nisam ja Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 kalu je fejlovo baš žešće. jbg. ušli su naknadno i automacki su uljezi plus se nije snašao. jbt jedini je uspao da izgubi one loptice juče. i kaže jbt nisam ni skontao. aki marko skupljač jeftinih poena i u slobodno vreme cptn obvious mu nije ni to oprostio. svi su poprilične ljušture. onaj bojan je možda malo iznad, al instruktor salse baćko moj. to je tinder premium lvl. 1
Milošica Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 18 minutes ago, nisam ja said: onaj bojan je možda malo iznad, al instruktor salse baćko moj. to je tinder premium lvl. To. U plavom plemenu mislim da Leo može daleko, onako tiho. Bokser je to. Anđela mi je i dalje zanimljivo, tiha, ali i od nje očekujem da se više aktivira.
nisam ja Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 u Hrvatskoj danas ne može da se emituje. ne znam zašto. 1
Sara Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Jak razlog za neprikazivanje😒 Leo je odlican. Plavi su jaci u svakom pogledu.😟
Valk Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Toliko su jači da je produkcija morala da im pokloni opremu za ribolov na lepe oči, da ne pocrkaju gladni. To je totalno zanemareno i prošlo je ispod radara i direktno je uteran k crvenom plemenu koje se izborilo za svoje nagrade. 2
Sara Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Zar nisu i crveni na pocetku nasli neki 'kovceg sa blagom'?
Sara Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 Dakle, Denis i Leo su nepobedivi za crvene Nikolina respekt
duda Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 I Sanja je nepobediva za crvene. Koliko vidim, sad će plavi da pređu u vodstvo. Kalu je nesposoban. 1
Recommended Posts