Jump to content

Koji film da gledam (večeras)?

Featured Replies

shadow je apsolutna pizdarija :)
+1 Dosta je potcenjen film, ne znam iz kog razloga.

Dobar je Shadow of Vampire. Skoro sam ga preporučivao jednoj prijateljici.Ipak, moj omiljeni film o snimanju filmova jeEd Woodhttp://www.imdb.com/title/tt0109707/A preopručujem i malo poznati ali vrlo zanimljivi The November Menhttp://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1(preporuka uprkos jako niskoj ocjeni na imdb)

Edited by colonelo

• 5 months later...

Trenutni repertoar po BG bioskopima je ~Štrumpfovi 2Zambezija 3DUniverzitet za monstrume 3DUniverzitet za monstrume Čuvari tajnog kraljevstva 3DTed - izgubljeni pustolov 3D Velika iluzijaČovek od čelika 3DŽestoke devojkeVulverin Svetski rat Z 3DNapad na Belu kućuRed 2 - Penzionisani, naoružani i opasniR.I.P.D. - Panduri za mrtvakeBitka za Pacifik 3DPoslednja večeraNa sta je najbolje da vodim mladjeg brata koji ce mi gostovati tokom vikenda? Ima nepunih 16 godina, stalno visi na kompu i vozika bajs po selu, mislim da nije u fazonu devojcica ali ni ne znam u kom je fazonu zapravo. Ja bih od svega ponudjenog najradije gledala Monstrume ali mozda je on to vec prestario.

Bitka za pacifik.

+1Realno najbolji film od ponuđenih, a biće i tebi zabavan. Monsters University je isto okej, a meni su The Heat bile super (a biće, cenim, dobre i njemu, kao Tango i Cash samo sa devojčicama :) )U stvari, ne brigaj za njega, nego za sebe, sestro slatka. On je leading demographic za filmove koji dolaze u naše bioskope - adolescent boy. Svi filmovi su za njega! Bioskopi su na zatrpani džinovskim robotima, superherojima i 3D crtaćima. Ama ima li šta za nas?Ide mi se u bioskop na neku pristojnu dramu-triler-vestern, ma I'd settle for a comedy, samo da u njoj nema prdenja i povraćanja. Ali nema!

Tog sa 16 najbolje da ostaviš u bioskopu partizan a ti odeš na sladoled.

Uf, ja cu morati da iskombinujem gledanje "Poslednje vecere"

Hvala vam.

Bioskopi su na zatrpani džinovskim robotima, superherojima i 3D crtaćima. Ama ima li šta za nas?Ide mi se u bioskop na neku pristojnu dramu-triler-vestern, ma I'd settle for a comedy, samo da u njoj nema prdenja i povraćanja. Ali nema!
:) Vi ste ljudi samo malo cudni. Pored tih 'velikih' bioskopa ima svaceg u gradu, prvenstveno bih izdvojila redovan repertoar u priznacu meni vec godinama omiljenom DKCu. (Svi pomisle na DKC kada su neki festivali u pitanju, ali meni je on pre svega redovno skroviste i "mesto dobrog filma"). Mislim da maltene sve sa repertoara overim, cak i kada me ne privuce toliko, jer se drzim nekog reda i "verujem" izboru (naravno da bude i gluposti ali zapravo dosta retko). Pored DKCa i Kinoteke, mesta u kojima se odrzava svasta na mesecnom (ne i dnevnom) nivou su i Studenjak i Dom Omladine (ne bih spominjala strane kulturne centre u ovom smislu ali npr. svasta pogledam u Goethe institutu)Kada sagledam, izuzmemo li ovih mesec i po dana letnje pauze, nema deset dana da ne overim barem jedan film na velikom platnu, a ako je u toku neki festival (sigurno ~jednom mesecno negde) onda i cesce.

Ima šta da se vidi gotovo uvek, samo treba zaobići ove glavne bioskope. Nedavno se dosta dugo u Domu sindikata prikazivao poslednji Kiarostami, a ja nisam otišao da ga pogledam. :isuse:

Verovali ili ne, ali neki ljudi su toliko čudni da ne žive u Beogradu, nego u gradu sa cela dva (i cifrom: 2) bioskopa, što je još i dobro, jer ih je (bioskopa, ne ljudi) do pre godinu i po dana bilo nula (cifrom: 0).

Ide mi se u bioskop na neku pristojnu dramu-triler-vestern, ma I'd settle for a comedy, samo da u njoj nema prdenja i povraćanja. Ali nema!
Volis vesterne ? Verovatno ove moderne sa zenama kaubojima.... bruko... :dry:

?

Pa ono, neobicno mi da ti, kao muska feministkinja, volis vesterne.

Zašto?

Nije bitno.Aj ako nisi, odgledaj High Planes Drifter.