Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, dùda said:

Šta je bilo ?

To sam prespavala :D

Pričali su Nikola, Jakob i Alex da se ona izborila za ulogu vođe jer je glasna i nametljiva, ali da se na poligonima uopšte nije posebno iskazala; da strategiju pravi tako što sebi bira Varju i Vesnu, a da je Martina počela da sagoreva jer konstantno ide na najbolje crvene.

Naravno, Nikolica je vodio glavnu reč, ali i ova dvojica su se složili sa svime što je rekao.

• Hvala 1
Posted

Mitar bio odlican, za promenu.

Plavi nisu mutavi, najzad je receno da Matea i Mihaela bilduju svoju statistiku jer su same uvek birale Varju i Vesnu. Pazi cuda, kakvo otkrice.

• +1 2
Posted

Katarina nije položila TOEFL, svejedno završila faks u Americi, pa otišla u Kinu da predaje engleski.

Rodi me, majko, srećnog, pa me baci u đubre.

• Haha 2
Posted

Sad gledam što sam propustila.

I shvatim da je Vesna original Oliva :D

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Damjan, kul lik™ al blama bez, šta ispriča čovek na kraju poligona :lolol:

Posted
3 hours ago, Sara said:

Mitar bio odlican, za promenu.

Plavi nisu mutavi, najzad je receno da Matea i Mihaela bilduju svoju statistiku jer su same uvek birale Varju i Vesnu. Pazi cuda, kakvo otkrice.

Ali Mihaela koja kaže uzima Vesnu jer su visinski tu negde, iste :lolol:

sigurno ne jer je krakata spora kao kišna glista.

• +1 3
Posted

Kod plavih počinju lagano da se profilišu struje. Od početka postoji latentni sukob između Martine i Jakoba. Njemu smeta njeno kukanje, njoj njegova isforsirana pozitiva. Luka je to primetio i vešto rešio da joj se približi, jer se Jakob dosta zbližio sa Alexom kog ovaj ne podnosi od početka, tako da osim što rešava Alexa, može da se oslobodi i Jakoba i nametne se kao alfa mužjak plemena. Očigledno su pridobili Damjana, Luka je od starta blizak sa Mateom tako da će pretpostavljam i ona prići njima. To znači da se Nikolica po defaultu priključuje Jakobu i Alexu, a deluje mi trenutno da bi i Nensi mogla tim putem. 

Mihaela će pretpostavljam da balansira između koliko god bude mogla. Dorian, ne znam, on samo egzistira tamo.

Martina je baš propala fizički, izgleda da jako teško podnosi glad, a sve one jurnjave sa Tijanom i sada Anđelom uzimaju danak, i gađanje joj je sve lošije. 

Posted
7 minutes ago, Halvard said:

Kod plavih počinju lagano da se profilišu struje…

Kod plavih lagano kreće tradicionalni sukob čim krenu porazi. Koja idila i duvanje kad pobeđuju, ne može to normalan čovek da sluša hladnokrvno.

S+ došla Varja i sere ko foka, koliki ego i kolika nesvest sebe jbt, a i Danijela koja je loži za sve pare.

Posted

Dama™ je jebeni bog :lolol: 

Očajan na poligonu, ali zato potpuno odvojen od realnosti.

Aleks je spor, a on može da parira svima po brzini  :ajde:

• Haha 2
Posted
5 hours ago, Valkyrie said:

S+ došla Varja i sere ko foka, koliki ego i kolika nesvest sebe jbt, a i Danijela koja je loži za sve pare.

Vala neka sam to propustila!

Varja je sama rekla kako su joj dok je bila dete biflali ego da je u svemu najbolja, pa kad su došli pravi izazovi i ne baš neki rezultati ona pobegla u prejedanje.

Realno su Crveni imali 3 katastrofalne takmičarke (Varja, Ivana, Vesna) koje su ih vukle u poraze i kad su se rešili dve, odjednom su svi postali neljudi i ološ, hajte, molim vas, ne serite...mislim na ove što hejtuju izbacivanje V / I (videla par komentara na insta)

inače, zaboravih utisak od sinoć, ne bih ja mirno davala Ognjenu sekiru u ruke, ko zna kakve kasnije neobjašnjive ideje dobije:D

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Danijela radi za produkciju, a kako je bes :happy: na našem netu zbog izbora takmičara, jer upada u oči da zg prodakšn za razliku od bg sestre, nije ubacio stokilašicu u plavi tim, a gle čuda ni 40+ takmičara kod njih nema, veliki i sasvim opravdan zbog ponižavajućeg skora sa zločestim susjedima, ona sada to pegla ubeđujući ljude da varja zapravo i nije bila toliko loša, da nije bila siguran poen za plave....

• +1 1
Posted
1 hour ago, gone fishing said:

Danijela radi za produkciju, a kako je bes :happy: na našem netu zbog izbora takmičara, jer upada u oči da zg prodakšn za razliku od bg sestre, nije ubacio stokilašicu u plavi tim, a gle čuda ni 40+ takmičara kod njih nema, veliki i sasvim opravdan zbog ponižavajućeg skora sa zločestim susjedima, ona sada to pegla ubeđujući ljude da varja zapravo i nije bila toliko loša, da nije bila siguran poen za plave....

Verujmo Danijeli, a ne svojim očima.

Juče je neko od plavih, Aleks valjda, komentarisao nešto kao "sad kad nema sigurnog poena za naše cure" pa se onda ispravio "takozvanog sigurnog poena" :D

• +1 1
Posted

S+ je dobar jer vidimo dešavanja u plavom plemenu koja se ne prikazuju u običnoj emisiji. Treba apstrahovati Danijelina standardna podilaženja gostima koji su svi odredom legende Survivora i najbolji učesnici ikad.

Naravno, večeras gostuje Nađa, tako da će to sad biti opravdano. :happy:

• Haha 1
Posted

"Na zahtev publike Nađa Erić i Luka nešto-nešto", pa dodaje "Kalu" jer niko živ više ni ne zna ko je taj. Inače mi je prejak krindž kad uključuje bivše takmičare koji vrv imaju neku obavezu na 5 godina potpisanu sa produkcijom da se odazivaju na video call, pa diže hajp i fejkuje "lud provod" u studiju, uz obavezno zvanje Plavih da dođu kod nje u emisiju tj da skoknu do Beograda. Avaj, sve tetke plavih su bolesne ovih dana :sad:

6 hours ago, Sara said:

Vala neka sam to propustila!

Nisi okej, što samo ja da uživam?

Super je gostovanje, došla sama u emisiju kao Vučić, jer je prevelika zverka naravno da bi delila minutažu s boranijom - i oplela! Ogovara, blati, sveti se verbalno, tovari opako znajući da oni sad ne mogu da odgovore. Džaba sve jer i dalje ne ume da se izrazi i svaku rečenicu započne i završi u različitim smerovima a ništa pametno da čuješ.

Posebna neprijatnost: Danijela koja je pita da kaže koji joj se od učesnika onaki fizički dopada, (hm hm nudge nudge wink wink) na šta Varja kaže "ne znam zaista, nisam ih tako gledala, ja imam dečka .."

Danijela iskreno iznenađena otkud Varji dečko (?!) se posle pet puta izvinila DEČKU što je to insinuirala, Varji ništa izvini što sam mislila da ćeš da praviš još veću budalu od sebe uvlačeći se moje napaljene zadruga tripove.

• +1 1
Posted

Meni je i dalje hit Kaćina životna priča. Svi imali neke tragedije, odrastali bez roditelja, siromašni, gladovali, umirali im najbliži, sve jad i čemer; onda dolazi ona sa pričom tipa imala sam sve što sam ikada htela, mama i tata su finansirali sve moje hirove, eto ni engleski nisam znala pa sam svejedno upisala faks u Americi i završila ga pa su moji došli na gredžuejšn, onda sam otišla u Kinu u neki tamo Šenžen i dobila posao posle 2 dana; i eto tako, živi se.

• +1 1
  • Haha 4