Frank Pembleton Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Ja sam imao takav slučaj "žuljanja" sa jednim cipelama i bio uporan (verovatno zato što nisam mogao da ih vratim ) i leglo je kasnije sve ali mislim da je potrajalo da bih zaradio žulj na najglupljem mestu ikada... ... Shiit has hit the fan...
darling Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 imala sam neke super gleznjace od lilu za sve vremenske uslove, i kisurinu, i sve drustvene prilike, pokrivale su i apadrapa i operu. trebalo mi je pesest godina nemilosrdnog nosenja da ih potrosim. i pomislim da bi bilo korisno da ih kupim opet, kad ono lilu digla cene. visu nisu prijateljske, nego neprijateljske, cizme su i 200+ eura, ove moje 100, a bile 50. okej, pricekati rasprodaju, pa ako bude broja.
Tresko Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Bio u Milanu poslom, i nisam odoleo da ne kupim:
roksi Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 (aaaa @Tresko ja bila ubedjena da si milanese!) fine su ti, peaky blindersice:)
Tresko Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: vrh gilja Tnx brt! 7 hours ago, roksi said: (aaaa @Tresko ja bila ubedjena da si milanese!) fine su ti, peaky blindersice:) Hvala!!! Nisam, meni Milano prilično ide na živce(osim quadrilatero della moda) pa idem samo kad moram. Inače sam triestino adottato. Ipak život na moru nema cenu.
nenad Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 @Tresko jel to armani exchange? ima (skoro) iste takve. dosta dobra cipela.
Tresko Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 1 hour ago, nenad said: @Tresko jel to armani exchange? ima (skoro) iste takve. dosta dobra cipela. Ne. ovo je Eveet. Prave samo obuću i kvalitet je odličan.
Tresko Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 2 hours ago, darling said: sto su ti dobre cipe, prave italijanske. Hvala draga.
beyoncé Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 pitanje za krakate: da li su skoro u bg viđene normalne i ne mnogo skupe patike br. 47-48 i gde? (pitam za sebe, naravno)
ToniAdams Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 vidi onaj autlet kod kluza u bulevaru, trebalo bi da nadjes i tvoj broj
beyoncé Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 to je uobičajena početna stanica. može se još i naći nešto tog broja, ali ne i lepo :(
Recommended Posts