Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted

Blam kolko je Kajganic antisportista. Ava bi ga rasturila u rukometu. Baletan je baletan, da budem politicki konkretan.

Posted

Prvi put videh baletana sa tako grubim glasom

Posted

ovo veceras je bilo odlicno!jpeg

Posted (edited)

Ko prostitutke kada se pobiju oko mušterije ... Ali respekt za obe što nisu pale još niže i počele da se vređaju na nacionalnoj osnovi ...

Edited by stoka
Posted
ovo veceras je bilo odlicno!
Epizoda na nivou Farme.
Posted

Ne gledam ovo i slicne gluposti (osim sto pratim na forumu) ali mi je fascinantno da gledaju neki ljudi koje sam do skoro smatrao inteligentnim. mellow.gif Meni je ovo zesce sve foliranje a osim toga, ove dve su zesce drolje i zvuce mi toliko glupo da mi cak nisu ni jebozovne.1 uzas. Jedino je dobar pokusaj kamermana da slika ovoj dupe, ali ni to nije ispalo dobro jer nema kvalitetne guzove.

Posted

Ne znas sta propustas Zli., nego, di ja spadam, medju te inteligentne ili sam vec odavno svrstan medju glupave?

Posted

Ti mi nisi drug u ril lajfu pa si nebitan lik... mada si verovatno glupav, cim gledas ovo.

Posted (edited)

jesam, i bas mi je lepoSad gledam reprizu i bekvalac kaže da je prvi put u životu jela pasulj. Kakav je sad to debil

Edited by Duci Simonovic
  • 2 weeks later...
Posted

I sta tupadzije kazu, ocel biti zenske sloge veceras?

Posted

Beše sabornost.Kakav muk na kraju. I razvod Crnogorca i barbike. :lol:

Posted

Kako je ovo bilo dirljivo, svi se rasplakali, I ja sa mukom drzo da suza ne potece, kristina dobila poruku od sestre fuksetine i caleta lopurde

Posted

Što joj je ćale lopurda?Meni super ovo što je Žare uradio Jeleni. Žena je grozna i vrlo se radujem njenoj ispali.

Posted
Što joj je ćale lopurda?
jer ja tako kazem
  • 3 weeks later...