Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Ove su dobre, skrol desno i zum za pun uvid

Posted

Ja već par godina kupujem maltene isključivo Sketchers obuću. Dva razloga: udobnost + brzo i jednostavno oblačenje.

Imam dva para patika i jedne sandale, svaki par je bio ~50€. Te prve patike sam nosila 2-3 godine skoro non-stop, jedino nisam kad nisu dozvoljavali vremenski uslovi. Na kraju se unutrašnji đon nekako čudno izlizao i onda sam kupila nove.

Posted

Uzeo ja neke Skecers na snizenju, 5000 dindzi s postarinom i ima moj broj, sto je najbitnije. Neka boja dzinsa, nije moj fazon ali udobne a i nisam bas u prilici da biram, jbg.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Posted (edited)
On 31.5.2020. at 23:09, Mil@n said:

Inače, zaljubio sam se. Ko mi kaže da su ružne i sl - wtmil. Šalim se, boje su subjektivna stvar ali deluju kompaktno, i najudobnije na svetu. Trenutno za basket imam neko sranje od 5k UA, i u suštini su čitave, ali su se već deformisale, oklembesile i sl. Ovo će na 12 rata i bog da me vidi.

nike-AIR_FORCE_MAX_II-BLUE_FURY_BRIGHT_C

I otišao ja bio da kupim, probao, sve ok, ali uživo nema popust.. Da poručim on line, nešto zeza kartica... I par dana se akao, i nisam rešio i krenula korona i...

I danas sam kupio ove. Dugo sam ih pikirao, ali u ovoj boji kada sam ih video, seo u kola i otišao i uz'o. :heart:

i8rgVO5.jpg

Edited by Mil@n
Posted

Bog i forumska arhiva su tu da pokažu da sam se uvek zalagao za toplu braću. :cool:

• Haha 1
Posted

sad se nose sandale stopalo da diše, ne te patičurine

Posted
1 hour ago, ordi said:

sad se nose sandale stopalo da diše, ne te patičurine

ovo su tike za sketba ordi, jel si realna :isuse:

Posted

Meni je smradova patika prva basketaška koja mi se sviđa posle ihaj godina.

newbalance.jpg?quality=90&w=650

A ove jurim 100 godina:

converse-drop-step.jpg

Posted

Sunđer Bob serija Kyrievog modela je potpuna pobeda

https_%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2019%2F07%2Fspongebob-squarepants-nike-kyrie-2-5-collection-official-7.jpg

Posted

Ja sam prošle godine uzeo PG3, a sad bih i PG4 :D

Nike-PG-4-Gatorade.jpg?x43505nike-pg4-gatorade-3.jpg