Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

nisam bio siguran al valjda zbog toga sto uvek stanem u ovu levo da ne blokiram ljude koji pice desno.

Posted (edited)

Ta je za desno i pravo. Ali vidite kako su neki pukli sa mozgom skroz, uopšte više ne šokira tragedija poput one od preksinoć.

Pritom, sve je prisutnije slobodno tumačenje propisa, u stilu: "Pa šta ima veze, nikoga nije ugrozio" (kada neko prođe na žuto, crveno, vozi 2x brže nego što je propisano, ne propusti pešaka....)

Edited by Tale
Posted

Gledao sam onaj snimak, sa tim audijem na 160. Kako je njima bilo otvoreno?

Mislim, na trepćuće zeleno je on ubrzao...kriv je. Ali kako su oni prošli sa te strane?

Posted

Pa nije, bilo je crveno ukoliko je semafor bio ispravan.

Mene buni brzina kojom je prošao na to crveno, kao da je tek krenuo sa semafora.

Posted

I to ladno, sudeci po brzini kojom su se pojavili u raskrsnici.

Susret 2 idiota.

Posted

na crveno.

I to ladno, sudeci po brzini kojom su se pojavili u raskrsnici.

Susret 2 idiota.

Posted

lik će na sudu lako skinuti alkohol, biće podeljena odgovornost, crveno je "starije", i tako

Posted

jedino sto i dalje necu razumeti je voznja kola u nocni izlazak, ukljucujuci i one koji ne piju. u ns dvoje troje ljudi, sve i da zive na raznim krajevima grada, za 200-300 dinusa po glavi mogu da se vozaju taksijem koliko hoce. 

Posted

+1, ali onda ne možeš da skokneš do ribarca časkom.

Posted

i to je tacno. mada, to sto radi nocu na ribarcu svakako treba ukinuti pre nego sto se opet desi neki kontrast. 

Posted

čim prvi mrakan, odustajem od vožnje po ns

Posted

Ma sve je to ista splavaroska bahatost, izrazena narocito nocu; pocinje od svirkanja u svirenu svakom prilikom, od svirene prve sekunde zelenog, pa dalje.

Zavrsava se ovako kako se zavrsilo u Novom Sadu, sutra ce negde drugde.

Ovaj NS slucaj bi izgledao koliko toliko drugacije da je u polu/golfu sta li je sedeo neki izmoren i smoren lik koji se vracao sa neke sljake pa da mu to donese i neko razumevanje, sta god.

Ovako, jebem li ga...

Nek se nose u pizdu materinu, ne dao bog da se majmunima kao sto je onaj u Audiju nadjes i kada si na cistom zelenom.

Posted

pre jedno mesec dana vozio se sa onim damirom okanovićem iz komiteta za bezbednost saobraćaja inače advokatom. išli nešto za obrenovac pre sveg ovog sranja sa poplavama, i imali situaciju sa zelenim trepćućim svetlom. ja krenuo da stajem i on počeo priču kako tada treba da se prođe jer je veća mogućnost da te neko odvali od pozadi u takvim situacijama. ispričao mu detalj kada me pandur zaustavio u sličnoj situaciji i objasnio da zeleno trepćuće ne znači da se da gas, nego da upozori vozača na prestanak dozvoljenog prolazka na šta je ovaj rekao da pandur nema pojma.

uz put imao tiradu o petri cvejić i njenoj nevinosti, branio onog kolegu advokata, vujića čini mi se, koji je bio branilac tužene.

zlo.

nego jel može neko od pravnika da malo razjasni situaciju prolazak na crveno vs. nedozvoljena brzina(nasilnička vožnja)

Posted

nego jel može neko od pravnika da malo razjasni situaciju prolazak na crveno vs. nedozvoljena brzina(nasilnička vožnja)

Ja sam to gledao samo na osnovu kaznenih poena. Prolazak kroz crveno koji za posledicu ima nesreću - 9 poena, nasilnička vožnja sa istim ishodom - 17 poena.