ToniAdams Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ma ne verujem da su bile na ulici tek tako, mala je cistunica.kontam da su uredno bile odlozene pored kontejnera.
hattori Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ma ne verujem da su bile na ulici tek tako, mala je cistunica.kontam da su uredno bile odlozene pored kontejnera.moguce...
MayDay Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) ja nisam vestica pa da nosim vesticije cipele Edited May 13, 2010 by MayDay
hattori Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ja nisam vestica pa da nosim vesticije cipele sad jesi.gotovo je.pomiri se s tim.
kgmr Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 matilda, a sa nogom?shermane, a meni je bas stikla super.veljo, pitaj bolju polovinu.hoce li iko glasati za cipelu, pa da izbacim veceru iz dnevnih obaveza?
Matilda Ivancic Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 nije problem u stikli. kad se posmatra od nazad njena robusnost i stamenost odlican su kontrast savrsenom oblutku damskog lista. nesto kao nezni pupoljak koji se promalja iz odurnog monolita.
kgmr Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ne postoji prikladni smajli koji bi iskazao divljenje. tako i ja dozivljavam stiklu, kao postament za nogu, ali nikad ne bih umela da formulisem tako ko ti, ne znam sta pricaju ovi cobani.edit: piksi > :(
Аврам Гојић Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Meni se svidja ta arhitekturalna snaga potpetice, ali sve to mora biti ublazeno krotkim detaljima koji nece od nosilice uciniti Ilse, She-Wolf of SS. ocena 8/10 (oduzeta 2 poena zbog nefleksibilnosti modela)
Recommended Posts