darling Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 timbe, ecco, clarks. slazem se za udobnost. i teva su odlicne, al kod nas slab izbor, nesto malo u iglu sportu kad uvezu. ko moze da naruci il donese iz inostranstva, miluju stopala odozdo. https://www.teva-eu.com/
Arkadija Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 U Iglu sportu imaju Keen sandale. Ja sam kupila jedne pre 3-4 godine. Obzirom da ih ne nosim na posao, potrajace jos toliko. Izuzetno kvalitetne i udobne.
nera Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 @slepa živana Art su odlicne cipele u svim oblicima, samo kad ih nadjes na snizenju. Svojevremeno sam pazarila cipele i papuce, trajale su godinama i na kraju prestala da ih nosin jer se nije moglo ocistiti vise, inace su bile u ok stanju.
James Marshall Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Vidio juče čovjeka kod Radija BG u ovakvim sandalama, muškarac, joj koliko mi se stužilo.
Pontijak Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 On 20.6.2018. at 16:02, slepa živana said: мене занима како одредиш да ли ти одговарају. прескупи су ми да би их после бацила. а делују доста дебело а то аутоматски смањује број imas na tim uloscima oznacene velicine tj brojeve pa iseces visak
Tresko Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 On 21.6.2018. at 11:36, bradilko said: ma ne bih ni ja nego mi kupila sestra.ona to nosi i to kao čudo neko. ja ubacio u nekakve bakandže koje obujem jednom do 2 puta godišnje. to su neke timberland em su teške ko đavo em skuha mi se noga, to je i široko i visoko i nemam problema sa tim jer još sam bio mister najlepše (dugačko a usko aristokratsko) stopalo , znači toni je lažni šampion gde ja da dam 15 eura za te gluposti, znaš li ti kolko je to piva ispred prodavnice?? još popust ihajj Nove timberlenke
darling Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 ove sam videla uzivo, predivne su, slika pokazuje tek obrise stvarnosti ove obuce, ne znam koje su lepse, sive ili crne. probala sam ih, udobne, masiraju stopala, al ipak preglomazne za zensko stopalo. steta. https://de.ecco.com/de-DE/HERREN/Schuhe/Sandalen/product/5638594319/ECCO-INTRINSIC-SANDAL
nisam ja Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Intrinzične sandale. Ja bi ove tero na one sirogojno čaparice.
darling Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 1 hour ago, Majo said: super su s belim carapama jeste, ne ume zena da se obuce dok joj muskarac ne komanduje kako je njemu najlepse
nisam ja Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 jel ima toga u nas? mada ja imam žensko stopalo šalim se, nemam. ali viđao sam ženska stopala koja su manje ženska od mojih muških. if ju nou voraj min.
Lancia Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 25 minutes ago, darling said: jeste, ne ume zena da se obuce dok joj muskarac ne komanduje kako je njemu najlepse zato zna da se svuce
nisam ja Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 44 minutes ago, darling said: jeste, ne ume zena da se obuce dok joj muskarac ne komanduje kako je njemu najlepse ne znam ko komanduje, al kad bacim pogled sa terase (на послу) vidim tipuse u trenerkama i patikama i žene u kućnim papučama sa jambolijom, nekakvom potrganom suknjom i torbom na slomljenom zglobu. ja evo da bih izašao iz kuće dovoljno je da se umijem i isperem malo usta navučem šorts, ostanem u majici za spavanje i ušetam u papuče. dobro ajde okačim pederušu hvala dragi poskokovoj. žena pak.... ao.
Recommended Posts