Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Uzeo sam pre neku godinu preko sportsdirect-a slican peskir. Korisno bas. 

Posted

a kad se kod nas otvara Decatlon?

bila je najava za ovu godinu..

Posted

Rečeno je treći kvartal 2019.

Posted

Pa to je u ponedeljak. Otkazujem Osijek! 

Posted (edited)

Ko od zena moze da nosi adilette, koliko je to apsurdno siroko

A naisla u ns buzzu na najlepse, zuto(oker)-bele, online pokazuje da ih ima samo u zagrebackom buzzu, skoro da sam narucila drugu da mi kypi

Al sve dzabe, mogu dva prsta staviti unutar, landaraju, izuvaju se, smor

E da, nasla online u zari sandale koje bih ev kupila, kaze nema u ns zarama, samo usce :laugh:

Edited by InvisibleLight
Posted

zar zara nema online shop? :) zivo me zanima kako to funkcionise, dal roba cirkulise u okviru srbije pa nema straha od carine, il isporucuju i iz inostranstva, u kom slucaju ne znam sta se desava sa carinom. evo me na njihovom sajtu, bezobrazno je sto je na engleskom. 

moji gumenjaci su adidas duramo, i izgledaju siroko, al su taman, valjda mora da klapa guma na bosu nogu, cak me u prvih par nosenja u sezoni bosih nogu skoro nazuljaju. i to pisem iz perspektive osobe koja je u fazonu moje levo dinarsko jeti stopalo,  al prosle nedelje, na primer, rekla mi prodavacica sandala da je logicno da mi sandale spadaju jer mi je stopalo usko. ona valjda zna :D

Posted (edited)

pa vidi ti kolko je siroko to, izuva se kad hodas, seta levo desno itd

isto (ove su najlepse)

Spoiler

546933381_Screenshot_20190628-084434_Gallery(1).jpg.b975c2cb2cf9a76511067f3db80a0ec3.jpg

nisam ih ocekivala, pikirala one nove, belo-plave sa floralnim motivima (ako ih neko hoce, jeftinije su na capsulle collection nego u buzzu za 600din)

za zarine sandale, nisam bila sigurna bez probanja/gledanja pa se ne usudjujem online

Edited by InvisibleLight
Posted

naruci ih na radnju u novom sadu, sto je besplatno, preuzmi ih, probaj ih na licu mesta, vrati ih.

takodje, ako su skuplje od 6000, diliveri na kucu je besplatan, i mozes da uradis isto to, jedino je drndanje s postom.

meni njihova obuca ne izgleda ko prijatelj stopala, deluju neudobno, nemam zelju ni da probam. 

https://www.zara.com/rs/en/help/how-to-return-h37.html

Posted

di skuplje od 6k u zari:)

pa isto mi dal cu otici u bgd il ns do zare.

udobne il ne, necu na maraton  u njima, samo da ne nosim zatvorenu obucu na 40C.

trazila sam online sandale sto otvorenije i sto uze, tanjje, jer dominiraju sve neke sa debelim djonom i siroke

kupih neke u nekoj radnji ne znam vise ime, bozemesacuvaj koliko istih randji iste robe istog sranja horora i kosmara, necu ici u tzv soping narednih 5 godina, sem ako su u pitanju patike :)

Posted

Zara Home nema tu mogućnost. Hteli smo neki ćilim da uzmemo - nemamo, proveriću sad... da, imamo u bgu. Super, je l mogu da ga pošalju? Neeeee, to ne radimo, morate po njeg. Junior kad je to čuo polupao im je jedan lepi mermerni klub sto :(

Isuse, širina ovih papuča je za paju patka

Posted

al ne mislim da ti oni salju iz radnje u radnju, nego ti kupis onlajn, i diliveri adresa bude radnja. kuca moze uvek, naravno. 

@InvisibleLight

sta su ti to sandale, jel to znaci da imaju stiklu? :D

Posted (edited)

zara online je dosta kilava.

može da se naruči ali na kućnu adresu i to slanje naplate 450. isporuka je preduga. ne znam za carinu, do 50 eura je ok.

sve u svemu izuzetno su bezobrazni.

kupila neki kaiš prošli četvrtak i čekam da stigne jednog dana oko sv jovana. 

Edited by beta kentauri
Posted
1 minute ago, darling said:

al ne mislim da ti oni salju iz radnje u radnju, nego ti kupis onlajn, i diliveri adresa bude radnja. kuca moze uvek, naravno. 

@InvisibleLight

sta su ti to sandale, jel to znaci da imaju stiklu? :D

kakva stikla, sandale su ravne, sve sa stiklom su cipele (u mom pojmovniku)

evo ove tanucne, al mislim da mi se vise svideo ten manekenke nego same sandale :D

i deluje malo siri prednji deo, zato sam htela da probam prvo

https://www.zara.com/rs/en/leather-flat-sandals-with-bead-details-p11650001.html?v1=7904597&v2=1295820

Posted

simpaticne su :)

cek da se setim dal cu put usca danas il sutra, pa cu ti ih slikati na licu mesta ako ih spazim.

ne znam kako funkcionise onlajn soping u zari u srbiji, jos nikog nisam cula da je ista kupio, samo razglabam.