Hippie Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 ove moje su bile 130, a cene u radnji su se kretale plus minus nesto malo. skuplje je od prosecne cipele tog tipa ovde, ali ne bas mnogo.uzgred:mnogo je zajebano kad se odveze pertla :Dbas su kjut.... dodzavola, nalozili ste me.. moram i ja da kupim jene neke take
najgori Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Е, да ли је неко у стању да ми објасни шта људи виде у тим ружним и скупим Кампер ципелама?jako udobne i gotovo neunistive (za hodanje - ne za fudbal)sto se cene tice - na pocetku rasprodaje uvek ima broja 46.
cmrlj Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 cena im je u engleskoj usled pada funte moguce najniza u evropi (nek javi neko kako je u spaniji), oko 80 funti je par. Е, да ли је неко у стању да ми објасни шта људи виде у тим ружним и скупим Кампер ципелама?meni nisu nuzno udobne, mada se poradilo na tome u poslednjih par godina, neunistive su zaista (osim onih koje sam vratila i dobila nove). kad je u pitanju lepota, to je stvar ukusa, ja ga recimo imam, zato ih i kupujem :P
Д Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 cena im je u engleskoj usled pada funte moguce najniza u evropi (nek javi neko kako je u spaniji), oko 80 funti je par.meni nisu nuzno udobne, mada se poradilo na tome u poslednjih par godina, neunistive su zaista (osim onih koje sam vratila i dobila nove). kad je u pitanju lepota, to je stvar ukusa, ja ga recimo imam, zato ih i kupujem :PАко је твоја фотка на профилу, све ти је опроштено.
betty Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 jako udobne i gotovo neunistive (za hodanje - ne za fudbal)a i lepe su i jeftine!
Daddy Cool Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ако је твоја фотка на профилу, све ти је опроштено.Kakav si kralj
kurdi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ove moje su bile 130, a cene u radnji su se kretale plus minus nesto malo. skuplje je od prosecne cipele tog tipa ovde, ali ne bas mnogo.uzgred:mnogo je zajebano kad se odveze pertla :Dovo je do sada drugi najudobniji model da sam probao.uzo crvene na nekoj rasprodaji (cirka 60) i zao mi sto nisam uzo odmah jos neku boju.one najudobnije koje su pravili samo narandzaste i crne vise ne prave, ili makar ne narandzaste.nesto extra/ultra lite... ne secam se, slicne ovima samo malo bolje.
mei Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 već nedeljama tražim prolećne cipele za gradsko tabanje. i ništa mi se ne dopada iz ovdašnje ponude. ono što mi se sviđa i što se najviše nudi u radnjama mi trenutno ne treba (sandale i elegante cipele) .i najzad nađem jedne jedine koje su mi se dopale, nisam ni gledala ko je proizvođač, dok ne videh sada ovu diskusiju o camperu.sad pronađoh taj "moj" model iz radnje na camperovom sajtu. zbog cene se premišljam. 200 CAN + 15 % poreza u motrealu. jedne jedine koje mi se sviđaju, a male su malecke, hibrid baletanki i cipelica, po prolećnoj kišici beskorisne, a za mene malo skupe, smrc...
Venom Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Camper kazete, a. Izgleda da je D ipak pokushao da im udje na sajt, poshto trenutno ne funkcionira.
gagorder Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mnogo je zajebano kad se odveze pertla :Dja imam bež sa zelenom pertlom i opasno su udobne!
cmrlj Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ако је твоја фотка на профилу, све ти је опроштено. :blink:
palchica Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ако је твоја фотка на профилу, све ти је опроштено.voliš jake žene, a?
Recommended Posts