Jump to content
IGNORED

>>>>>>> film i moda

kim_philby

Recommended Posts

Posted

e jebo ctepih kad je naomi vats medju boljimavecina haljina mi se ne svidja, il su nikakve ili dosadne

Posted
vecina haljina mi se ne svidja, il su nikakve ili dosadne
+1ali nisam nachisto, mislim, ja nemam osecaj za filing za te aljine nikakav. kad bi mi zapalo da za negde moram da se obuchem-obuchem, tachno bi se samoubila :isuse:
Posted

ja bih bas lako rijesila, ima da bude crna i neukrasena, a o duzini moze da se pregovaraal ja se i inace oblacim kreativno ko paja patak

Posted
i meni. pozdravljam trend.najlepši su mi nokti+ruke kombinacija kod halle berry, mada se kod charlize ne vide nokti baš dobro. sudeći po palcu, ne bi trebalo da su loši.slažem se i ovo za aljine, ništa vauu.neću više ovde.fosna.
Posted (edited)

ja mislim da je bilo dosta failova...selma hayek, reese witherspoon, halle berry, anne hathaway... zoe seldana bi imala fantasticnu haljinu da je imala jos jedan sloj, tj. da je prebacila preko stopala, mnogo elegantnije bi izgledalo... ovako je duzina haljine potpuno sjebala stajling.moje omiljene su bile jessica chastain, jennifer lawrence i jennifer aniston... i klunijeva pratilja, stacy keibler.edit: e bila sam jos nesto rekla, al posto ste mrdnuli post, sad necu. :/

Edited by Killiana
Posted (edited)

meni isto ova j. chastain najbolje izgledala, haljina je sjajna al' što joj stojianiston isto lepa, sve ostale haljine mi nekako bzvzi da, klunijeva pratilja je prezgodna, valjda mi se zbog toga sviđa i haljina, nisam sigurna da bi mi se svidela na nekoj manje zgodnojšto c. zeta jones ima grozne ruke :wacko:e da, kidmanova grozno izgleda, haljina užas

Edited by duda
Posted
emmanuele-riva_2491610k.jpg
Where is the booze? Flowing like mud around here.
sandra-bullock-fac_2491615k.jpgadele-thumbs-up_2491631k.jpgsamuel-and-carrey_2491611k.jpgostatak fotki i gomila fotki na kojima Anne Hathaway izgleda ko lopata: ovde
Posted

Ja samo ove prvoloptaske asocijacijeblowup3.jpg5013425006_51aa10138d_o.jpgA moze i Le Mepris, onaj uvod, ona cica u zutom na pocetku sto je snima Raoul Coutard.

• 2 months later...
Posted (edited)

a što se Ann Hathaway ofarbala u plavo to ništa?gugl image mi ne daje ni jednu slikua i met gala veče je bilo za priču http://omg.yahoo.com...-004356394.htmledit..slike se vide u privju a ne vide se u postu..hm..

Edited by ivy
Posted
a što se Ann Hathaway ofarbala u plavo to ništa?
i dalje forsira sideboobs trend:300-AnneHathaway-050613-jpg_003912.jpg
Posted (edited)

Dobar boob :blush:

Edited by fonTelefon
Posted
i dalje forsira sideboobs trend:300-AnneHathaway-050613-jpg_003912.jpg
личи на Перу Детлића са офарбаном ћубом
Posted
Sa modne piste na crveno kilimce u Kanu, kome bolje stoji modelima ili glumicama http://tinyurl.com/m8hvj9m
Šta se desilo sa Sofijom Kopolom, jel bolesna?