Parsons Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 mislim da je ovo najjaca postava sto se tice popularnosti u istoriji yu televizija, a dusanka kalanj krade sou mnogo vecim zvezdama :ziga: 1 1
morgana Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 (edited) ali to dusankino 'l' rijetko se vise cuje Edited December 9, 2016 by morgana
hansolo Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ja volim ovaj .... ovde se vidi zasto bi Serbedziji svaka dala 1
Hella Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 kako se barlovićka smorila što muva krstulovićku
bradilko Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 sve je pocelo sa patrikom sforcenegerom i onaj nas sto mu zamera sto se slika po listopadnim sumama tenesija, nesto pricali o mek tirnanu (kakva 3 filma bemti, predator, umri muski , crveni oktobar)pa se setismo konana i milijusa i ja se budala setih starog sjajnog julijusa djuke.https://zbl.lzmk.hr/?p=534 kakav zivot kakav novinar. sad se prisecam nekih tv emisija sa njim.
morgana Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 da li neko zna gdje bih mogla da nadjem emisiju tv galerija, urednice dunje blazevic, koja je na rtb isla krajem osamdesetih? na jutjubu je ne nalazim.
Recommended Posts