Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

moze li s'vakim da se fino gacka i po stencugama diljem Hr primorja ili su vise za gnjurkanje ?11926-2T.jpg
meni najvise lice na one u kojima se gacka po operacionoj sali.
  • Replies 6.4k
  • Views 782.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

neznalice, valjda se zna sta se nosi po op.salama.5450.jpgmada licno vise naginjem ovoj new and improved verziji :P m81hsk.jpg

hahhahhhahahhaahaaaaaaaaaa :)) :rolf::thumbup:

spejs borosana :ou skupshtini srbije sigurno josh ne znaju za taj model ^_^

mada licno vise naginjem ovoj new and improved verziji :P m81hsk.jpg
jel odavde ideja? :unsure:post-1652-1240758011.jpg

@Allegra: Si, ako mislis na "operisanje" tetkica po hodnicima. Inace nanozje nove generacije u op. sali izgleda ovako:068511_G.jpg + kompressionsstrumpf01_gr.jpgDressed to heal. :D

Zna li ko gde se u BG mogu kupiti (ili naručiti) ove plastične nanule? (lepe su ti i čarapice ali mi ne trebeju)

jeremy-scott-for-adidas-metro-attitude-wings-3.jpgzelim.
  • 3 weeks later...

sta mislimo o ovima:904_black_m.jpg?

Edited by kingmaker

ako jedne sandale imaju odgovarajuce podupiranje, i ako njihova izabranica ima dovoljno uzan clanak i dovoljno dugacak list, onda moze. na farmerke, lanene poplava-u-kuci, i na malu crnu, podjednako.poz

potpetica je kao s nogice uredskog stolca. ostalo je herzig
  • Author

te su bar bezopasneevo sta je drug high-heels-fetish-Dior izmislijo pa mu se modeli po stejdju izuvaju em padaju;bck.jpg610.jpg450.jpg

meni se danas svidelo ovo. ozbiljno. ugh.535132_blk.jpg+hejt sto kswiss patike, model koji ja nosim, imaju samo u katastrofalnoj kombinaciji sa nekim roze satenom ili srebrnim vezommada, nakon ovog okacenog, i te rozikave su super

gostovanje love-a na obući (prirodno, a može i u obrnutom smeru) ako le petit nicolas nema ništa protiv

nazula novi model grubinovih sandala. toliko nov, da ga nema ni na sajtu. teget, a ima i nesto kao stiklu.hodajuci praznik :wub: pozps. model se zove lucca :D
da nisu to ove koje su stavili u čudan podskup korito, a proleću, pete po redu, teget, crvene i bež? korito zbog ovog čime su obložene?nema šanse da zaustavim sliku i postavim samo njih. :(
hesuse, cak i tvoje savrsene noge bi izgledale kretenski u ovome.inace su super.