December 10, 20195 yr Ja sam imao takav slučaj "žuljanja" sa jednim cipelama i bio uporan (verovatno zato što nisam mogao da ih vratim ) i leglo je kasnije sve ali mislim da je potrajalo da bih zaradio žulj na najglupljem mestu ikada... ... Shiit has hit the fan...
December 10, 20195 yr imala sam neke super gleznjace od lilu za sve vremenske uslove, i kisurinu, i sve drustvene prilike, pokrivale su i apadrapa i operu. trebalo mi je pesest godina nemilosrdnog nosenja da ih potrosim. i pomislim da bi bilo korisno da ih kupim opet, kad ono lilu digla cene. visu nisu prijateljske, nego neprijateljske, cizme su i 200+ eura, ove moje 100, a bile 50. okej, pricekati rasprodaju, pa ako bude broja.
December 18, 20195 yr (aaaa @Tresko ja bila ubedjena da si milanese!) fine su ti, peaky blindersice:)
December 19, 20195 yr 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: vrh gilja Tnx brt! 7 hours ago, roksi said: (aaaa @Tresko ja bila ubedjena da si milanese!) fine su ti, peaky blindersice:) Hvala!!! Nisam, meni Milano prilično ide na živce(osim quadrilatero della moda) pa idem samo kad moram. Inače sam triestino adottato. Ipak život na moru nema cenu.
December 20, 20195 yr 1 hour ago, nenad said: @Tresko jel to armani exchange? ima (skoro) iste takve. dosta dobra cipela. Ne. ovo je Eveet. Prave samo obuću i kvalitet je odličan.
December 20, 20195 yr 2 hours ago, darling said: sto su ti dobre cipe, prave italijanske. Hvala draga.
January 29, 20205 yr pitanje za krakate: da li su skoro u bg viđene normalne i ne mnogo skupe patike br. 47-48 i gde? (pitam za sebe, naravno)
January 30, 20205 yr to je uobičajena početna stanica. može se još i naći nešto tog broja, ali ne i lepo :(