darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 (edited) 2 hours ago, slepa živana said: не знам који број носиш, ја 39, 40 и једном сам пробала спенсерице у кларксу, мушке, најмањи број који су имали, мислим 40 и биле су ми ок 40/41. iam nekih muskih slicnih, timbe i iz alda. imam i jedne muske pape iz klarska (budzasto, na kraju sezone), al ocu jednom zenske da kupim 2 hours ago, nisam ja said: daj slike i šta je to klarks? klarks je engleska udobna kvaltetna i ljekovita obuca. na ove sandale sam mislila, uzivo su sve lepe. mozda da se saceka jos snizenja, ovi pravo obaraju cene s protokom vremena. u julu ce biti na 50 posto, sto da na uzbudjenju jer se kupovina cipela pretvori u lov na broj http://www.topextrade.com/clarks/41-4/sandale-i-papuce/ Edited June 18, 2018 by darling
darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 par puta sam obula takve sandale i bele sportske sokne i isla takva medju ljude. i, zamisli, nista se nije desilo. iz mog iskustva, moras jednom da se ohrabris i probas, posle ce ti biti svejedno. ko sto i treba da bude, to su samo carape i sandale. a da ne pominjem koliko je zabavno kad pratis reakcije ljudi koji su nekad bili ti. ja sam zastitinica gradjana koji nose sandale i bele carape. ima da napravim prajd belih carapa i sandala
nezvanova Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 darling, ali ove sve sandale su mnogo ruzne i za muške, a ne za lepušku poput tebe.... nemoj te, ajd možeš one što se i simoviću dopadaju, ali ove druge su sve baš gadne... naćićemo ti nešto da budu bakandžaste, udobne, i za plažu... ali brate da imaju bar neki mali, maleni ženskast ''tvist''
maheem Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Pazario klikom. Mada, siguran sam da sam ih probao prosle godine
maheem Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 sjajneThanx A jesi lud za engleskom Zapravo ove gore su mi zamena za reebok. Gledam jutros svoje ventilatorke i teska srca im dajem jos par meseci zivota :(Samo što moje nisu baš tako čiste trenutno [emoji38]ol:
maheem Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 ja ove kupio, uhvatio 40% popusta Olckul [emoji106] Dajte neki link da i ja kupim patike eeeee! Ove gazelice su bombona al kontam da su udobno ko dve daske: https://www.buzzsneakers.com/SRB_rs/patike/24246-gazelle-cogoldftwwhtcwhite Ima solidnih popusta možda ti nešto zapadne za oko:
nisam ja Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Moje stare zelene gazele su pravo iz cipelarnika opet ušle u modu. Udobne su gazele.
Filozof manijak Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Najbolje patike! I one univerzalke, kao i rukometne specijalke
maheem Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 di gazele audobne, si lud. Tako mi izgledaju, nikad probao. Olckul su jbga, ne može to po udobnosti da se nosi sa novim sranjima. Adidas Samba i Superstar su mi ko kazna za stopala, ove mi malo mekše deluju. Nike Dunk đon je recimo malo bolji od pomenutih al takođe je krš za nogu.Probaću ih jednom.
ToniAdams Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 probaj brt. meni to i specijalke najudobnije nesto. pogotovo specijalke, ko da su ih lili po mom prelepom tabaninu.
Recommended Posts