May 13, 201014 yr ma ne verujem da su bile na ulici tek tako, mala je cistunica.kontam da su uredno bile odlozene pored kontejnera.
May 13, 201014 yr ma ne verujem da su bile na ulici tek tako, mala je cistunica.kontam da su uredno bile odlozene pored kontejnera.moguce...
May 15, 201014 yr matilda, a sa nogom?shermane, a meni je bas stikla super.veljo, pitaj bolju polovinu.hoce li iko glasati za cipelu, pa da izbacim veceru iz dnevnih obaveza?
May 15, 201014 yr nije problem u stikli. kad se posmatra od nazad njena robusnost i stamenost odlican su kontrast savrsenom oblutku damskog lista. nesto kao nezni pupoljak koji se promalja iz odurnog monolita.
May 15, 201014 yr ne postoji prikladni smajli koji bi iskazao divljenje. tako i ja dozivljavam stiklu, kao postament za nogu, ali nikad ne bih umela da formulisem tako ko ti, ne znam sta pricaju ovi cobani.edit: piksi > :(
May 15, 201014 yr Meni se svidja ta arhitekturalna snaga potpetice, ali sve to mora biti ublazeno krotkim detaljima koji nece od nosilice uciniti Ilse, She-Wolf of SS. ocena 8/10 (oduzeta 2 poena zbog nefleksibilnosti modela)