April 24, 201212 yr Blam kolko je Kajganic antisportista. Ava bi ga rasturila u rukometu. Baletan je baletan, da budem politicki konkretan.
April 26, 201212 yr Ko prostitutke kada se pobiju oko mušterije ... Ali respekt za obe što nisu pale još niže i počele da se vređaju na nacionalnoj osnovi ... Edited April 26, 201212 yr by stoka
April 27, 201212 yr Ne gledam ovo i slicne gluposti (osim sto pratim na forumu) ali mi je fascinantno da gledaju neki ljudi koje sam do skoro smatrao inteligentnim. Meni je ovo zesce sve foliranje a osim toga, ove dve su zesce drolje i zvuce mi toliko glupo da mi cak nisu ni jebozovne.1 uzas. Jedino je dobar pokusaj kamermana da slika ovoj dupe, ali ni to nije ispalo dobro jer nema kvalitetne guzove.
April 27, 201212 yr Ne znas sta propustas Zli., nego, di ja spadam, medju te inteligentne ili sam vec odavno svrstan medju glupave?
April 27, 201212 yr Ti mi nisi drug u ril lajfu pa si nebitan lik... mada si verovatno glupav, cim gledas ovo.
April 28, 201212 yr jesam, i bas mi je lepoSad gledam reprizu i bekvalac kaže da je prvi put u životu jela pasulj. Kakav je sad to debil Edited April 28, 201212 yr by Duci Simonovic
May 15, 201212 yr Kako je ovo bilo dirljivo, svi se rasplakali, I ja sa mukom drzo da suza ne potece, kristina dobila poruku od sestre fuksetine i caleta lopurde
May 18, 201212 yr Author Što joj je ćale lopurda?Meni super ovo što je Žare uradio Jeleni. Žena je grozna i vrlo se radujem njenoj ispali.