Jump to content
IGNORED

Misfits

Lrd

Recommended Posts

Posted

Pa... ova poslednja je bila manje losa od ostalih..Skoro pa da je zadovoljavajuca.Cak su koristili i moci

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

26

• Lrd

24

• MaryPoppins

8

• Moća

5

Top Posters In This Topic

Posted

Jeste bolja od nekoliko prethodnih, ali mi je bezveze za kraj sezone. Izgleda da će Aleks da postane stalni član glumačke postave, ali mi je to blah. I ništa sa Ebi. Blah. Cela sezona mnja.

Posted

Bas tako.Ni meni se ne dopada sto ce Aleks postati clan druzine. U 5. sezoni cu navijati da zagine sto pre.Nista bolje ne zelim za Jess i Finna.Lik Abbey su mogli bolje da odrade, ali dobro.. njena licnost tek treba da se razvije.

Posted
Lik Abbey su mogli bolje da odrade, ali dobro.. njena licnost tek treba da se razvije.
A i prijatna je za oko, tako da neka je.
  • 10 months later...
Posted (edited)

Paaa.. ako zaboravimo kako su epizode iz prve 2 sezone bile jebenosuperkulawesome i setimo se kako je poslednjih par bilo totalno sranje.....ova epizoda skoro da i nije tako losaPonovo su nenormalni :D

Edited by Have_Fun
Posted

Hvala na podsećanju, gledam čim stignem. :)

Posted

Pogledaj.. pocetak obecava :DPonovo se desavaju razne glupostiGlumacka postava mi i dalje nije toliko simpaticna, ali je ova epizoda licila na one Misfitse :)

Posted

Ја сам Мисфитсе престао да пратим у трећој сезони. Некако нисам хтио да наставим, није ми се допало куд је даље то све кренуло, па да не кварим.

• 2 weeks later...
Posted

Nije losa ni ova druga epizoda 5. sezonePocetak mi je bio urnebesan, kao i Rudy koji se predstavlja kao Francuz :DBilo bi interesantnije da imaju neke bolje moci i da ih koriste..Trailer za sledecu epizodu obecava

Posted

:DNapokon jedna kvalitetna epizoda :DZaista su se poboljsaliAbby je objasnjena

Posted

E, baš mi je drago da ovo čujem. Ja čekam da se nakupi, pa onda u cugu.

Posted

Nisu kao prve 2 sezone kad je tu bio Nejtan ludak.. ali je definitivno bolje nego ono sto smo gledali prethodne sezoneOva sada epizoda je po meni najbolja u ovoj sezoni, a prva ep je najnenormalnija :D

Posted

Pričali smo to i pre, meni Nejtan nije ništa posebno, a favorit mi je Rudi. :) Ja, inače, imam problem samo sa četvrtom sezonom.

Posted

Rudi je u ovoj poslednjoj imao par minijatura koje sam morao da vratim i pogledam ponovo :DPre mi je bio antipatican, a sada mi je totalno super tip :D(mada mi je i dalje Nejtan fejvrit pa Kurtis i Keli)