Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Ima Graffiti prodavnice cipela u Kralja Petra i u TC Usce.

Posted

decje cipele, a da nisu ciciban, odnosno, da nisu 7500 dinara. u beogradu. ima li ih negde?

Posted

Nije u Beogradu ali je blizu i isplati se visestruko - prodavnica u okviru fabrike u Rumi, Naturino, to su valjda kupili Italijani, cipelice su i kvaltetne i jako lepog dizajna, izbor je vrlo veliki i mi to rabimo porodicno posto ima i brojeva za dzinovsku decu :lol: tipa 39 u koje moja noga lepo stane. Jednim odlaskom za cenu jednog para bilo cega decijeg u Bg tamo kupis bar 3 para. Naturino cipela ima i u prodavnicama BebaKids ali manjeg izbora i naravno skupljih neg u Rumi

decje cipele, a da nisu ciciban, odnosno, da nisu 7500 dinara. u beogradu. ima li ih negde?
Posted

Ah! Opet 1 legenda...stara 60-ak godina, ali opet legenda. I jos uvek se proizvodi! Cipele/belatanke Repetto. Model Brigitte Bardot. Boja - nude. vanvremenske. izdrzljive. najbolje prijateljice koje izvuces iz tasne posle 8 sati na shtiklama. mojoj kolekciji pridruzila se ova druga sdesna :wub:4263117244_ca7413077f_o.jpg

Posted
Nije u Beogradu ali je blizu i isplati se visestruko - prodavnica u okviru fabrike u Rumi, Naturino, to su valjda kupili Italijani, cipelice su i kvaltetne i jako lepog dizajna, izbor je vrlo veliki i mi to rabimo porodicno posto ima i brojeva za dzinovsku decu :lol: tipa 39 u koje moja noga lepo stane. Jednim odlaskom za cenu jednog para bilo cega decijeg u Bg tamo kupis bar 3 para. Naturino cipela ima i u prodavnicama BebaKids ali manjeg izbora i naravno skupljih neg u Rumi
Bile neke vesti o ovoj firmi, valjda su dobili neku nagradu za izvoznika godine, šta li. Možeš li samo reći gde se u Rumi tačno nalazi fabrika? Pretpostavljam da nisi išla preko Golubinaca, Putinaca i ostalih *aca?
Posted (edited)
Ah! Opet 1 legenda...stara 60-ak godina, ali opet legenda. I jos uvek se proizvodi! Cipele/belatanke Repetto. Model Brigitte Bardot. Boja - nude. vanvremenske. izdrzljive. najbolje prijateljice koje izvuces iz tasne posle 8 sati na shtiklama. mojoj kolekciji pridruzila se ova druga sdesna :wub:4263117244_ca7413077f_o.jpg
skroz su slatke.nazuljale su me cizme, krvnicki.edit: lena, jesi kupila laure? ja se bas razmisljam da li da ih uzmem :Dodlicne su, najljepse u ovogodisnjoj kolekciji. Edited by morgana
Posted

kupih ove danas: 29892-015_C.jpguz njih sam dobila dvogodisnju garanciju. nisam znala da to postoji u svetu cipela.

Posted

ne samo da postoji, nego i radi. kupila u londonu camper cipele prosle godine u februaru, nosila ih 10 meseci redovno, one se pocepale, ja opet isla u london pre mesec dana, ponela cipele, ponela racun (da, da, sacuvala ga, sve racune cuvam) dobila pare nazad :) poucena iskustvom, kupila tri para camper cipela (bila rasprodaja, dobila jedne i po za one pocepane). sacuvala sve racune :) jedan :Hail: za camper

Posted

uf, sad sam na sajtu nasla i camper cake, narandzastezelim ih

Posted

strava! rekli su mi da racun vazi u svim njihovim prodavnicama u svetu. doduse nadam se da se nece pocepati, jel.

Posted
uf, sad sam na sajtu nasla i camper cake, narandzastezelim ih
ja camperice gledam s obozavanjem odavno. ali bile su mi nedostizne i nedostupne. mnogo mi se svidja ovaj zivot s platom, skroz je dobra stvar. preko nedelje se ubijem od posla, subotom spavam do podne, a onda, pravac - shopping! pravo jedno malo zadovoljstvo. jos kad sam shvatila da redovno ne potrosim pola plate, ihaj gde ce mi biti kraj!
Posted

kupi meni jedne. zadrzi racun a ja obecavam da cu da ih pocepam. m? treptrep