MaryPoppins Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 dokle si stigao? ja večeras ponovo počela da gledam treću sezonu. rudi: for a bloke you have a really lovely pussy
Аврам Гојић Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 dokle si stigao? ja večeras ponovo počela da gledam treću sezonu.polako gledam. stigao do S01E06
MaryPoppins Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 samo ti merači, svaka čast na samokontroli. ja ponovo moram da se izjasnim - mene ipak treća ne vozi kao prve dve. super je, al nešto .... bemliga, ne mogu da provalim.
Moća Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 U oktobru krece cetvrta sezona i koliko sam video Nathan is back!!! :0.6: :ziga:
Sunny Side Up Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 U oktobru krece cetvrta sezona i koliko sam video Nathan is back!!! :0.6: :ziga:Divna vest, hvala!
Lrd Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Počela.Četvrta.Sezona!Nadam se da stižem da gledam večeras, omgomg
Zis Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Yes! U posljednji čas, malo je nedostajalo da krenem gledat Homeland S2. Inače, u ovoj smo sezoni ostali i bez Kelly.
Lrd Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Yes! U posljednji čas, malo je nedostajalo da krenem gledat Homeland S2.Pa gledaj drugu sezonu Homelanda. Skroz je dobra, bolja od prve.
Zis Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Pa gledaj drugu sezonu Homelanda. Skroz je dobra, bolja od prve.Ma svakako ću pogledati, al´ računam sabit sezonu u dva-tri kišna poslijepodneva, tako manje primijećujem te nekakve iritantne rupe kojih, kako čitam na Homeland topiku, čini mi se ni ove sezone ne nedostaje. Mislim, svakakve štupidece mogu otrpjeti u odsmušenogprofedonarkobosa-psihopatskiubojicaskodeksom-živimrtvaci serijama , ali špijunski triler bi trebao biti... pa gotovo savršen, jebatga, a Homeland mi je ipak daleko od toga.
cartman Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Yes! U posljednji čas, malo je nedostajalo da krenem gledat Homeland S2.Inače, u ovoj smo sezoni ostali i bez Kelly.Uvek mi treba vremena da se naviknem na nove likove u serijama koje pratim tako da mi ova prva epizoda i nije bila nesto posebno.Ipak su promenili 3/5 glavnih likova i to ce jako tesko uspeti da nadoknade.Nedostaje mi Kelly najvise od svih :(
Lrd Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Men are from Mars, and women love penis. Jebiga. Uprkos Rudiju, loši su novi Misfitsi. Ostao je Rudi, a Kurtis je bio najslabiji lik iz prethodne postave, a nema ni Keli. :(Novi likovi su isprazni, a zapleti bezvezni. Najava za sledeću epizodu obećava, doduše. Nastaviću da gledam, naravno, ali ove dve epizode su bile baš slabe.
El Guapo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Погледам кад налетим на foxu, још их нисам у потозности скапирао, у сваком случају ово је сав bandthwidth који ћу потрошити на њих.Послато са RACERII користећи Тапаток 2
Recommended Posts