Jump to content

Featured Replies

timbe, ecco, clarks. slazem se za udobnost. i teva su odlicne, al kod nas slab izbor, nesto malo u iglu sportu kad uvezu. ko moze da naruci il donese iz inostranstva, miluju stopala odozdo. 

https://www.teva-eu.com/

U Iglu sportu imaju Keen sandale. Ja sam kupila jedne pre 3-4 godine. Obzirom da ih ne nosim na posao, potrajace jos toliko. Izuzetno kvalitetne i udobne.

@slepa živana Art su odlicne cipele u svim oblicima, samo kad ih nadjes na snizenju. :D

Svojevremeno sam pazarila cipele i papuce, trajale su godinama i na kraju prestala da ih nosin jer se nije moglo ocistiti vise, inace su bile u ok stanju.

ja bih proterao u neku nedođiju sve sa tim sandalama

Vidio juče čovjeka kod Radija BG u ovakvim sandalama, muškarac, joj koliko mi se stužilo. 

na koje mislite vas dvojica?

On 20.6.2018. at 16:02, slepa živana said:

мене занима како одредиш да ли ти одговарају. прескупи су ми да би их после бацила. а делују доста дебело а то аутоматски смањује број 

imas na tim uloscima oznacene velicine tj brojeve pa iseces visak :)

On 21.6.2018. at 11:36, bradilko said:

ma ne bih ni ja nego mi kupila sestra.ona to nosi i to kao čudo neko. ja ubacio u nekakve bakandže koje obujem jednom  do 2 puta godišnje. to su neke timberland em su teške ko đavo em skuha mi se noga, to je i široko i visoko i nemam problema sa tim jer još sam bio mister najlepše (dugačko a usko aristokratsko) stopalo :D, znači toni je lažni šampion :mad:

gde ja da dam 15 eura za te gluposti, znaš li ti kolko je to piva ispred prodavnice?? još popust ihajj

Nove timberlenke

super su s belim carapama :fantom:

Intrinzične sandale. Ja bi ove tero na one sirogojno čaparice. 

1 hour ago, Majo said:

super su s belim carapama :fantom:

jeste, ne ume zena da se obuce dok joj muskarac ne komanduje kako je njemu najlepse :fantom:

jel ima toga u nas? mada ja imam žensko stopalo :violina:

šalim se, nemam. ali viđao sam ženska stopala koja su manje ženska od mojih muških. :ph34r:

if ju nou voraj min. 

25 minutes ago, darling said:

jeste, ne ume zena da se obuce dok joj muskarac ne komanduje kako je njemu najlepse :fantom:

zato zna da se svuce :fantom:

44 minutes ago, darling said:

ne znam ko komanduje, al kad bacim pogled sa terase (на послу) vidim tipuse u trenerkama i patikama i žene u kućnim papučama sa jambolijom, nekakvom potrganom suknjom i torbom na slomljenom zglobu.

ja evo da bih izašao iz kuće dovoljno je da se umijem i isperem malo usta navučem šorts, ostanem u majici za spavanje i ušetam u papuče. dobro ajde okačim pederušu hvala dragi poskokovoj. 

žena pak....

ao.