nisam ja Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 3 minutes ago, darling said: ja sam probala 41. mozda nosis te koje sam ja probala, to je kao da su nam se stopala dodirnula, moji molekuli su sad po tebi! nadam se da nas neces pitati da te posavetujemo dal da zamenis. verovatno će vratiti u bg ove moje, tamo ljudi nisu tolko sitničavi, pa možeš opet da ih probaš. biće obogaćene mojim kulturama.
gospa buba Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Pa nije taaako mala. Kad budem obuvala, uslikacu. Videcete da ima bas lep luuk (sa dugosilaznim akcentom na u). pa znam da nije sent from bubamoto
darling Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 5 hours ago, nisam ja said: verovatno će vratiti u bg ove moje, tamo ljudi nisu tolko sitničavi, pa možeš opet da ih probaš. biće obogaćene mojim kulturama. rekla ajvi da je sad sezona gljivica. sad cu da dumam ciji micelijum si mi poslao i sta ce mi izrasti na vlaznom i tamnom mestu izmedju prstiju: vrganji, lisicarke, ili mozda smrcci. al samo na jednom stopalu
namenski Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 1 minute ago, darling said: rekla ajvi da je sad sezona gljivica. sad cu da dumam ciji micelijum si mi poslao i sta ce mi izrasti na vlaznom i tamnom mestu izmedju prstiju: vrganji, lisicarke, ili mozda smrcci. al samo na jednom stopalu Pa valjda su шампињони damskatm gljivica, a ne tamo neke divljakuse?
darling Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 nisam ja i ja smo ljudi iz sume, nekultivisani, divlji
nisam ja Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Napravili smo zapisnik jebote. Tj reklamaciju. Nos™ mi govori da će da slegnu ramenima nakon zakonskih 8 dana. Draga spremaj tužbu!
darling Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 koji debili. e to je stvarno da se covek iznervira, posto se u pristojnom svetu to ne desava. pre tuzbe, ako te odbiju, u sta sumnjam, al kod nas ne moze bez maltretiranja, 6 puta moras da ides tamo vamo za cipele razlicitog broja, pisacemo direkciji ecco u eccolandu, pa cemo im sve po spisku, ne brini se. jedino mi zao sto se drndas. i kao da sam i ja malo kriva zbog toga. gricka me savest...
nisam ja Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 To je draga moja tradicija. To mora da se poštuje. Odraćemo im kožu s leđa. Samo ćemo im ostaviti 1 škart sandale..
MayDay Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Evo ih moje cipele za konferenciju. Na meni izgleda još kraće štikla, lol.
MayDay Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Hvala. Jbt, sad sam shvatila da sam mogla i vece šolju da uslikam u kadru. Ko na internetu!
Frau Gabrijela Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 ovaj, i jesi na internetu ☺. lepe su cipelice. mnogo lepše nego na slici bez nogu.
nezvanova Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 (edited) mau, imas divno izvajane noge. savrsen clanak i oblik lista, kolena! a i cipelice ti divno stoje Edited July 6, 2018 by nezvanova
Lancia Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Mjau Pepeljuga. 28 minutes ago, nezvanova said: mau, imas divno izvajane noge. savrsen clanak i oblik lista, kolena! a i cipelice ti divno stoje e svasta
Recommended Posts