March 25, 201411 yr ovo pak u trejleru mi je prosto nadrealno, nije u skladu sa godinama, a ponajmanje sa definicijom urbanog. opet, i dalje se nadam da ima tu jos stosta, te da je u pitanju svojevrsna autoironija. ma kakva crna autoironija... mene ono potseca na one babe skockane po modi iz njihove mladosti, sa pricom kako je najbolje bilo u doba marije terezije. ljudi se prosto emotivno vezu za taj period kad su bili mladi i kul, i teraju kao da se svet zaustavio u tom trenutku. sad sto je to vezivanje vise nalik stokholmskom sindromu kad je nasa generacija u pitanju, samo cini situaciju malo spooky umesto nostalgicnom. pre 15tak godina zapravo jeste bilo na mestu patoloski mrzeti cecu i narodnjake i videti dizelase kao arhineprijatelje, folkoteke kao masovna gubilista gde umire urbanost, itd itd. dok je sad tako nesto prosto smesno i anahrono, niti smo pod sankcijama, niti nas nesto sprecava da putujemo/slusamo muziku kakvu hocemo na jednom od milion tv kanala, hipsteraj cveta (na kaubojev uzas), smokvice i supermarketi na sve strane...znaci ako hoces urbano dovoljno je da nataknes onaj hipsterski sesiric i spustis se u savamalu. al dzaba, nema vise izazova, kao u nase vreme...during the waaaar...
March 25, 201411 yr Pa jes došlo vreme za tvoj semzibilitet izgleda. Ajde radiša daj i meni retirement k'o PUXu, ko boga te molim.
March 25, 201411 yr Pazi sad i ovu! pa jebi ga, tako nam je kako nam je. ta prica o uzasu 90tih danasnjoj mladezi zvuci kao kad moj deda prica o nemackoj okupaciji.
March 25, 201411 yr Pa jes došlo vreme za tvoj semzibilitet izgleda. Ajde radiša daj i meni retirement k'o PUXu, ko boga te molim. :D koji ti jebote? pa jebi ga, tako nam je kako nam je. ta prica o uzasu 90tih danasnjoj mladezi zvuci kao kad moj deda prica o nemackoj okupaciji. a meni je najgotivnije sto je verovatno najgori ljadza u to doba kog sam znao, bio lik, fazon 17ta generacija beogradjanina. upuco nekog bakija u nogu jer mu smarao burazera, a onda sa caletom krimosom i advokatom otiso u muriju, i nikad ni za sta nije odgovarao. i prvi je kog sam video sa jaknom uvucenom u donji deo trenerke. Edited March 25, 201411 yr by ToniAdams
March 25, 201411 yr :D koji ti jebote? Matori ljudi. To zesce kenjkavo kasno uvece i rano ujutru. Da ne kazem razdrazljivo.
March 25, 201411 yr a meni je najgotivnije sto je verovatno najgori ljadza u to doba kog sam znao, bio lik, fazon 17ta generacija beogradjanina. upuco nekog bakija u nogu jer mu smarao burazera, a onda sa caletom krimosom i advokatom otiso u muriju, i nikad ni za sta nije odgovarao. i prvi je kog sam video sa jaknom uvucenom u donji deo trenerke. pa sve one price o momcima sa vruceg asfalta, vanja bulic i ekipa, to je takoreci bila urbana scena u to vreme. a mi se krili po kucama i nekim shupama od poluilegalnih klubica, i kukali na tuznu sudbinu pakujuci kofer
March 25, 201411 yr pa sve one price o momcima sa vruceg asfalta, vanja bulic i ekipa, to je takoreci bila urbana scena u to vreme. a mi se krili po kucama i nekim shupama od poluilegalnih klubica, i kukali na tuznu sudbinu pakujuci kofer Esencija.
March 25, 201411 yr ... postovanje. Puja nepodnosim, ideminakurac ali ovde se ziasta vidi iskrenost, bra'o. btw,, ovde je zapravo kamen spoticanja i od ovoga mi se kicma jezi sve negde do skroz dole tamo: A tužno je što niste shvatili da ovo nije nikakva uvreda, ni govor mržnje, već VAPAJ - priča o životu preostalih usamljenih individualaca/ki u zastrašujuće zakržljaloj, nekulturnoj, neobrazovanoj i netolerantnoj sredini. Ovo je Majina priča. Ovo je moja priča. Ovo je priča svih onih koji je razumeju. ... individualci, jebote. Individualizam je poslednje utociste hulja.
March 25, 201411 yr a meni je najgotivnije sto je verovatno najgori ljadza u to doba kog sam znao, bio lik, fazon 17ta generacija beogradjanina. upuco nekog bakija u nogu jer mu smarao burazera, a onda sa caletom krimosom i advokatom otiso u muriju, i nikad ni za sta nije odgovarao. i prvi je kog sam video sa jaknom uvucenom u donji deo trenerke. poanta je u tome da je grad, u ovom slucaju beograd, u svemu prednjacio. turbofolk (iako su glavne zvezde dosle sa sela) i zeldiji su nastali u bg-u, nisu ga u njega donele izbeglice krajisnici. zapravo, to tzv poseljacenje je u manja mesta stiglo sa 10-15 godina zakasnjenja, do tada su imali prilicno zivu rok scenu.