napadaj Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 To je samo da se ne vide pertle, klasičan gimmick.
Ras Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Kad vidim kakve high tech tike kupujete, ja sam ne u XiX veku, nego u ranom srednjem. VL court 2 kupio prošle godine, kao i jednu godinu pre , kao i onu pre nje... I svaki put ih upropastim za mesec do mesec i po dana, toliko da me posle sramota da ih obujem. Niti igram fudbal u njima, niti orem njivu. Odem do prodavnice i da bacim đubre. Kupio bih i ove godine nego ne nalazim sa žutim đonom, samo onaj beli.
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 1 minute ago, Ras said: I svaki put ih upropastim za mesec do mesec i po dana, toliko da me posle sramota da ih obujem. Niti igram fudbal u njima, niti orem njivu. Odem do prodavnice i da bacim đubre. kako jbt.
zorglub Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 6 hours ago, Ras said: VL court 2 kupio prošle godine, kao i jednu godinu pre , kao i onu pre nje... I svaki put ih upropastim za mesec do mesec i po dana, toliko da me posle sramota da ih obujem. Ili su patike krš, ili ti je stopalo izrazito ličko
ToniAdams Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 da bre rase, otvori se za nefejk tike. meni specijalke traju godinama, a imam fazon 300 kila.
Ras Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Nije da se patike bukvalno raspadaju, više mislim na spoljni izgled (kupujem one o d prevrnute kože). Verovatno bih morao više da brinem o njima, a obično se rukovodim filozofijom sedi i vozi.
ToniAdams Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 imas onu penu za odrzavanje. nasprica se, ostavi da odstoji pa onda iscetka. preporode se.
Haralampije Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 1 hour ago, ToniAdams said: da bre rase, otvori se za nefejk tike. meni specijalke traju godinama, a imam fazon 300 kila. Spoiler
Recommended Posts