Jump to content
IGNORED

That guy!

Buck Naked

Recommended Posts

Posted
Jel taj igr'o u Drajvu?
jok. to samo dokazuje da je gosling cmoljka, kad jos leonga ubio nije.
  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Buck Naked

21

• Turnbull

13

• Lancia

13

• colonelo

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako se zove onaj plavi glumac sa bukvalno majmunskom facom? Ne mogu da mu nađem sliku (jer ne znam ko je), a igra obično negativce.

Posted

Pa jel' to taj Gosling?

Posted (edited)
Kako se zove onaj plavi glumac sa bukvalno majmunskom facom? Ne mogu da mu nađem sliku (jer ne znam ko je), a igra obično negativce.
gary_busey2.jpgGary.jpg?t=20110417210819Gary Busey Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Ping-Ao Wei, poznatiji kao desna ruka šefa podzemlja, cinkaroš, špijun i oportunista-preletač. Kažu da je lepo igrao i pevao:f44.jpg

Posted
Gary Busey
A u opis se uklapa i sin mu Jake:20340-23782.jpg
Robert Z'Dar
Maniac Cop! Isti tip uloga (negativci, psihopati, itd): Clancy Brown600full-clancy-brown.jpg
Posted

eh, ko ne zna klensija brauna pored filmova ne poznaje ni serije baš najbolje

Posted (edited)

Allyce Beasley1186.gifi moja licna kraljica sporednih uloga (britanska glumica koju sam gledala svuda, od 4 vencanja i sahrana, preko sobe s pogledom, agatinih ekranizacija itd.) Sophie ThompsonSophie_Thompson_1.jpg

Edited by PointTaken
Posted
Gary Busey
Mislim da nije, slična faca, ali usađenije i primaknutije oči, a usta još više izbačena. Jel igrao u Planeti majmuna, ili tako nešto?
Posted (edited)
1668730,MRum1fCz2O6_eLuS_9LWpLPsl+_dc+gypBT4ClHIYRsIU9Lc1Nbi5ggYcNCcrk71DTU60cyLXTCr2e1tpZGgWA==.jpgNathan Jones, topovsko meso za junake vicne borilackim vestinama.Bonnie+and+Clyde+-+Michael+J+Pollard+03.JPGMichael J. Pollardjeffrey-combs-frighteners-765f3.jpgJeffrey Combs Edited by Radagast
Posted
Mislim da nije, slična faca, ali usađenije i primaknutije oči, a usta još više izbačena. Jel igrao u Planeti majmuna, ili tako nešto?
Ron Perlman?ron-perlman.jpg
Posted (edited)
Brian Thompson?17058.gifjedan od omiljenih: Aaron Eckhartedit: ipak nije that guy :) Edited by maheem
Posted
Robert_Lasardo_Picture.jpgRobert LaSardo, cak sam se potrudila i da mu ime zapamtim koliko mi je bio THAT guy ^_^
da, da!!! to je taj! :Dodlican topic!ethan_suplee_my_name_is_earl.jpg