duda Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Ova igra mi je i prošle godine bila dosadna, sad pogotovo. Generalno, ne volim ove igre sa kontaktom, stalno mi frka da će se pobiti .
nisam ja Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 hihi, patetični mare. nora postala siguran poen. lukica će nestati. ja malo kaskam, ne zamer'te
Sara Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 (edited) Ja sam se odmah setila onog cupavog Branka koji je svoj cunj bacio u vis 😂 evo i to se desilo, Denis izgubio od Lazara PS. Meni su igre sa kontaktom najdraže Edited March 30, 2023 by Sara 1
nisam ja Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 2 minutes ago, Sara said: Ja sam se odmah setila onog cupavog Branka koji je svoj cunj bacio u vis 😂 evo i to se desilo, Denis izgubio od Lazara ja sam zapamtio da je to stevan uradio
Sara Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Moguce, nisam sigurna. Al strategija bi mu upalila samo da ima brzinu mungosa
Sara Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Just now, Milošica said: Stigli i sprej da izreklamiraju Prošle godine su reklamirali nesto protiv komaraca
Sara Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 (edited) Luda (Sanja) Verovatno je moguce ako je igrac brz i spretan, meni je to u secanju ostalo kao smesan pokusaj Edited March 30, 2023 by Sara
Valk Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 3 hours ago, Profesionalac said: Kakav Uruk-hai je Sanja Sanja udara Ninu Sanji prete diskvalifikacijom Sanja gura Ninu s leđa, obara je i ponavlja se poen Sanja obara Nikolinu sa sve čunjem Sanja dobija poen Sanju Leo stidljivo kritikuje zbog agresije Sanja kaže da je Nikolina nju napadala i isčvrakala a ona se samo branila Sanji pleme kaže pa jeste, jeste, TAKO JE, ali ona ne zna drugačije, ne zna za bolje.. sve garnirano bacanjem u blato, valjanjem i urlanjem. 2
Valk Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 4 hours ago, Sara said: Ja sam se odmah setila onog cupavog Branka koji je svoj cunj bacio u vis 😂 4 hours ago, nisam ja said: ja sam zapamtio da je to stevan uradio To je Tomislav prvi uradio, bacio svoju zastavicu uvis jako i ustremio se na protivničku koja onda pada s manje visine. 1
Recommended Posts