JozoMujica Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Moraće reinstalacija, Čista. Podatke sa C: particije skloni na drugu (imaš naravno više od jedne particije a na sistemskoj ne čuvaš ništa bitno, zar ne?:P), pa udri clean install.
Lrd Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 (edited) Ako ima neki računarski doktor Haus, neka se zabavi: full format, reinstall, radilo sat vremena i opet ista priča. Sa tri instalirana programa na hardu. Averovatno.I pitanje: da li bi bilo drugačije da instaliram neki linux? Edited May 1, 2012 by Lrd
radisa Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Jesi li probao da promenis MAC adresu mrezne kartice?Mozda pomogne...
Lrd Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Jesi li probao da promenis MAC adresu mrezne kartice?Mozda pomogne...Nisam, ne znam koji value da upišem. Sada mi je na "not present".
radisa Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nisam, ne znam koji value da upišem. Sada mi je na "not present".Ma upisi bilo sta...I kako ti je not present?I cime menjas?
Lrd Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Ma upisi bilo sta...I kako ti je not present?I cime menjas?Device manager-network adapter-properties-advanced. Tako mi je bilo po defaultu. Upisao sam bilo šta, radio je net, ali nisam mogao da pristupim sajtu. Ma nek se nosi, stavljam neki linux, pa ako ni to ne pomogne - samoubistvo, nema druge. Što je mnogo, mnogo je.
Milosh76 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Probaj da zamenis mreznu karticu, ako je do njene MAC adrese problem.
Roger Sanchez Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Prvi put čujem za komercijalnu karticu koja nema MAC... :unsure:Ali za aircracking, wardriving etc. bila bi to jedna prepreka manje
Recommended Posts