Halvard Posted May 28 Posted May 28 Realno nije Anđa zaslužila da prođe kao Tena, ali dobila je ničim izazvano najveći kompliment u životu koji je mogla da zamisli, tako da ono
Halvard Posted May 28 Posted May 28 Priča se da je sledeće sezone All Stars, mislim da bi ovo bile adekvatne ekipe: Crveni: Niggor, Ramiz, Branko sa Telepa, Aleksa, Kalu, Voja&Uroš (računaju se kao jedan takmičar, poput onih blizanaca u Velikom Bratu onomad) Ivona, Mina, Nina, Marija, Vaki Top, Vesna Plavi: Viktor, Roko, Enea, Amer, Filip, Danjav Banfićka, Sumeja, Jelena, Nora, Megi, Matea 3
Valk Posted May 28 Posted May 28 (edited) Goran bez man bun Milica u super izdanju, kao da je došla pravo sa basketa sa terena u kraju Bojan i njegovi se aktivno druže sa jebenim ALEKSOM očekivane odluke VV, ajd sutra da odradimo i to finale i da stavljamo katanac. Edited May 28 by Valkyrie
Halvard Posted May 29 Posted May 29 Nije gotovo večeras, podelili su finale u dve epizode, sutra je kraj. A mogli su sve komotno da završe prošlog vikenda. Ja se večeras taman u to vreme pripremam za kolonoskopiju, tako da je pitanje koliko ću uspeti da ispratim. 1
Halvard Posted May 29 Posted May 29 Ova sezona je toliki debakl u svakom smislu da iskreno sumnjam da će biti sledeće. Šteta. 4
copkillah Posted May 29 Posted May 29 opet pSiHoLoŠkInJa PROCESUIRA to mi je kao da profesor srpskog kaže "sumljam"
Valk Posted May 29 Posted May 29 Ova igra je pakao za Stefana, em mora da balansira one loptice em na kraju blago, precizno gađanje koje mu nikad nije bilo jača strana. Na 3:1 sam za Tijanu, a od magarca koji pravi sprdnju od Mihaele i Luke ću da se userem.
copkillah Posted May 29 Posted May 29 8 minutes ago, Valkyrie said: Na 3:1 sam za Tijanu, a od magarca koji pravi sprdnju od Mihaele i Luke ću da se userem. lepo reci da si ljubomorna zbog grobarskih referenci
Valk Posted May 29 Posted May 29 1 minute ago, copkillah said: lepo reci da si ljubomorna zbog grobarskih referenci A ne, jedino što volim kod Perića je to što je grobar. Taman mi je sve selo da ga hejtujem jako do samog kraja.
copkillah Posted May 30 Posted May 30 8 hours ago, Valkyrie said: A ne, jedino što volim kod Perića je to što je grobar. Taman mi je sve selo da ga hejtujem jako do samog kraja. Hejtuješ ga zato što je Grobar, da se ne lažemo 1
Halvard Posted May 30 Posted May 30 Njega treba vezati za stolicu i pustiti ga da 24/7 gleda "najzanimljiviju sezonu IKADA".
Valk Posted May 30 Posted May 30 3 minutes ago, Halvard said: Njega treba vezati za stolicu i pustiti ga da 24/7 gleda "najzanimljiviju sezonu IKADA". I da sluša SEBE isključivo i svoje bljuzgave logoreje. Eventualno raspevane mjau mace <- to kad se sažalimo. 1
Halvard Posted May 30 Posted May 30 All Star samo pod uslovom da se otvore za normalne poligone kao u prvoj sezoni, bilo bi ponižavajuće gledati Stefana, Nevenu, Denisa i ekipu na ovim poligončićima za sirotinju. 1
Recommended Posts