto promenilo, ali pao mi je na pamet slučaj onog, mislim, 17-godišnjeg balvana koji je nožem napao neku dvojicu na adi ( http://www.b92.net/i...6&nav_id=451347, mislim da je ovo bilo u pitanju), pa se kad se ispostavilo da je iznabadao strance, "pravdao" time da nije znao da su stranci nego su mu, eto, izgledali kao gejevi. ne znam da je nešto posebno nagrabusio zbog toga. doduše, posle toga se u štampi taj napad više nije pominjao.
Razumeo bih da je postojanje huligana itekako dobrodoslo jednoj politickoj struji za odrzavanje neke konstantne nesigurnosti i straha, usled nepostojanja spoljasnjeg neprijatelja, ali oni su tu vec vise od decenije sa tendencijom da postanu neki relevantan faktor u drustvu. Neobjasnjivo.
ovo i mene zbunjuje. kao razumem zašto su 90-ih negovali one vidimoseučituljaše samo da bi ih puštali po bosnama i hrvatskama da kao besni kerovi rade prljav posao, ali ovo koketiranje sad mi nije baš najjasnije. mada, ima smisla ovo što gazza priča - deo o poklapanju mišljenja. opet, ne verujem da ova država, ma koliko šugava i nesposobna bila, ne bi mogla da izađe na kraj sa svim tim kriminogenim govnarima, samo da hoće.edip: praštajte, ne znam u ove nove linkove a nikako da pročitam tutorijal. Edited by Joshua
Posted
Активисти СНП „Наши“ организовали акцију „Победа здраве и нормалне Србије“ у Новом Садусубота, 06. октобар 2012.Ативисти СНП „Наши“ у Новом Саду прославили су забрану „Параде поноса“ која је требала да буде одржана данас, тако што су у центру Новог Сада код споменика Светозара Милетића раширили транспарент на којем је писало „Победа здраве и нормалне Србије“ и делили летке којима промовишу предлог закона о забрани геј параде.

pobeda%20zdrave%20srbije1.JPG

Posted
Ето. Фотке на захтев шаљем.
ne treba mi fotka, ali mi treba da saznam da li je holivudska zvezda cerka jelisavetina bila?
Posted (edited)

Нисам је видео пошто је била гужва а ја сам интровертан па сам се држао по страни. У вестима кажу да је била.едит: била:1076610_Tan2012-10-6_1441896_4.jpg

Edited by Праслин
Posted

pobeda%20zdrave%20srbije1.JPG

Samo 10 zdravih i normalnih u celoj Srbiji?!?

Posted (edited)

@PraslinI, kako to da si ti Ravnogorac došao da se pokloniš senima omrznutog namesnika koji je stvorio veliku hrvatsku banovinu unutar Jugoslavije, a potom pristupio trojnom paktu, zbog čega ga je vojska od koje je posle nastala tzv. JVuO zbacila sa vlasti državnim udarom i dovela maloletnog kralja, koji ga je proterao? Ono, odveli ih do grčke granice i rekli im "marš iz Jugoslavije" (bukvalno)? Sada im se klanjate?Mislim, jasno je meni kako se oni među sobom mire, to je familija, a kako se vi prašinari mirite sa time? Koji ste ginuli za te stvari, izvodili državne udare i tome slično (koristim 2. lice jednine jer pretpostavljam da si potomak tih ljudi, a u najmanju ruku im slediš ideale), da bi na kraju krajeva grdno postradali? Mislim, sada ne smeta svo zlo koje je taj stvor napravio jer je Aleksandar rekao da je to sve OK i zagrlio se sa Jelisavetom?

Edited by Filipenko
Posted
jer je Aleksandar rekao da je to sve OK i zagrlio se sa Jelisavetom?
hallmark_logo.jpg