June 20, 2025Jun 20 Opet sam izašla u obilazak noću i ovaj put zatekla puž party. Pas je malo bljucnuo na jednom mestu i reko’ sačekaću do ujutru da se suhne pa da očistim. Kad tamo gomila se gosti. Postavim zamku sa pivom, ali izgleda da ne vole Blanc pa ću večeras da probam sa Tuborgom.
June 20, 2025Jun 20 HahahahahahahaaaaaaaaaHm, ekonomičnije rešenje. Edited June 20, 2025Jun 20 by Boksi
June 20, 2025Jun 20 Da li rasad paradajza koji stoji u onim malim saksijicama može da preživi mesec dana? Ostalo nešto da se nije posadilo, pa da vidim da li ima neke vajde sad da presađujem ili ne.Edit: ima nekih saksijica gde je rasad vidno mrtav, ali ima i nekih gde deluje živo: zelen, uspravan, čvrst i sl. Samo ne znam da li uprkos tome može da rađa, taj neki ciklus vegetacije ili kako već, da li je zeznut time što tavori u nekoj maloj posudici. Edited June 20, 2025Jun 20 by Pixisis
June 20, 2025Jun 20 Moras ga presaditi sto prije da bi imao bilo kakvu sansu da urodi. Cak i da ga danas presadis, sanse su da ces u septembru morati obrati zelen plod.
June 20, 2025Jun 20 2 hours ago, Boksi said:Opet sam izašla u obilazak noću i ovaj put zatekla puž party. Pas je malo bljucnuo na jednom mestu i reko’ sačekaću do ujutru da se suhne pa da očistim. Kad tamo gomila se gosti. Postavim zamku sa pivom, ali izgleda da ne vole Blanc pa ću večeras da probam sa Tuborgom.Nabavi jeza kao ljubimca, ima da ti ciste bastu samo tako od svih stetocina.Ili jos bolje par, pa nek se razmnozavaju.
June 20, 2025Jun 20 7 minutes ago, brusli said:Ili jos bolje par, pa nek se razmnozavaju.Nije to tako jednostavno.