Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

a kako vama izgleda rad lgbt aktivista?ne mom nivou radoznale neznalice, rekla bih da je mp40 u pravu.ne nuzno da su posteri i bedzevi prava stvar, ali svakako da od hermeticnih akcija leba nema.

Edited by morgana
Posted (edited)

ahahah pa mučeni serž koji je čas uvaženi profesor a čas novinar nekog kronikla bi još i da izvaćari odštetu, lažno predstavljajući svoj digitalni idiot od 100-nak $ kao nešto što vredi $2000baš lepo podsećanje na ovu gadiju, i fini spisak novih imena za upamtiti, džon bosnić, bašović, gašparovski...

Сасвим изненада Трифковићу и Башовићу приватно обезбеђење, ангажовано специјално за ову прилику, прилази и заврнутих руку их одводи до излаза из дворишта Павиљона Вељковић, при чему је у једном моменту Трифковић оборен на калдрму дворишта уз покушај одузимања фотоапарата вредног 2000 долара. Том приликом фотапарат је уништен, а Трифковић је задобио лакшу повреду леве руке. На Трифковићев захтев да се изврши увиђај и направи записник о инциденту претставник полиције му је рекао да може да поднесе кривичну пријаву против организатора. Испред капије Павиљона Вељковић, потом се појавило неколико особа из организације изложбе „Ецце Хомо“ добацујуђи Трифковићу и Башовићу да су они свесно изазвали инцидент. Срђа Трифковић је у изјави за Правду најавио подношење кривишне пријаве против Н.Н. особе из обезбеђења. Трифковић је у току ноћи извадио лекарско уверење, а у току сутрашњег дана ће прибавити доказ о оштећењу своје приватне имовине. Станислав Гашпаровски је у изјави Правди нагласио да се током разговора, који је са организаторима изложбе водио након удаљавња Трифковића и Башовића, уверио да је Трифковићев идентитет врло добро познат младој женској особи која се умешала у разговор између Трифковића и новинарке која га је интервјуисала. Редакција Правде није успела да пронађе више података о медијској кући из Берлина коју је навела новинарка са почетка текста. (Правда)
Edited by gazza1
Posted

A danas, dverski maraton.

РТВ Пинк, 18.30 часоваЕмисија: Национални дневникГости: Горан Милетић, организациони одбор геј параде и Бранимир Нешић, Двери.Време: четвртак, 4. октобар у 18.30.Студио Б, 21 часЕмисија: "Од А до Ш",Гости: Гордана Суша, новинар, Бојана Ивковић, "Лабрис" и Радован Тврдишић, Двери.Аутор и водитељ: Данијела Шеган.Време: четвртак, 4. октобар у 21 час!РТС 1, 22 часаЕмисија: "Да, можда, не",гости: Горан Милетић, организациони одбор геј параде, Филип Грбић, НСПМ, Живица Туцић, верски аналитичар, др Жељко Никач, Криминалистичко-полицијска академија и Бошко Обрадовић, Двери.Аутор и водитељ: Оливера Ковачевић.Време: четвртак, 4. октобар у 22 часа.
Posted

Rastrčaše se Doorsi™ na sve strane...Jebeo ja retardirane novinare koji im daju prostor da zaglupljuju narod...Imao Rambo pravo, još pre 20 godina..."Preostaje jedino da ugasiš TV,Odmoriš mozak i maneš se od budala,Ugasi TV, vidiš da te truje,Pristojnog čoveka nateruju da psuje,"

Posted
In political journalism, a vitriolic quote from each side and a punchy headline is all that is needed to feed the news machine. Who cares if substance and analysis are thrown to the wind? Journalism is a commodity. There is always a need for more “inventory” on which to place ads. Journalism, real journalism—the pursuit of truth—also creates inventory, but not as much, and it is difficult, costly and time-consuming. Far easier to bolt together a few pieces of trivial comment from political pundits and move on.
Nabijem ih ja sve redom.
Posted
Rastrčaše se Doorsi™ na sve strane...Jebeo ja retardirane novinare koji im daju prostor da zaglupljuju narod...Imao Rambo pravo, još pre 20 godina..."Preostaje jedino da ugasiš TV,Odmoriš mozak i maneš se od budala,Ugasi TV, vidiš da te truje,Pristojnog čoveka nateruju da psuje,"
+1000 Ali ja to naravno, neću uraditi, jer sam kreten i self-harmer."We want to stop reading magazinesStop watching T.V.Stop caring about HollywoodBut we're addicted to the things we hate..."
Posted (edited)

Mene ovo podseća na one ratardirane emisije Evolucuja vs Kreacionizam... Gde se jedna poprilično naučno dokazana i od cele naučne zajdenice podržana teorija suprotstavlja ravnopravno sa teorijom gomile klerikalnih likova, u nekoj emisiji, 1-1...A onda narod veruje idiotima, malo pomalo... Bilo na TVu, mora da je istina, šta ti fićfirići znaju, vidi kako je smotan ovaj naučnik haha...Tako i ovo...Dovedu neke smotuse da se suprotstave ovim mračnjacima i dobijemo ovo što imamo...

Edited by radisa
Posted

ne znam koji ce kurac bilo ko od ovih aktivista u ovim emisijama.

Posted

pa da. dovedu mutave, ali uljudne dzemperlije i puste ih na vucice, velje ilice, bojane dimitrijevice, dverase i ostale svinjske ljude.meni samo zato zao sto je canak otisao iz skupstine. u odsustvu pravih radikala, osim njega niko nije imao potencijal za opstrukciju rada skupstine.

Posted
Mene ovo podseća na one ratardirane emisije Evolucuja vs Kreacionizam... Gde se jedna poprilično naučno dokazana i od cele naučne zajdenice podržana teorija suprotstavlja ravnopravno sa teorijom gomile klerikalnih likova, u nekoj emisiji, 1-1...A onda narod veroju idiotima, malo pomalo... Bilo na TVu, mora da je istina, šta ti fićfirići znaju, vidi kako je smotan ovaj naučnik haha...Tako i ovo...Dovedu neke smotuse da se suprotstave ovim mračnjacima i dobijemo ovo što imamo...
E, pa to, ali ne dovedeš Dokinsa da brani evoluciju, nego Nenada Prokića, stručnjaka za sve.
Posted
.. nego Nenada Prokića, stručnjaka za sve.
Takoreći, Milana Nikolića. :D
Posted (edited)
pa da. dovedu mutave, ali uljudne dzemperlije i puste ih na vucice, velje ilice, bojane dimitrijevice, dverase i ostale svinjske ljude.
To i jeste veliki problem... S ovima je jako nezgodno razgovarati...Ako si normalan i uljudan, onda si smotan, nesposoban, ne umeš da se suprotstaviš...Ako se spustiš ne njihov nivo, onda te rasture na iskustvo, jer, tu se tek bolje snalaze...Win-Win situacija za mračnjake, osim ako im nisu sa druge strane, ne znam, Čanak, Srbijanka i ne znam da li ima još ko...U suštini, njih treba pecati na sitnicama i uopšte ne ulaziti u direktan sukob, nego samo podbdati sa strane, mada mislim da ni to ne bi donelo neku korist, jer je društvo™ ionako njima većinski naklonjeno... :( Edited by radisa
Posted
Win-Win situacija za mračnjake, osim ako im nisu sa druge strane, ne znam, Čanak, Srbijanka i ne znam da li ima još ko...
BS. steta sto je jos nema u javnosti