nbg4ever Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Po ki da o!Jbte, bolji sam ovde nego na klasicnoj :D
pp34 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Po ki da o!Jbte, bolji sam ovde nego na klasicnoj :Dtakodje :D nekog lika sam dobio danas 14nesto prema 7 ali hajlajt ove slike tvoje - opponent column A - STREAT
*edited by mod Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) Dobra je ova slagalica na engleskom. Doduse sve igraju samo nasi za sada ali barem nema varanja. Doduse malo sam se smorio kada mi je na drugoj asocijaciji pri rezultatu 140-13 za mene crashovao sajt al ista da se radi. Edited June 23, 2012 by pavllle
*edited by mod Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 a i reci su im kretenske. kompjuter je izbacio nesto sto se vika "huffmaster" a meni u narednom pokusaju nije priznao chlamydia
Mr.Mxyzptlk Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) dosla asocijacija na engleskoj: fudbal, skotska, pisac... arcibald kronin :lol:ovo sve isto jbt, njesra Edited June 23, 2012 by exTRaGluv
reg Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 a i reci su im kretenske. kompjuter je izbacio nesto sto se vika "huffmaster" a meni u narednom pokusaju nije priznao chlamydia Airplane - nije, plane - nije, resenje kolone - plain.
pp34 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 naleteh na engleza... auuuu kako me oprao :lol:Opponent: SWEETBRIER (10 letters)Opponent: SILIQUOSE (9 letters) :Hail:
Lutador Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Mislim da, u proseku, jednu od tri partije odigram protiv ''pravih'' profila, ostali su dupli koje ljudi prave za igranje slagalice bazirajući se na asocijacije koje su im već bile
distro04 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 naleteh na engleza... auuuu kako me oprao :lol:Opponent: SWEETBRIER (10 letters)Opponent: SILIQUOSE (9 letters) :Hail: Po svemu sudeći, sem retkih domaćih protivnika i nekolicine stranaca obično već 6 slova dovoljno. Ali su im KZZ previše amerikanizovana... šta ono beše... u kom slatkišu je unapređeno nešto 197.. katastrofa. Ajde koji je prvi golfer sa zaradom preko 100.000, ali npr. koji je prvi NFL coach koji je ne znam šta
mire Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 jeee, opet sam slobodan, pa da virnem i ovde...dakle, xxx za sve prevarante, i za lečenje egotripova putem nemogućih rešenja i rezultata, ukenjaše jedan stvarno simpatičan fazonsamo da oni sa tv- slagalice naprave njihov onlajn, tamo je baza prejaka i za ludaroprevarante
KennyDalglish Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 I ako naprave da se igra onlajn, moraju da rese problem sa prve dve igre :( Kad vec pisem, moze li mi neko objasniti ove dve asocijacije :) FRANC-OLIMPIJSKI-BAVARSKA-CRVENO = BAYERN, franc, olimpijski??VAZDUH-AMERIKA-DJENOVA-GRAD = BUENOS AIRES, kakve veze ima djenova?PS. ali brainster je zakon kakve reci racunar izbacuje: MCGLAUGHIN, WILLYWILLY, YAMAYOTO a meni je danas uspelo da sastavim duzu rec od racunara, SILVESTRE :P
ExicPL Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Franc Bekenbauer i Olimpijski stadion, nekadasnji dom fudbalera Bajerna.
KennyDalglish Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ma znam ja to, ali malo mi blesava asocijacija, nepotpuna.I samo da se pokenjam po ovima sto napustaju igru pre kraja dosadjujem se na poslu i odigrah 5 partija i samo je jedan ostao do prve asocijacije. U dve ni do kzz nisu izdrzali
Sam Spade Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 VAZDUH-AMERIKA-DJENOVA-GRAD = BUENOS AIRES, kakve veze ima djenova?Imigranti iz Đenove su se doselili u Boku.
Recommended Posts