Jump to content

Featured Replies

random021a40s20s.jpg:mrnjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau: :(
Svidaju mi se, opasno su dobre.... mozda bi bile bolje bez tih nitni, ovako deluju suvise agresivno, ali svakako volim tu kombinaciju punog djona i tanke visoke stikle..... :)
iron_fist_digiskull_grn_m.jpgprobah ove danas, super stoje... ali su same sebi dovoljne. i evo jednih manolo blahnik for chrostopher kane, meni skroz šik:ManoloChristopherKane1.jpgi ove versace su super cool:60710_fr_dl.jpgi jedne gucci:0440935909243R_396x528.jpga nije da sam u shopping spree-ju.
iron_fist_digiskull_grn_m.jpgprobah ove danas, super stoje... ali su same sebi dovoljne. 
kul su disko štikle, ali primamio me precizan opisa "same sebi dovoljne". baš spretan izraz za stvari koje samostalno osvajaju, ali su teško nosive s drugim dijelovima odjeće. imam i ja 2 takva para u ormaru, divim im se redovito, ali ih ne nosim. 

Sa takvom obućom drugi delovi odeće su opcionalni.

ma i drugi delovi tela

sto su mi lepe ove ...a ni link ne umem da stavim :lol:

Edited by darling

• 2 weeks later...

da se zapljunem, nakon 2.5 susne godine sto se patika tice...1T404.jpg

^Urbano, samo urbano. ;) Ja sam juce pazario ove streberske za svaki dan...post-747-12732215787228.jpg

Edited by bags

^jel se ima kupit ovakvo shto a da nije 10k? i po mogucstvu da ima neku bolesnu kombinaciju boja. i da su iznoshene :D

post-747-12732228548506.jpgU Becu su 70€.Ako se post odnosio post na mene...

pre bih sebi odgirzao ruku nego nosio ovako nestobez uvrede+ taj avatar...

:lol: šerman u mokasinama aaaaa
A dobre su za kopanje temelja.Šta fali avataru? angry.gif

nasla jutros na putu do skole baletanke da su mi simpa!post-906-12737564010219.jpg

nasla jutros na putu do skole baletanke da su mi simpa!
ja ne obuvam nista sto nadjem na ulici,pa taman da mi je ne znam koliko simpa...