Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

1532-1-l.png
ove, zanimljive a opet svakodnevne. jer ako kupis one druge, moras i ostalih 75 sa maticnog sajta. a to moze dovesti do nezeljenih sajdefekata...
  • Replies 6.4k
  • Views 782.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

U, imaju i muške.Ove su baš lepe:207-4-l.pngA da imam muda, ko što nemam... :3467-1-l.png

pa mozes prvo po kuci da ih nosis dok se ne naviknes...tako i ja sa novim shtiklamaedit. nesto sam htela al sad zaboravih

Edited by Leia

Leiche, evo ti inspiracija - toliko su bile ruzne da sam ih morala posedovati. i, ne, necu iznositi iz kuce. vise cu da ih koristim kao patofne...i jos su udobne :isuse:sramota:100_1845.jpg

Leiche, evo ti inspiracija - toliko su bile ruzne da sam ih morala posedovati. i, ne, necu iznositi iz kuce. vise cu da ih koristim kao patofne...i jos su udobne :isuse:sramota:
eh, pa tako zene kao mi pokazuju altruizam - usvajamo ruzne cipele :D ako ja otvorim dveri svog ormana-sa-van-muzevog-pogleda-odlozenim-ne-tako-cesto-nosenim-cipelicima, kakva bi se tu narnia ukazala bogo moj...
:Hail: za chohanove shar pejke i dalmatinerke otisla na sajt da nadjem slikice sandala (tj otvorenih cipela) koje kupih i ne mogu da se snadjem ali pronadjoh nesto interesantno - opcija check product. ubacis bar kod sa kutije i on ti izbaci u prozorcetu podatke o tvom paru cipela: stil, materijal, crtez i broj(size)

Udobno.

post-472-12786218671143.jpg

sa palcem u metalnom oklopu? neka hvala

taj metal je jos i najzabavniji deo papuce. papuca za rouz karner zene.

pa ja rekoh da prokomentarisem onaj deo o udobnosti, dalje od toga bolje da ne idem

pa ja rekoh da prokomentarisem onaj deo o udobnosti, dalje od toga bolje da ne idem
:lol:... i posle kroksi ružne

a, bre, zivanus, jesi ruzne kroksice, da se ne lazemo. da moram da biram izmedju ovih papuca i kroksica, ja bih isla bosa. :(

a, bre, zivanus, jesi ruzne kroksice, da se ne lazemo. da moram da biram izmedju ovih papuca i kroksica, ja bih isla bosa. :(
ahaa a znaš kakve bi ti onda bile pete? :lol:
+1apelujem da se kace samo lepi komadi zenske obuce, ima ovde nas u razvoju koji jos trazimo fetis.
+1
:lolol: šta +1? razmatrao si i papuče s metalnim prstenom? axaxaxaxxaxxa budi milostiv prema nama već razvijenima, jer mi zapravo možemo sve to da vizuelizujemo... vrućina je, srce se steglo... napadi smeha nisu dobrodošli... aaaaaaaaveć sam zamislila i facu bedmjuzika kad bi te video u tim papučama na nekom certu :lolol: