Have_Fun Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Pa... ova poslednja je bila manje losa od ostalih..Skoro pa da je zadovoljavajuca.Cak su koristili i moci
Lrd Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Jeste bolja od nekoliko prethodnih, ali mi je bezveze za kraj sezone. Izgleda da će Aleks da postane stalni član glumačke postave, ali mi je to blah. I ništa sa Ebi. Blah. Cela sezona mnja.
Have_Fun Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Bas tako.Ni meni se ne dopada sto ce Aleks postati clan druzine. U 5. sezoni cu navijati da zagine sto pre.Nista bolje ne zelim za Jess i Finna.Lik Abbey su mogli bolje da odrade, ali dobro.. njena licnost tek treba da se razvije.
Lrd Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Lik Abbey su mogli bolje da odrade, ali dobro.. njena licnost tek treba da se razvije.A i prijatna je za oko, tako da neka je.
Have_Fun Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) Paaa.. ako zaboravimo kako su epizode iz prve 2 sezone bile jebenosuperkulawesome i setimo se kako je poslednjih par bilo totalno sranje.....ova epizoda skoro da i nije tako losaPonovo su nenormalni :D Edited October 24, 2013 by Have_Fun
Lrd Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Hvala na podsećanju, gledam čim stignem. :)
Have_Fun Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Pogledaj.. pocetak obecava :DPonovo se desavaju razne glupostiGlumacka postava mi i dalje nije toliko simpaticna, ali je ova epizoda licila na one Misfitse :)
Cane Vukic Prebranac Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ја сам Мисфитсе престао да пратим у трећој сезони. Некако нисам хтио да наставим, није ми се допало куд је даље то све кренуло, па да не кварим.
Have_Fun Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Nije losa ni ova druga epizoda 5. sezonePocetak mi je bio urnebesan, kao i Rudy koji se predstavlja kao Francuz :DBilo bi interesantnije da imaju neke bolje moci i da ih koriste..Trailer za sledecu epizodu obecava
Have_Fun Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 :DNapokon jedna kvalitetna epizoda :DZaista su se poboljsaliAbby je objasnjena
Lrd Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 E, baš mi je drago da ovo čujem. Ja čekam da se nakupi, pa onda u cugu.
Have_Fun Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Nisu kao prve 2 sezone kad je tu bio Nejtan ludak.. ali je definitivno bolje nego ono sto smo gledali prethodne sezoneOva sada epizoda je po meni najbolja u ovoj sezoni, a prva ep je najnenormalnija :D
Lrd Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Pričali smo to i pre, meni Nejtan nije ništa posebno, a favorit mi je Rudi. :) Ja, inače, imam problem samo sa četvrtom sezonom.
Have_Fun Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Rudi je u ovoj poslednjoj imao par minijatura koje sam morao da vratim i pogledam ponovo :DPre mi je bio antipatican, a sada mi je totalno super tip :D(mada mi je i dalje Nejtan fejvrit pa Kurtis i Keli)
Recommended Posts