Shan Jan Posted Wednesday at 06:33 Posted Wednesday at 06:33 9 hours ago, zorglub said: Ali semafor obesmišljava kružni tok. Iskreno ne znam kako tacno radi semafor u kruznom, morace neko pametniji da objasni
Valk Posted Thursday at 02:39 Posted Thursday at 02:39 Kad blinka žuto - ideš Kad fiksno svetli - ne ideš Jedino što se iz blinkanja ukopa u fiksno u mestu, bez najave, tako da se desi da ostaneš u sred kružnog toka a krenu ovi iz N Tesle ko s lanca, da iskoriste svoju kukavnu šansu. Za ono što si napisao da bolje funkcioniše sada - da ne komentarišem. Verovatno zato kad se vraćam popodne s posla iz Centra na NBG, vidim kolonu u kontra-smeru maltene do Opštine.
glibav Posted Thursday at 07:06 Posted Thursday at 07:06 Kad blinka znaci da semafor nije u funkciji i da vaze svi drugi propisi o saobracaju u raskrsnicama. 1
smooth.Op Posted Thursday at 08:48 Posted Thursday at 08:48 On 31. 12. 2024. at 14:29, kud u maglu Simoviću said: izgleda da o kružnim tokovima na moto putu ša-lo nisu svi obavešteni https://www.threads.net/@192_rs/post/DEPmdALNHxC?xmt=AQGz9wjI7gWNM0ByIh_cSkknqf3O3mjLEEMYW1fwNS4Rnw Ja sam na youtube pogledao deonicu. Pre kružnog toka ima: - ograničenje na 80 na sat - velika plava tabla sa kružnim tokom i izlazima - ograničenje na 60 na sat i znak za kružni tok - one reljefne trake po kolovozu - ograničenje na 40 na sat - horizontalna signalizacija za prestrojavanje za izlaze iz kružnog toka. 1
gone fishing Posted Thursday at 09:30 Posted Thursday at 09:30 znači saobraćajni inženjeri su uradili sve po ps-u, jbg uvek će biti budala za volanom koji voze 50km/h preko ograničenja, pijanih, drogiranih, ljudi koje će zadesiti srčka ili šlog, te jako retko mada ne i nemoguće neki kvar na kolima u nezgodnom trenutku - nesreće će se dešavati sve dok ai ne uzme volan u svoje ruke
Recommended Posts