Jump to content

That guy!

Featured Replies

Jel taj igr'o u Drajvu?
jok. to samo dokazuje da je gosling cmoljka, kad jos leonga ubio nije.
  • Replies 197
  • Views 31.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kako se zove onaj plavi glumac sa bukvalno majmunskom facom? Ne mogu da mu nađem sliku (jer ne znam ko je), a igra obično negativce.

Pa jel' to taj Gosling?

Kako se zove onaj plavi glumac sa bukvalno majmunskom facom? Ne mogu da mu nađem sliku (jer ne znam ko je), a igra obično negativce.
gary_busey2.jpgGary.jpg?t=20110417210819Gary Busey

Edited by Marko M. Dabovic

mozda je Robert Z'Dar 2dvpq2f.jpg

Ping-Ao Wei, poznatiji kao desna ruka šefa podzemlja, cinkaroš, špijun i oportunista-preletač. Kažu da je lepo igrao i pevao:f44.jpg

Gary Busey
A u opis se uklapa i sin mu Jake:20340-23782.jpg
Robert Z'Dar
Maniac Cop! Isti tip uloga (negativci, psihopati, itd): Clancy Brown600full-clancy-brown.jpg

eh, ko ne zna klensija brauna pored filmova ne poznaje ni serije baš najbolje

Allyce Beasley1186.gifi moja licna kraljica sporednih uloga (britanska glumica koju sam gledala svuda, od 4 vencanja i sahrana, preko sobe s pogledom, agatinih ekranizacija itd.) Sophie ThompsonSophie_Thompson_1.jpg

Edited by PointTaken

Gary Busey
Mislim da nije, slična faca, ali usađenije i primaknutije oči, a usta još više izbačena. Jel igrao u Planeti majmuna, ili tako nešto?
1668730,MRum1fCz2O6_eLuS_9LWpLPsl+_dc+gypBT4ClHIYRsIU9Lc1Nbi5ggYcNCcrk71DTU60cyLXTCr2e1tpZGgWA==.jpgNathan Jones, topovsko meso za junake vicne borilackim vestinama.Bonnie+and+Clyde+-+Michael+J+Pollard+03.JPGMichael J. Pollardjeffrey-combs-frighteners-765f3.jpgJeffrey Combs

Edited by Radagast

Mislim da nije, slična faca, ali usađenije i primaknutije oči, a usta još više izbačena. Jel igrao u Planeti majmuna, ili tako nešto?
Ron Perlman?ron-perlman.jpg
Brian Thompson?17058.gifjedan od omiljenih: Aaron Eckhartedit: ipak nije that guy :)

Edited by maheem

Robert_Lasardo_Picture.jpgRobert LaSardo, cak sam se potrudila i da mu ime zapamtim koliko mi je bio THAT guy ^_^
da, da!!! to je taj! :Dodlican topic!ethan_suplee_my_name_is_earl.jpg

Naš, a svecki!997DBR_Zeljko_Ivanek_002.jpg