Tresko Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koje bele patike da uznem, a da nisu starke ne prijaju mojoj kičmi više :( vidim imaju one sa pojačanim đonom, al su mi nekako ženske, platformaste
John Coltrane Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 I onaj model posle ovih, al ne mogu da nadjem sliku, skroz bele i skroz "rupicaste" (kao ove na vrhu). Prosivene, ravan, udoban djon, cak ni kisu ne propuste, nosio sam ih i po snegu. @kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 13 hours ago, Tresko said: šta je ovo tresko?
Tresko Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 (edited) 58 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta je ovo tresko? men's white prada. Možeš da ih nadješ i za 90 Eur ako malo procunjaš netom. Odlične su. Edited July 13, 2019 by Tresko
roksi Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koje bele patike da uznem, a da nisu starke ne prijaju mojoj kičmi više :( vidim imaju one sa pojačanim đonom, al su mi nekako ženske, platformaste mozda, veja?
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 tenks to evribadi video neke hardenketm u đaku, al nema broj
crtamOrasi Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koje bele patike da uznem, a da nisu starke ne prijaju mojoj kičmi više :( vidim imaju one sa pojačanim đonom, al su mi nekako ženske, platformaste Diadora Elite?
Recommended Posts