morgana Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 e jebo ctepih kad je naomi vats medju boljimavecina haljina mi se ne svidja, il su nikakve ili dosadne
gospa buba Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 vecina haljina mi se ne svidja, il su nikakve ili dosadne+1ali nisam nachisto, mislim, ja nemam osecaj za filing za te aljine nikakav. kad bi mi zapalo da za negde moram da se obuchem-obuchem, tachno bi se samoubila
morgana Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ja bih bas lako rijesila, ima da bude crna i neukrasena, a o duzini moze da se pregovaraal ja se i inace oblacim kreativno ko paja patak
Frau Gabrijela Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 e ovo mi se svidjai meni. pozdravljam trend.najlepši su mi nokti+ruke kombinacija kod halle berry, mada se kod charlize ne vide nokti baš dobro. sudeći po palcu, ne bi trebalo da su loši.slažem se i ovo za aljine, ništa vauu.neću više ovde.fosna.
Killiana Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) ja mislim da je bilo dosta failova...selma hayek, reese witherspoon, halle berry, anne hathaway... zoe seldana bi imala fantasticnu haljinu da je imala jos jedan sloj, tj. da je prebacila preko stopala, mnogo elegantnije bi izgledalo... ovako je duzina haljine potpuno sjebala stajling.moje omiljene su bile jessica chastain, jennifer lawrence i jennifer aniston... i klunijeva pratilja, stacy keibler.edit: e bila sam jos nesto rekla, al posto ste mrdnuli post, sad necu. :/ Edited February 25, 2013 by Killiana
duda Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) meni isto ova j. chastain najbolje izgledala, haljina je sjajna al' što joj stojianiston isto lepa, sve ostale haljine mi nekako bzvzi da, klunijeva pratilja je prezgodna, valjda mi se zbog toga sviđa i haljina, nisam sigurna da bi mi se svidela na nekoj manje zgodnojšto c. zeta jones ima grozne ruke :wacko:e da, kidmanova grozno izgleda, haljina užas Edited February 25, 2013 by duda
maheem Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Where is the booze? Flowing like mud around here. ostatak fotki i gomila fotki na kojima Anne Hathaway izgleda ko lopata: ovde
Kampokei Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ja samo ove prvoloptaske asocijacijeA moze i Le Mepris, onaj uvod, ona cica u zutom na pocetku sto je snima Raoul Coutard.
fonTelefon Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Sa modne piste na crveno kilimce u Kanu, kome bolje stoji modelima ili glumicama http://tinyurl.com/m8hvj9m
ivy Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 (edited) a što se Ann Hathaway ofarbala u plavo to ništa?gugl image mi ne daje ni jednu slikua i met gala veče je bilo za priču http://omg.yahoo.com...-004356394.htmledit..slike se vide u privju a ne vide se u postu..hm.. Edited May 20, 2013 by ivy
Takeshi Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 a što se Ann Hathaway ofarbala u plavo to ništa?i dalje forsira sideboobs trend:
fonTelefon Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 (edited) Dobar boob Edited May 20, 2013 by fonTelefon
3opge Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 i dalje forsira sideboobs trend:личи на Перу Детлића са офарбаном ћубом
sailorman Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Sa modne piste na crveno kilimce u Kanu, kome bolje stoji modelima ili glumicama http://tinyurl.com/m8hvj9m Šta se desilo sa Sofijom Kopolom, jel bolesna?
Recommended Posts