renne Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 24 minutes ago, mustang said: ko ti kriv sto si mali ja imam tri metra
mustang Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 1 minute ago, renne said: ja imam tri metra tri metra jezika imas
gospa buba Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 dada meni prvi impuls kao shto tako malecka shtikla [emoji38]ol:sent from bubamoto
nisam ja Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Nego apropos onih intrinzičnih sandala. Imam golgotu jebote. Ja debil ko što jesam vido nji na linku što ga draga okači, otišo na koordinate, s vrata ih pronašo i zatrażjo broja. Nema. Će da doputuju iz prestonice. Doputovale. Javilo. Ja došo, obuo i otšetao (do kola). Juče kao daj da ih nosim kad ono leva nešto steže, žulja. I sad pošto to jebe ne vadi, ja počnem češće da pogledavam u nji. Posledično otkrijem da nisu čak ni iste boje, nijanse, a u levoj ispod pete piše 41. Spolja na đonu 43. Tako da jebote. Zašto čovek kreten kao ja ne može da kupuje kako voli. Impulsivno, na brzinu i bez gledanja a da ga ne zajebu.
slepa živana Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 jel to znači da ti je jedna sandala dva broja manja od druge?
MayDay Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 1 hour ago, gospa buba said: dada meni prvi impuls kao shto tako malecka shtikla ol: sent from bubamoto Pa nije taaako mala. Kad budem obuvala, uslikacu. Videcete da ima bas lep luuk (sa dugosilaznim akcentom na u).
ToniAdams Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 2 minutes ago, slepa živana said: jel to znači da ti je jedna sandala dva broja manja od druge? sto je potpuno ok, ako je isti slucaj sa tabanom. imao sam grdno iskustvo sa geoksom, pa sam od ortakinje koja je tamo radila saznao da nasi (neka 2 buraza sto drze gomilu cipelarskih radnji vise proizvodjaca) uvoze bukvalno skartove i vracenu robu, i to prodaju po dojaja cenama.
nisam ja Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 6 minutes ago, slepa živana said: jel to znači da ti je jedna sandala dva broja manja od druge? djon je isti, bar tako izgleda. na donjoj strani piše 43 što mi i treba. na unutrašnjoj strani pak piše 41. a ta me baš žulja. jebem li ga pošto je 2 broja razlike očekivano bi bilo i da je vidljiva razlika u ovom gornjem delu, al ipak su to samo neki kaišići. u svakom slučaju evidentno je da nisu deo jednog para, eto makar po boji ako već ovo s brojevima može da se podvede pod grešku.
darling Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 ja sam probala 41. mozda nosis te koje sam ja probala, to je kao da su nam se stopala dodirnula, moji molekuli su sad po tebi! nadam se da nas neces pitati da te posavetujemo dal da zamenis.
Sara Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 (edited) Juče odem do one radnje što se point raspitivala, CCC, kupim kožne papuče za 2700, štikla minimum 10, moram da premerim, odvikla sam Meni leva za pola broja veća od desne, kad kupujem stalno mi prolazi kroz glavu da zamenim brojeve u kutiji, kao slučajno Edited July 2, 2018 by Sara
nisam ja Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 bio sam već jutros. rekoše mi da dođem popodne kad je tu neka sojka što radi reklamacije. nadam se da nije problem što sam im ostavio i sandale i račun ecco. mislim da sad znam šta je ono diljem radio stanica ili možda samo 202 što tako iz nevezuše kaže eko!
ToniAdams Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 jbg, ja poslednjih par god kupujem samo eko cidze, i to preko amazona, i nikad nisam imao zamerku. to neki skart oce da tapnu, klosari.
Recommended Posts