Lezilebovich Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Mnogo je ovo nefer igra za nas nogate, ali su i druge ... kako su plavi kul i normalni, a crveni su bas dramoseri 1
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 @Halvard pogle kako Nena gleda Stevu a jeste lep kad se smeje, šta da se radi 1
J-♣ Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (u kampu pred spavanje) ju ju ju Milca se pred Nađom baš olakšala po Stevi i Maši
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (edited) mislim da pokušavaju da skapiraju šta je to sa VV i napadom na Nađu od strane Mine Edited June 2, 2022 by Valkyrie 1
duda Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Pa nije ništa loše rekla za Stevu. A i dalje zapravo kenja po Nađi.
Halvard Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 6 minutes ago, Valkyrie said: @Halvard pogle kako Nena gleda Stevu a jeste lep kad se smeje, šta da se radi Nisam primetio Milica: Nisam manipulisala kao Maša???!! Opaaaaaa. Ako Nika sad krene da bljuje vatru po svojim saplemenicima, znaćemo da im definitivno daju neke droge.
Michael Krueger Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Prvi finalista se odlučuje na terenu, a drugi bira veće glasanjem... Ok...
Valk Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 a glasaju svi za sve ili plavi za plave a crveni crvene? mislim, i ja pitam bezveze kad niko ništa ne zna
Recommended Posts