cmrlj Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ima Graffiti prodavnice cipela u Kralja Petra i u TC Usce.
kgmr Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 decje cipele, a da nisu ciciban, odnosno, da nisu 7500 dinara. u beogradu. ima li ih negde?
ljuttko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nije u Beogradu ali je blizu i isplati se visestruko - prodavnica u okviru fabrike u Rumi, Naturino, to su valjda kupili Italijani, cipelice su i kvaltetne i jako lepog dizajna, izbor je vrlo veliki i mi to rabimo porodicno posto ima i brojeva za dzinovsku decu tipa 39 u koje moja noga lepo stane. Jednim odlaskom za cenu jednog para bilo cega decijeg u Bg tamo kupis bar 3 para. Naturino cipela ima i u prodavnicama BebaKids ali manjeg izbora i naravno skupljih neg u Rumi decje cipele, a da nisu ciciban, odnosno, da nisu 7500 dinara. u beogradu. ima li ih negde?
slepa živana Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 decje cipele, a da nisu ciciban, odnosno, da nisu 7500 dinara. u beogradu. ima li ih negde?ima i pollino http://www.pollinoshoes.com/
msmodesty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ah! Opet 1 legenda...stara 60-ak godina, ali opet legenda. I jos uvek se proizvodi! Cipele/belatanke Repetto. Model Brigitte Bardot. Boja - nude. vanvremenske. izdrzljive. najbolje prijateljice koje izvuces iz tasne posle 8 sati na shtiklama. mojoj kolekciji pridruzila se ova druga sdesna
zorglub Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nije u Beogradu ali je blizu i isplati se visestruko - prodavnica u okviru fabrike u Rumi, Naturino, to su valjda kupili Italijani, cipelice su i kvaltetne i jako lepog dizajna, izbor je vrlo veliki i mi to rabimo porodicno posto ima i brojeva za dzinovsku decu tipa 39 u koje moja noga lepo stane. Jednim odlaskom za cenu jednog para bilo cega decijeg u Bg tamo kupis bar 3 para. Naturino cipela ima i u prodavnicama BebaKids ali manjeg izbora i naravno skupljih neg u RumiBile neke vesti o ovoj firmi, valjda su dobili neku nagradu za izvoznika godine, šta li. Možeš li samo reći gde se u Rumi tačno nalazi fabrika? Pretpostavljam da nisi išla preko Golubinaca, Putinaca i ostalih *aca?
morgana Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 (edited) Ah! Opet 1 legenda...stara 60-ak godina, ali opet legenda. I jos uvek se proizvodi! Cipele/belatanke Repetto. Model Brigitte Bardot. Boja - nude. vanvremenske. izdrzljive. najbolje prijateljice koje izvuces iz tasne posle 8 sati na shtiklama. mojoj kolekciji pridruzila se ova druga sdesna skroz su slatke.nazuljale su me cizme, krvnicki.edit: lena, jesi kupila laure? ja se bas razmisljam da li da ih uzmem :Dodlicne su, najljepse u ovogodisnjoj kolekciji. Edited March 20, 2010 by morgana
betty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 kupih ove danas: uz njih sam dobila dvogodisnju garanciju. nisam znala da to postoji u svetu cipela.
cmrlj Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ne samo da postoji, nego i radi. kupila u londonu camper cipele prosle godine u februaru, nosila ih 10 meseci redovno, one se pocepale, ja opet isla u london pre mesec dana, ponela cipele, ponela racun (da, da, sacuvala ga, sve racune cuvam) dobila pare nazad :) poucena iskustvom, kupila tri para camper cipela (bila rasprodaja, dobila jedne i po za one pocepane). sacuvala sve racune :) jedan za camper
morgana Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 uf, sad sam na sajtu nasla i camper cake, narandzastezelim ih
betty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 strava! rekli su mi da racun vazi u svim njihovim prodavnicama u svetu. doduse nadam se da se nece pocepati, jel.
betty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 uf, sad sam na sajtu nasla i camper cake, narandzastezelim ihja camperice gledam s obozavanjem odavno. ali bile su mi nedostizne i nedostupne. mnogo mi se svidja ovaj zivot s platom, skroz je dobra stvar. preko nedelje se ubijem od posla, subotom spavam do podne, a onda, pravac - shopping! pravo jedno malo zadovoljstvo. jos kad sam shvatila da redovno ne potrosim pola plate, ihaj gde ce mi biti kraj!
nisam ja Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 kupi meni jedne. zadrzi racun a ja obecavam da cu da ih pocepam. m? treptrep
Recommended Posts