Leia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mislim da je dobra i na nozi, ljudi koji ih rade navodno saradjuju s nekim arhitektima (i u slucaju da je izmisljotina, cipele su super udobne, jedan par imam njihov i najudobnije su od svih koje sam ikad nosila)i ja sam malo sumnjicava oko toga kako ovo stoji na zivom stvoru, inace ovako kao samostalni objekat je vrlo egstra.mozda da je niza stikla...medjutim... nema broja, ostalo samo 37 i 41 u crnoj boji :(a jesu na snizenju :2xtuznismajli:koje jos boje imaju? crvene bi bile bas lude
sherman Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 te koje je KM htela da uzme su dusudalo za onu tradiconalnu trku zena na stiklama
kgmr Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jbg. ko zna zasta je to dobrodaj sad sledece koje ti se svidjaju da vecamocim pronadjemi ja sam malo sumnjicava oko toga kako ovo stoji na zivom stvoru, inace ovako kao samostalni objekat je vrlo egstra.mozda da je niza stikla...koje jos boje imaju? crvene bi bile bas ludenema crvenih, ima neka boja kojoj ne znam ime (a ne dopada mi se). ova, lakovana:a ima niza potpetica, ali to mi je ko nevidljiva sminka:shermane, garantovano bih bila u prvih pet sa tom stiklom
sherman Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 a jojte su mi u rangu sa ovim nprsvakako nadam se da ce se posavetovati sa nama za kupovinu
Pixie Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 psforum mi najvise znaci kad odlucujem o cipelama.king, nepravedno zanemaruješ fejs :)
Leia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 nema crvenih, ima neka boja kojoj ne znam ime (a ne dopada mi se). ova, lakovana:bas vala ime joj se ne spomenuloa ima niza potpetica, ali to mi je ko nevidljiva sminka:sta fali nevidljivoj sminki, izgledas bolje, osvezava a ne sljasti...mada revidiram stav po pitanju nize stikle u ovom slucaju, nekako patrljkasto delujemissim taj model mi nema smisla u umerenoj varijanti
tazza Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 meni su ove zanimljivije, drugarica htela da ih kupi pa mi slala link http://www.unitednude.com/lo-res-p-1523.html?colour=268doduse, ja ne bih nosila nijedne :)
Matilda Ivancic Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 jedino je bed sto su stelt tehnologija pa je noga nevidljiva u njima
MachineGunEtiquette Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A noge bih svakog dana rengenom slikavo...
luba Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 al priznaj da bi nosio ove betmenovke.danas sam videla fred peri japanke za zamalo sedam hiljada dinara. nisam znala da su skinsi tako bogati.
ToniAdams Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 pa dje ne bih, o sebi i pricam.jel imaju japanke steel toe cap?
luba Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 nemaju, ali su zato u bojama zastave, pa mozes da bodris orlove u jar-u.
Recommended Posts