Jump to content
IGNORED

Tabloidi u Srbiji

Eraserhead

Recommended Posts

Posted (edited)

:fantom:

Edited by Џеремаја Крстић
  • Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• Turnbull

29

• Filipenko

25

• salerokada

23

Posted

Nekada su sudije krale za nas, sada kradu za druge, to je jednostavno sportski balans ...

• 1 month later...
Posted

"Najlepše sportistkinje sa velikim grudima"

Bliče, uvek ćeš imati moj klik

• 2 weeks later...
Posted

Mala bara, puno krokodila

Nakon otvorenog pisma D. J. Vučićevića, vlasnika i glavnog i odgovornog urednika Informera upućenog Saši Mirkoviću, Mirković mu odgovara:

“Znao sam da se ne zalažeš za objektivno novinarstvo nego za uvođenje diktature u kojoj može biti samo jedan. Ali to je kviz koji se emitovao na nekoj televiziji, a ne realna situacija u demokratskom društvu. S druge strane što se tiče jahanja, možda bi i pristao da si malo bolja “riba”, kao i da vidiš šta imam ispod mog konjskog kilta (muška suknja). Siguran sam da se mnogo duže od mene poznaješ sa Rodićem, jer si za razliku od mene bio njegov radnik. Znao sam da ne smeš na TV duel, jer kao što sam rekao: prazna stolica ne odgovara i vreća za boks ne uzvraća. Lako je hvaliti se u praznom studiju. Ti si moćan čovek, danas uz pomoć svojih prijatelja kontrolišeš MUP, BIU, Tužilaštvo ali ne i mene Vučićeviću, ni ti, ni tebi slični, ni vaše podguzne muve. Za razliku od magarca, konj je plemenita životinja, pa me ne čudi sto te tvoji  nalogodavci drže samog u ringu.”

S poštovanjem, Saša Mirković.

( Moja TV)

Posted

Jel tačno da danas teško može da se nađe Kurir na koiscima?

Sve je "prodato" ili nije ni stiglo na kioske?

• 9 months later...
Posted

Kurir i stručnjak za sekte:

Pripadnost sekti je bolest zavisnosti
– Sekte jesu bolest zavisnosti, jer npr. u pseudo hindu sektama se praktikuje joga meditacija i sl. Prilikom upražnjavanja istih mozak luči endorfin, dopamin, itd, a praktikant oseća neopisivo zadovoljstvo… i navlači se na to poput heroinskog zavisnika… ukoliko se naglo odvaja dolazi do krize jako slične narkomanskoj… Istraživači moraju da budu oprezni jer mogu da nastradaju - razjasnio je Pastuović.

Posted

Ovaj garant gledao neko veče Sveti dim

Posted

nogekako, i jogi letači i džogi trkači svi na isto navučeni, mater li im njinu onu narkomansku  :torbica:

Posted

Kurir i stručnjak za sekte:

Krvavice, orgije i droze. Gde to ima? 

Pitam za druga. 

• 3 weeks later...
Posted (edited)

veoma jaka naslovnica kurira danas

smrt. silovanja, maltretiranja, gubitak bebe...

3092016naslovna-1475189785-1001607.jpg

Edited by Ravanelli
Posted

Aha, sad Jelena Nađ ima i daje mišljenje po "novinama" na društvene teme.

Posted (edited)

Pa naravno, nebitno je da li je ona ili ne, već što se kod naših novina smatra dobrim potezom zvati bilo koga ko je upetljan u bilo kakav mučan i gadan slučaj da da mišljenje na bilo koju temu.

Mislim da smo čuli šta o uzgoju uljane repice misli šurnjajina sestričina one nesretne pjevačice iz Borče.

Edited by James Marshall