Џеремаја Крстић Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) Edited September 30, 2015 by Џеремаја Крстић
stoka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Nekada su sudije krale za nas, sada kradu za druge, to je jednostavno sportski balans ...
Ravanelli Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 "Najlepše sportistkinje sa velikim grudima" Bliče, uvek ćeš imati moj klik
salerokada Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Mala bara, puno krokodila Nakon otvorenog pisma D. J. Vučićevića, vlasnika i glavnog i odgovornog urednika Informera upućenog Saši Mirkoviću, Mirković mu odgovara: “Znao sam da se ne zalažeš za objektivno novinarstvo nego za uvođenje diktature u kojoj može biti samo jedan. Ali to je kviz koji se emitovao na nekoj televiziji, a ne realna situacija u demokratskom društvu. S druge strane što se tiče jahanja, možda bi i pristao da si malo bolja “riba”, kao i da vidiš šta imam ispod mog konjskog kilta (muška suknja). Siguran sam da se mnogo duže od mene poznaješ sa Rodićem, jer si za razliku od mene bio njegov radnik. Znao sam da ne smeš na TV duel, jer kao što sam rekao: prazna stolica ne odgovara i vreća za boks ne uzvraća. Lako je hvaliti se u praznom studiju. Ti si moćan čovek, danas uz pomoć svojih prijatelja kontrolišeš MUP, BIU, Tužilaštvo ali ne i mene Vučićeviću, ni ti, ni tebi slični, ni vaše podguzne muve. Za razliku od magarca, konj je plemenita životinja, pa me ne čudi sto te tvoji nalogodavci drže samog u ringu.” S poštovanjem, Saša Mirković. ( Moja TV)
salerokada Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Jel tačno da danas teško može da se nađe Kurir na koiscima? Sve je "prodato" ili nije ni stiglo na kioske?
Malkmus Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Kurir i stručnjak za sekte: Pripadnost sekti je bolest zavisnosti– Sekte jesu bolest zavisnosti, jer npr. u pseudo hindu sektama se praktikuje joga meditacija i sl. Prilikom upražnjavanja istih mozak luči endorfin, dopamin, itd, a praktikant oseća neopisivo zadovoljstvo… i navlači se na to poput heroinskog zavisnika… ukoliko se naglo odvaja dolazi do krize jako slične narkomanskoj… Istraživači moraju da budu oprezni jer mogu da nastradaju - razjasnio je Pastuović.
James Marshall Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Ovaj garant gledao neko veče Sveti dim
Joshua Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 nogekako, i jogi letači i džogi trkači svi na isto navučeni, mater li im njinu onu narkomansku :torbica:
pacey defender Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Kurir i stručnjak za sekte: Krvavice, orgije i droze. Gde to ima? Pitam za druga.
Ravanelli Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 (edited) veoma jaka naslovnica kurira danas smrt. silovanja, maltretiranja, gubitak bebe... Edited September 30, 2016 by Ravanelli
James Marshall Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Aha, sad Jelena Nađ ima i daje mišljenje po "novinama" na društvene teme.
James Marshall Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 (edited) Pa naravno, nebitno je da li je ona ili ne, već što se kod naših novina smatra dobrim potezom zvati bilo koga ko je upetljan u bilo kakav mučan i gadan slučaj da da mišljenje na bilo koju temu. Mislim da smo čuli šta o uzgoju uljane repice misli šurnjajina sestričina one nesretne pjevačice iz Borče. Edited September 30, 2016 by James Marshall
Recommended Posts