Lezilebovich Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Blic online @Blic_online 23h #zabava Hrvatska manekenka Nina Morić: Otac me je seksualno zlostavljao http://bit.ly/16CdMzm zabavno da zabavnije ne može biti
Filipenko Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Na koju foru je vest da je neka izbodena žena u Americi u teškom stanju toliko bitna da je Blic drži dan i kusur na naslovnoj strani u top 5 vesti? Otkud ona uopšte tamo, jebote? Šta koga briga za to?
Аврам Гојић Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 nije neka izbodena žena, nego porodilja izbodena tokom četa sa mužem.toliko si drvio o privlačenju klikova i sad treba da ti objašnjavamo zašto tu vest drže u top 5?ti ovde zajebavaš pošten svet, što kaže Miralem.
расејан Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Na koju foru je vest da je neka izbodena žena u Americi u teškom stanju toliko bitna da je Blic drži dan i kusur na naslovnoj strani u top 5 vesti? Otkud ona uopšte tamo, jebote? Šta koga briga za to?Вероватно је тамо на насловним странама. Тамо медији некако прећутно (тј ваљда се договарају између себе) изаберу бизарни случај месеца, и развлаче га недељама. Негде крајем прошлог века је био случај неког клинца кога је суд доделио оцу, али на Куби, па је било спасавање клинца од комунизма наспрам светости правног система. Па је био случај Тери Скјаво (коју они читају Шајво, никад чули италијански) којој је муж хтео да, након више месеци, искључи пумпе и пусти је да мирно умре (на шта има законско право, он се пита), развлачило се бар три месеца. Па она астронауткиња што је кренула на Флориду да уцмека одметнутог мужа док се тамо швалера, чак је навукла и пелене за одрасле да се не задржава успут (и да не буде примећена). Па убиство Лејси Патерсон. Па... сам онда престао да обраћам пажњу и на наслове, увек имају нешто.За то време се доносе закони дугачки по 1500 страна које нико није ни прочитао, председничким указима се гази устав... ал' то нема у вестима. Ово развлачење је да се одвуче пажња и да нико не примети шта мађионичар ради другом руком.
Аврам Гојић Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ovo je jedan od onih momenata kada imam potrebu da vrištim sebi u rukav od muke.
Dagmar Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 He-he. Ja tako reagujem kad citam o tome kako Srbin zna da u Americi kriju lek od raka jer lekarskom lobiju odgovara da su ljudi bolesni i da se lece skupim terapijama, a skriveni lek od raka je jako jeftin i zato ga i dalje skrivaju.
Uskebasi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Kad smo kod besmislenih vesti:http://www.blic.rs/Vesti/Svet/417273/Umro-inzenjer-koji-je-1970-razneo-kita-eksplozivomMoguce da je ovaj kit 70-ih bio glavna vest u svim svetskim medijima
расејан Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Само да се јавим да остајем на форуму докле год се будем придржавао сопствених одлука донетих након последњег заувека.
Hella Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) He-he. Ja tako reagujem kad citam o tome kako Srbin zna da u Americi kriju lek od raka jer lekarskom lobiju odgovara da su ljudi bolesni i da se lece skupim terapijama, a skriveni lek od raka je jako jeftin i zato ga i dalje skrivaju. što je najgore, u poslednje vreme to čujem i od ljudi koji nisu bili srbi, nego inteligentni, pa se osrbili od druženja s osvešćenima na fejzbuku (occupy, 99%, antigmo i sličnim šljamom). Edited November 4, 2013 by Hella
расејан Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Аман, мењајте тактику. Могли бисте понекад нешто и да образложите. Ово се у време комуниста звало етикетирање - залепиш етикету тако да другови који су на линији знају да томе не треба прилазити, него се ваља другарски придружити критици, још боље што нису ни упознати о чему се ради, ко је упознат могао би да буде сврстан уз...
Аврам Гојић Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 druže, iako sam ti na ignore listi, odgovoriću: novinarstvo ne funkcioniše tako kako si rekao. dosta je neprijatno kad čitaš znalačke sudove o poslu kojim se baviš evo već 15 godina. napisao bih više, no malo mi je glupo da trošim vreme na post za koji ne znam da li ćeš ga pročitati.nikakvu taktiku nemam, samo sam imao želju za žustrom diskusijom sa nekime ko nije na mojoj liniji, ali trenutno nema uslova za to, i otud urlanje u rukav.
beatakeshi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) ... Edited November 4, 2013 by beatakeshi
bokki Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 druže, iako sam ti na ignore listi, odgovoriću: novinarstvo ne funkcioniše tako kako si rekao. dosta je neprijatno kad čitaš znalačke sudove o poslu kojim se baviš evo već 15 godina. napisao bih više, no malo mi je glupo da trošim vreme na post za koji ne znam da li ćeš ga pročitati.nikakvu taktiku nemam, samo sam imao želju za žustrom diskusijom sa nekime ko nije na mojoj liniji, ali trenutno nema uslova za to, i otud urlanje u rukav.Zar u Srbiji još uvek postoji novinarstvo.
gagorder Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Zar u Srbiji još uvek postoji novinarstvo.joj, što volim ovu supstancijalnu kritiku. ne, ne postoji, u srbiji postoji samo privid - privid novinarstva, ljudi, gradova, ulica, institucija, foruma, pa i forumaša te u tom smislu, ne postoje ni postovi, pa ni ovaj tvoj, pa ni moj i neka ide sve u tri lepe. duh.
Recommended Posts