Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Njujorker imas u Delta sitiju i u Uscu. Jeftini jesu, ali kvalitetni bas i nisu
Imaš i u NS, u Merkatoru...Jeftini jesu, ali kvalitet je :isuse:... Puno stvari se raspadne dosta brzo...
  • Replies 6.4k
  • Views 782.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

Ma ove su garant dobre, deluju bas cvrsto, ali dzabe sad sve jer sam malopre kupio neku fejk fensi koznu jashu u Njujorkeru za 100 franke... Oni me ojadise za ove nepune dve nedelje, sve sam im dao.. u ovom svetu stradanja..sad.gif Kad smo vec kod toga, jel ima Njujorker negde u Srbiji? Ima dosta dobrih stvari tamo a relativno su pristojni sa cenama, bar ono sto je na akcijama (ne racunam obicne farmerke od 120 franaka i slicno).Sto se tice Office-a, sad cu da prozujim po sajtu. Bio sam ove godine u njihovoj prodavnici u Knez Mihajlovoj, odma s vrata smeknuo neke Skechers-ice (kakav gej izraz, jebote) od mozda 55 ojra i pitao onog sto radi jel ima 48, mozda cak i 47... ludak mi ladno rekao da ima ali da ce ipak da vidi u kompjutoru, ja se primio - a onda je skontao da nema nijedne vece od 46. Jebe me broj samo tako, dzabe mi sto sve slicno ovima kod nas kosta 60-70 evra kad nema broja.
ma nacemo ti numeru, ne blentavi

...

Edited by Matilda Ivancic

Njujorker imas u Delta sitiju i u Uscu. Jeftini jesu, ali kvalitetni bas i nisu
Imaš i u NS, u Merkatoru...Jeftini jesu, ali kvalitet je :isuse:... Puno stvari se raspadne dosta brzo...
podsetiću da je garancija na obuću pola godine.čuvaj(te) račun!
G-de?
urban shop, bulevar 48

Fala!

shoes_iaec1210348.jpgpa i lice na brodarice za rudare...zapravo mi se svidja taj opis
Ja sam u srednjoj nosio slicne ovima samo je bila glatka koza ....U blokovskom zargonu smo ih zvali kanadjanke :isuse: trajale sto godina...
inace da li je neko uopste video martinke negde u gradu? Urban Shop ih trenutno ne drzi. kuda ide ovaj svet isuse.gif
Da te citiram, sto ne nazoves prodavnicu pa pitas? ;)

Edited by veljaGB

podsetiću da je garancija na obuću pola godine.čuvaj(te) račun!
A na odeću? Ozbiljno...
Da te citiram, sto ne nazoves prodavnicu pa pitas? ;)
more jep` se znas. bilo je na sajtu, nisam mogao ni da pretpostavim da nece imati na lageru, posto su ih imali poslednjih godina bez pauze.
  • 2 weeks later...

:wub:Marka je "1st Code" i prvi put sam cuo za nju, ali deluju veoma kvalitetno.Da li je neko imao iskustava sa doticnim brendom?

post-1460-12911232811159.jpg

Edited by Segundo

Jel' prave i musku obucu?

Jel' prave i musku obucu?
Dojmis da je ovo zenska? :blink: Ja jedva nadjoh 42 (porucio mailom), a najmanji broj je bio 41, tako da je ovo definitivno muska kolekcija u pitanju! ;)

jeste muska, ali te kayser malo zeza.i mnogo su lepe i trendi :)ja svog oca nagovaram danima da uzme jedne takve... i kukam sto ne mogu slicne da nadjem za sebe.mislim da je ove godine muska obuca mnoooogo bolja od zenske. :|

:) Bio sam na pola - pola, da li stvarno pita ili je zez.Hvala! Predivan poklon moje lepse polovine! :) Kupljene su u Urbanu, gde ima dosta zanimljivih zenskih modela, ali su zanimljiviji pretezno letnji modeli, cizmice manje - vise. Inace, bas drze jake cene, ali poredeci sa drugim radnjama, ponudom i kvalitetom, odlucili smo se za ove. U Zari su npr. muske cizmice preko 10 hiljada, a nesto bas i nisam siguran da im je kvalitet obuce na nivou. I Camper je bio u opticaju, ali su pocetkom jeseni ponovo poludeli i zalepili cene od 15 hiljda, pa navise. Jesu zanimljivi, ali su cene zaista paprene, pogotovu ako se uzme u obzir da su u drugim zemljama mnogo pristupacnije.