August 6, 20204 yr Kad vidim kakve high tech tike kupujete, ja sam ne u XiX veku, nego u ranom srednjem. VL court 2 kupio prošle godine, kao i jednu godinu pre , kao i onu pre nje... I svaki put ih upropastim za mesec do mesec i po dana, toliko da me posle sramota da ih obujem. Niti igram fudbal u njima, niti orem njivu. Odem do prodavnice i da bacim đubre. Kupio bih i ove godine nego ne nalazim sa žutim đonom, samo onaj beli.
August 6, 20204 yr 1 minute ago, Ras said: I svaki put ih upropastim za mesec do mesec i po dana, toliko da me posle sramota da ih obujem. Niti igram fudbal u njima, niti orem njivu. Odem do prodavnice i da bacim đubre. kako jbt.
August 7, 20204 yr 6 hours ago, Ras said: VL court 2 kupio prošle godine, kao i jednu godinu pre , kao i onu pre nje... I svaki put ih upropastim za mesec do mesec i po dana, toliko da me posle sramota da ih obujem. Ili su patike krš, ili ti je stopalo izrazito ličko
August 7, 20204 yr da bre rase, otvori se za nefejk tike. meni specijalke traju godinama, a imam fazon 300 kila.
August 7, 20204 yr Nije da se patike bukvalno raspadaju, više mislim na spoljni izgled (kupujem one o d prevrnute kože). Verovatno bih morao više da brinem o njima, a obično se rukovodim filozofijom sedi i vozi.
August 7, 20204 yr imas onu penu za odrzavanje. nasprica se, ostavi da odstoji pa onda iscetka. preporode se.
August 7, 20204 yr 1 hour ago, ToniAdams said: da bre rase, otvori se za nefejk tike. meni specijalke traju godinama, a imam fazon 300 kila. Spoiler