msmodesty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ja camperice gledam s obozavanjem odavno. ali bile su mi nedostizne i nedostupne. mnogo mi se svidja ovaj zivot s platom, skroz je dobra stvar. preko nedelje se ubijem od posla, subotom spavam do podne, a onda, pravac - shopping! pravo jedno malo zadovoljstvo. jos kad sam shvatila da redovno ne potrosim pola plate, ihaj gde ce mi biti kraj!:Dja sam shvatila da pola plate potrosim na cipele :blush:izvinjvam se na out-camper momentu, ja kupila klompe, odlicne u slucaju samoodbrane - ako vec ne mozes da hodas u njima, mozes uvek nekog da udaris njima :
morgana Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 (edited) ja camperice gledam s obozavanjem odavno. ali bile su mi nedostizne i nedostupne. mnogo mi se svidja ovaj zivot s platom, skroz je dobra stvar. preko nedelje se ubijem od posla, subotom spavam do podne, a onda, pravac - shopping! pravo jedno malo zadovoljstvo. jos kad sam shvatila da redovno ne potrosim pola plate, ihaj gde ce mi biti kraj!moracu i ja da probam :Dtek mi je triesdvije, a vec moram da radim :(ma udobne su camperice. ne svide mi se uvijek modeli cipela, al sad vidim i par sasvim dobrih. laura i cake prije svih. dok su patike uvijek ok.i ovo su mi super:brend hollywouldmodel: sophie. baba mi se slicno zvala, pa sam mislila da ih zato kupim. Edited March 20, 2010 by morgana
lena21 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 skroz su slatke.nazuljale su me cizme, krvnicki.edit: lena, jesi kupila laure? ja se bas razmisljam da li da ih uzmem :Dodlicne su, najljepse u ovogodisnjoj kolekciji.Jedan hip hip hurej za laura camper, planirala da ih naručim preko interneta računajući da u moj camper dućan još nisu stigle, kad ono STIGLE dušice male ! Videla ih kroz izlog danas, i cenim da će pasti usvajanje negde od ponedeljka do petka. Ah, a gajim tajnu ljubav i prema ovim što je kupila Betty, take skroz trešnja crvene i drap...jojjj
MarlaSinger Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :Dja sam shvatila da pola plate potrosim na cipele :blush:izvinjvam se na out-camper momentu, ja kupila klompe, odlicne u slucaju samoodbrane - ako vec ne mozes da hodas u njima, mozes uvek nekog da udaris njima : bas sam citala juce u jednom zenskom magazinu da ce klompe s platformom biti opet u modi ovog leta
lena21 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ...uz njih sam dobila dvogodisnju garanciju. nisam znala da to postoji u svetu cipela.I meni do skoro to bio novitet dok brat ne kupi Cryspi cokule za treking na koje daju ni manje ni više petogodišnju garanciju mada ih je bato razbio u malo više od godne dana <_<
MarlaSinger Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 prvi put cujem da obuca ima garanciju , mora da su bas dobre te camperke
msmodesty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 bas sam citala juce u jednom zenskom magazinu da ce klompe s platformom biti opet u modi ovog letaja sam ti 1 fashion victim :)moje su prosle ultimativni test - setala sam pobesnele kuchice Glavnom Ulicom u sred bela dana i nisam pala!vazno je da dobro drze stopalo ako su visoke (moje su 12cm)lepo je sto kad sednes mozes da se igras njima ispod stola :)
MarlaSinger Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ja sam ti 1 fashion victim :)moje su prosle ultimativni test - setala sam pobesnele kuchice Glavnom Ulicom u sred bela dana i nisam pala!vazno je da dobro drze stopalo ako su visoke (moje su 12cm)lepo je sto kad sednes mozes da se igras njima ispod stola :) Jao znam i ja obozavam klompe i nanule kad ih klackam na pola stopala ispod stola
Nicol Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 jel klapaju onako zvonko? (to je najzbavniji dio cipela na drvenu petu)
MarlaSinger Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ovako nesto, ne mogu da okacim sliku http://www.aldoshoes.com/ca-eng/clearance/womens-sandals/heels/73570995-farosola/34
msmodesty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 jel klapaju onako zvonko? (to je najzbavniji dio cipela na drvenu petu) klapaju, klapaju - to im je valjda i cilj - da se zna ko dolazi :)
eye of the beholder Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 (edited) Nikad mi nece biti jasno zasto su te CAMPER cipele toliko skupe - jel to zbog te garancije??Kod nas u SRB isti model cipela (muških) već 2-3 godine koštaju oko 200 eur (i preko)inace hella Edited March 24, 2010 by eye of the beholder
betty Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 (edited) Nikad mi nece biti jasno zasto su te CAMPER cipele toliko skupe - jel to zbog te garancije??Kod nas u SRB isti model cipela (muških) već 2-3 godine koštaju oko 200 eur (i preko)ove moje su bile 130, a cene u radnji su se kretale plus minus nesto malo. skuplje je od prosecne cipele tog tipa ovde, ali ne bas mnogo.uzgred:mnogo je zajebano kad se odveze pertla :D Edited March 28, 2010 by betty
Д Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Е, да ли је неко у стању да ми објасни шта људи виде у тим ружним и скупим Кампер ципелама?
Recommended Posts