slepa živana Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 baš se sećam, ukus mojih roditelja za dečje cipele i uopšte detinji stil bio je takav da su me tokom tih mladih godina u kolektivima smatrali za degena a tako sam najčešće i izgledala. a to ima posledice za ceo život.
Sara Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 moji su nepobedivi po tom pitanju, 3 godine za redom na školskoj slici sam u istom dzemperu, maslinasto zelenom sa jelenskom glavom, da, posledice su trajne
Lancia Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 duboke crne Rudo cipele s uloscima, proteza i veliki zenski okvir naocara. i da hoces da budes normalan, nema sanse.
Arkadija Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Zvoncare farmeke,kada su uveliko počele da se nose uske nogavice. Uh, evo i sad kad se setim se naježim. Nikada se nisam oporavila od toga.
ToniAdams Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 ja furo ortopecke, al fakat sam imo ravan taban
slepa živana Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 52 minutes ago, ToniAdams said: ja furo ortopecke, al fakat sam imo ravan taban ma uredu su ortopetske cipele, to je zdravo i korisno. al ženski okvir, jelenja glava, zvoncare, šerpa, vunene kakiboja suknjapantalone... to su zločini nad budućim čovekom.
beyoncé Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 gledam malo izloge na internetu i vidim united nude imaju zaha hadid model i sad ne znam jel ovo za ljudsko stopalo ili kopito od 4 200 €
nisam ja Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 odlične, samo malo poskupe. čeka se didi j.
mraki Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Da sam ovo slučajno video negde, nikad ne bih predpostavio da je obuća u pitanju.
beyoncé Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) ok, united nude je čedo arhitekte rema koolhaasa (rođak onog rema koolhaasa) i nekog od clarks familije i od početka su prepoznatljivi po kombinovanju industrijskog dizajna/arhitektonskih elemenata i obućarstva, što je uglavnom rezultovalo kretenskim i nepraktičnim modelima koji, s druge strane, jesu inovativni po mnogo čemu. izgleda da je postalo ekstremno kada su otkrili 3D print tehnologiju i počeli da sarađuju sa dizajnerkom iris van herpen. osim toga, koolhaas je izgleda nešto kao elon musk modne industrije, čim ga ostavi devojka on se baci na stvaranje još luđih cipela. kaže da mu je tržište tih modela svedeno na trandže i japance ovaj model je bio dosta popularan među selebritijima, čudi me stvarno da ih didi nije skontala Spoiler gledala sam juče aktuelnu ovozemaljsku kolekciju i moram da priznam da bih neke vrlo rado posedovala Edited September 23, 2018 by beyoncé
ToniAdams Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 10 minutes ago, beyoncé said: ok, united nude je čedo arhitekte rema koolhaasa (rođak onog rema koolhaasa) i nekog od clarks familije i od početka su prepoznatljivi po kombinovanju industrijskog dizajna/arhitektonskih elemenata i obućarstva, što je uglavnom rezultovalo kretenskim i nepraktičnim modelima koji, s druge strane, jesu inovativni po mnogo čemu. izgleda da je postalo ekstremno kada su otkrili 3D print tehnologiju i počeli da sarađuju sa dizajnerkom iris van herpen. osim toga, koolhaas je izgleda nešto kao elon musk modne industrije, čim ga ostavi devojka on se baci na stvaranje još luđih cipela. kaže da mu je tržište tih modela svedeno na trandže i japance ovaj model je bio dosta popularan među selebritijima, čudi me stvarno da ih didi nije skontala Hide contents gledala sam juče aktuelnu ovozemaljsku kolekciju i moram da priznam da bih neke vrlo rado posedovala jesu udobne?
beyoncé Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 imam jedan par od njihovog najklasičnijeg modela i nisu neudobnije od ostalih cipela sa srednje visokom petom ove bizarne nemam pojma, ne znam ni kako se balansira u tome uopšte
Duci Simonovic Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Dajte neku ideju di gledati neke cipele smekerske sto mogu na farke, onaj campers nema negde po netu da se vidi?
Recommended Posts