Jump to content

Misfits

Featured Replies

Pa... ova poslednja je bila manje losa od ostalih..Skoro pa da je zadovoljavajuca.Cak su koristili i moci

• Author

Jeste bolja od nekoliko prethodnih, ali mi je bezveze za kraj sezone. Izgleda da će Aleks da postane stalni član glumačke postave, ali mi je to blah. I ništa sa Ebi. Blah. Cela sezona mnja.

Bas tako.Ni meni se ne dopada sto ce Aleks postati clan druzine. U 5. sezoni cu navijati da zagine sto pre.Nista bolje ne zelim za Jess i Finna.Lik Abbey su mogli bolje da odrade, ali dobro.. njena licnost tek treba da se razvije.

• Author
Lik Abbey su mogli bolje da odrade, ali dobro.. njena licnost tek treba da se razvije.
A i prijatna je za oko, tako da neka je.
  • 10 months later...

Je l` ovo pocela 5. sezona?

Paaa.. ako zaboravimo kako su epizode iz prve 2 sezone bile jebenosuperkulawesome i setimo se kako je poslednjih par bilo totalno sranje.....ova epizoda skoro da i nije tako losaPonovo su nenormalni :D

Edited by Have_Fun

• Author

Hvala na podsećanju, gledam čim stignem. :)

Pogledaj.. pocetak obecava :DPonovo se desavaju razne glupostiGlumacka postava mi i dalje nije toliko simpaticna, ali je ova epizoda licila na one Misfitse :)

Ја сам Мисфитсе престао да пратим у трећој сезони. Некако нисам хтио да наставим, није ми се допало куд је даље то све кренуло, па да не кварим.

• 2 weeks later...

Nije losa ni ova druga epizoda 5. sezonePocetak mi je bio urnebesan, kao i Rudy koji se predstavlja kao Francuz :DBilo bi interesantnije da imaju neke bolje moci i da ih koriste..Trailer za sledecu epizodu obecava

:DNapokon jedna kvalitetna epizoda :DZaista su se poboljsaliAbby je objasnjena

• Author

E, baš mi je drago da ovo čujem. Ja čekam da se nakupi, pa onda u cugu.

Nisu kao prve 2 sezone kad je tu bio Nejtan ludak.. ali je definitivno bolje nego ono sto smo gledali prethodne sezoneOva sada epizoda je po meni najbolja u ovoj sezoni, a prva ep je najnenormalnija :D

• Author

Pričali smo to i pre, meni Nejtan nije ništa posebno, a favorit mi je Rudi. :) Ja, inače, imam problem samo sa četvrtom sezonom.

Rudi je u ovoj poslednjoj imao par minijatura koje sam morao da vratim i pogledam ponovo :DPre mi je bio antipatican, a sada mi je totalno super tip :D(mada mi je i dalje Nejtan fejvrit pa Kurtis i Keli)