Shitgenstein Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Ja već par godina kupujem maltene isključivo Sketchers obuću. Dva razloga: udobnost + brzo i jednostavno oblačenje. Imam dva para patika i jedne sandale, svaki par je bio ~50€. Te prve patike sam nosila 2-3 godine skoro non-stop, jedino nisam kad nisu dozvoljavali vremenski uslovi. Na kraju se unutrašnji đon nekako čudno izlizao i onda sam kupila nove.
Zli Gli Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Uzeo ja neke Skecers na snizenju, 5000 dindzi s postarinom i ima moj broj, sto je najbitnije. Neka boja dzinsa, nije moj fazon ali udobne a i nisam bas u prilici da biram, jbg.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
mustang Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 (edited) imam ove Skechers , skoro svaki dan ih akam https://www.roadtrailrun.com/2018/06/skechers-performance-go-run-max-trail-5.html?m=1 muske su i jedino sto mi smeta je njihova tezina. ali djon je majka mara za trails. nisu za vezbanje u teretani ili za bilo sto sto zahteva brze okrete stopala ili udaranje Edited July 29, 2020 by mustang
Mil@n Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) On 31.5.2020. at 23:09, Mil@n said: Inače, zaljubio sam se. Ko mi kaže da su ružne i sl - wtmil. Šalim se, boje su subjektivna stvar ali deluju kompaktno, i najudobnije na svetu. Trenutno za basket imam neko sranje od 5k UA, i u suštini su čitave, ali su se već deformisale, oklembesile i sl. Ovo će na 12 rata i bog da me vidi. I otišao ja bio da kupim, probao, sve ok, ali uživo nema popust.. Da poručim on line, nešto zeza kartica... I par dana se akao, i nisam rešio i krenula korona i... I danas sam kupio ove. Dugo sam ih pikirao, ali u ovoj boji kada sam ih video, seo u kola i otišao i uz'o. Edited August 4, 2020 by Mil@n
Mil@n Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Bog i forumska arhiva su tu da pokažu da sam se uvek zalagao za toplu braću. 1
ordi Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 sad se nose sandale stopalo da diše, ne te patičurine
Mil@n Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 1 hour ago, ordi said: sad se nose sandale stopalo da diše, ne te patičurine ovo su tike za sketba ordi, jel si realna
zorglub Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Meni je smradova patika prva basketaška koja mi se sviđa posle ihaj godina. A ove jurim 100 godina:
maheem Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Sunđer Bob serija Kyrievog modela je potpuna pobeda
Recommended Posts