Jump to content
IGNORED

Misfits

Lrd

Recommended Posts

Posted

Ni ova epizoda nije bila losa

fuck the tortoise, Alex

:DInace, poskidao sam za curu prve epizode Misfitsa jer nije gledala, pa sam ih i ja malo prelistavao... kakvo je to ludilo bilo :D

• 2 weeks later...
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

26

• Lrd

24

• MaryPoppins

8

• Moća

5

Top Posters In This Topic

Posted

Sad videh da je ovo poslednja sezona misfitsa :/

Posted

Nisam još gledao, ali i tako mislim da je vreme. I prošla mi je bila silovanje, jedino ako se sad nisu potpuno preporodili, al' ne verujem.

Posted

Pa... bolja je od 4. definitivnoPrva epizoda ove sezone je jako dobar uvod i vracanje na nenormalnosti, prosla je bila odlicna, a i ova s5e05 takodje :DSvidelo mi se i objasnjenje ko je i sta je Abby (3. epizoda)I dalje su mi prve 2 sezone vrh, pa 3. pa ova (mada mozda i nije puno losija od 3. nego sam se ja jako vezao za likove.. a i ne dopadaju mi se moci koje ovi imaju.. bzvze su im pa ih i ne koriste puno... osim Alexa :D (ovo je mozda trebalo u spoiler :D ) )Jos 3 epizode su ostale do kraja

Posted

Vrlo fina epizoda :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=7quwSzRPDK0Da li ce ili nece, saznacete u istoj :Dbtw u istoj

Abby: I'm not going to shag you,because I'm in love with my turtle.But I feel really bad about you dying andeverything, so I'll give you a hand job.
Ne znam zasto privode kraju seriju, zavrsetak ove epizode je delovao kao moguci pocetak nove sezone
Posted

:rolf:Sjajni misfitsi u ovoj epizodi :DSteta za onu jednu curu... ali odlicno je ovo bilo :thumbup:Ostala je jos jedna epizoda :(Stvarno ce mi nedostajati ova blentava serija :/

Posted

E, sad polako da se skida pa đuture da se gleda.

Posted

Da li ima negde prevod za 5. sezonu?

Posted
E, sad polako da se skida pa đuture da se gleda.
Kako napredujes?
Posted

Nisam počeo. Moram da završim Atlantis prvo. :)

Posted

Ja odgledah danas 2 sezonu i ponovo se skenjah kada je poginula Niki :/Postoji li jos neka `vaka engleska serija sa svim ovim nenormalnostima? Gledao bih tako nesto

• 2 weeks later...
Posted

Počeo konačno. Pogledao prve tri i okej je skroz. Naravno, nisu ovo moji Misfitsi™, ali je bolje od prošle sezone. Ebi je :wub:

Posted

Pretpostavljam da si zavrsio sa gledanjem?Nije bilo tako lose, am?Mada sam se ja nadao boljem kraju :/Iako to nisu misfitsi iz prve 2 sezone, nekako ce mi nedostajati :/Bilo je zabavno. Hocu jos ovakvih serija!!! Britanskih i idiotskih :D