Halvard Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Nisam imao pojma da se Marija i Bojan toliko ne podnose. Užasno je glupa ispala što je dopustila da je ovako izmanipuliše psiho klinac. 1
J-♣ Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 ode mi favorit primetilo se još juče kad je dobila samo jedan glas neko tiho razočarenje ovih 5 glasa prelomilo psihički da se "preda" u duelu opet će Luku ovi da nominuju kad izgube plemenski imuninet
Halvard Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Jbt, ne bih prepoznao Nađu Nevena je svakako, ali koliko je lepša na poligonu bez šminke i frizure.
duda Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 I Nevena i Tena lepše bez šminke. Amer lupa, izgleda se još nije probudio.
Valk Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 14 minutes ago, Halvard said: Nevena je svakako, ali koliko je lepša na poligonu bez šminke i frizure. Ma daj, lepo se i našminkala i lepa joj je kosa, nije ni nafrakana nit šta. sad malo sere po Dragi što mi se ne sviđa, dosadna je.
Halvard Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 7 minutes ago, Valkyrie said: Ma daj, lepo se i našminkala i lepa joj je kosa, nije ni nafrakana nit šta. sad malo sere po Dragi što mi se ne sviđa, dosadna je. Ma lepa je i sad, naravno. Lepo je rekla za Lazara.
Valk Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 A šta veliš što joj je favorit jebeni Kalu? Njanjav ko i ona, isplakao se sit
Halvard Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 A znaš da ima soft spot za autsajdere, kako je prošle godine branila Nađu
Valk Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 2 minutes ago, Halvard said: A znaš da ima soft spot za autsajdere, kako je prošle godine branila Nađu Joj ne podsećaj me na sagu o Nađi, to kakav je autsajder bila videlo se po broju followera svedoka i poslovnim prilikama koje su joj pale s neba. ona je itekako profitirala od svoje uloge žrtve, sumnjam da će se tolike suze roniti za Kaluom po mrežama. Produkcija i Danijela su malo jadni sa ovim dovođenjem starih učesnika i bockanjem uz obavezno podilaženje aktuelnom gostu. Stevan dođe - ti si ljudina i dobar čovek, dođe Mina - ti si nekako bila izvan tih klanovskih podela i tračeva, dođe Nađa - drkali te za statistiku a ti maltene šila i Stefana i Milicu zajedno. Al bolje da se ne nerviram, kad je već prva sezona završena po mom ukusu.
Milošica Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 (edited) Ne znam ljudi, nervira me Luka povremeno, ali definitivno kod sebe primećujem da nije neko za koga bih voleo da ispadne rano. Edited April 7, 2023 by Milošica 2
Recommended Posts