stoutspectacledbold-head Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 skip bayless neverue...panthersi potpisali mikea tolberta, shta ce im josh jedan RB. mogao bi deangelo u new england :)Sto?Gadljiv si na Sjuarta? :D
Frank Pembleton Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) Zanimljivo da se sad javlja priča da je PM odaavno rekao majamiju da nisu u igri....Šta li je njima u glavi?Možda su onda čekali TT-a? Edited March 19, 2012 by Frank Pembleton
Prospero Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Zanimljivo da se sad javlja priča da je PM odaavno rekao majamiju da nisu u igri....Šta li je njima u glavi?Možda su onda čekali TT-a?Ja otpratio malo Dolphinse. Opšti je odijum prema Irelandu i Rossu zbog mrtvog FA perioda.Jedini mogući upside je da se dovede TT (ako je to upside :P ) jer ga Ross voli, iz marketinških razloga. Kad je Denver gostovao u Miamiju prošle sezone i TT odradio čudo u zadnja 2 minuta, Ross mu je unapred priredio "homecoming" kao QB-a Gatorsa iz šampionske sezone .Mada, najsvežije je:@SI_PeterKingPeter King Hearing Alex Smith is very serious about Miami--if they're serious about him.Treća opcija je draft - Tanehill ili Weeden.Mada, ne znam koliko su oni bolji od Moora, računajući i cenu.
Fins fleet Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Potpisali su Garrarda. :facepalm: I otpustili Bella. :facepalm:
Frank Pembleton Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Potpisali su Garrarda. :facepalm: I otpustili Bella. :facepalm:nisu bre normalni....
Prospero Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Dobro se i ovo završi.Gde li će the chosen one? JAX?
Zverilla Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 JAX izgleda kao logican izbor.kome jos fali RB? ;)
Fins fleet Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nasa decaSasvim mi je OK sto nisu prerplatili Flynna i Smitha. Nece da rizikuju sa Manningom? OK i to. Moore je bio solidan lane, neka ga, dok ne uspeju konacno da draftuju nekog koji valja. Zato mi nikako nisu jasni sa teranjem Marshalla i Bella. Otkud im problemi sa cap space-om? Pa jebote, nije da imaju roster pun kvalitetnih igraca pa ne znaju koga ce pre da zadrze.
Prospero Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Ja i rekoh da je Moore bio sasvim OK, da za iste pare boljeg ne mogu naći. MIA ima valjda 8. pick - hoće li dočekati Tanehilla, ili juri Weedena?
Zverilla Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 dzetsi zainteresovani za tebow.a tako mi i treba...
Recommended Posts