Jump to content

Featured Replies

ogavna je :puke:
+1
  • Author

ni meni nije bas najseksi.... al nije ni ogavna.... bas mi je nako nekako.. srednjozalosna

cistacica na stiklama

• Author

tako ne misle ovi medz 35.000It might be hard to vote for your favorite shoe, but the people — 35,000 voters voted online in a Sexy Shoes contest, created by Footwear News and Saks Fifth Avenue — have spoken, naming Valentino's lace-embroidered leather peep-toe pump the winner. The ladylike, yet sexy, choice is further proof that the consensus is moving toward a ladylike trend. Furthermore, the simple and chic silhouette has been spotted on celebrities like Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, and Blake Lively. Valentino's peep-toe winner costs $695.

Nakon onog čuda, super je.

Melem za oci

jes vala. na ovim samo treba skloniti cipku i promeniti boju.na onim treba skloniti sve

• 2 weeks later...
pTBL1-7893208v275.jpgkako su dobre! timberland. jel ih sretao neko u bgd, i ako da, koliko kostaju?
kako su dobre! timberland. jel ih sretao neko u bgd, i ako da, koliko kostaju?
nema. beogradski timberlend ima povoljne cene, sto ce reci da kosta kao u evropskom inostranstvu, mozda cak i malo malecno jeftinije.

Edited by darling

ali nema :(hvala za info :)

ali nema :(hvala za info :)
Dobro je da ih nema :o Nastaviću da živim sa oba bubrega , odo da obrišem oglas :D

timberland misli na nase zdravlje -_-

timberland misli na nase zdravlje -_-
Slažem se ali ja bi najvolela da mi ...glavu čuva ona čizma :wub: Sigurno me ni sunusu ne bi više boleli.

kad smo kod kod timberlenda:27092_whe.jpg18500 isusovih crvenih krvnih zrnaca :frust:

kad smo kod kod timberlenda:27092_whe.jpg18500 isusovih crvenih krvnih zrnaca :frust:
Jbga...Ja imam brdo njihovih stvari ali cekam februar kad su im rasprodaje ...mnogo su neke stvari zacepili..