darling Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 (edited) ne, mislim da je na onllajn kupovinu vracanje bez obrazlozenja 14 dana, tako nesto, mrzi me sad da kopam. i da, slazem se i da su jako lepe, divne su boje. vidi, ne kapiram ni ja moju ljubav prema ovim radioaktivnim. zalepila sam se kad sam ih spazila u izlogu, sacekala 20 posto snizenja i kupila ih, zbog njih sam pocela da trcim! jer sam bial u fazonu, boze sto su patike za trcanje lepe i udobne, al ih nikad necu poderati i necu kupiti nove (ja kupim nove kad se poderu, ne ko ti ), i tako sam pocela da trcim, zbog njih! divno mi stoje, kad sam u njima, munja sam, letim, iskrim, svetlim, zemlju ne dodirujem. a isti model drugih boja su mi gadne nisam znala za ovaj sajt. sto je dobar ovaj donji deo trenerke za modiranje! i suknja je strava! jel imaju ovi radnju uzivo? http://www.capsulecollection.rs/odeca/zene/adibreak-pants-carbon http://www.capsulecollection.rs/brendovi/adibreak-skirt-carbon Edited March 7, 2018 by darling
kud u maglu Simoviću Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 extra su drlng evo mojijeh najudobnije usvijet
InvisibleLight Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 dobro, vase su tu da vrse funkciju ,a onda vremenom prestanes razlikovati jel ih volis zbog toga il se 'rodila ljubav usput', ko ugovoren brak i duboko postujem svacije ludilo kad su ovakve naklonosti u pitanju darling, mislim da nemaju uzivo radnje, naruce uglavnom svakog modela jedan komplet i relativno brzo ode, zato cesto ostanu samo jako mali il veliki brojevi, postoji taj sajt vise od 3 godine
Katikon Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Pre godinu dana sam videla Iniki u Berlinu i odlepila, jos ih je bilo raznije boja, pozajmila sam cak i pare od jadne drugarice da ih kupim na licu mesta, ali nisam kupila bas zbog glindzavosti. Imam neke Stella adidas boost i neuporedivo su udobnije, iako su vise modne (a kad kazem modne mislim sarene u pm). No, ove tvoje su prelepe i nosi ih van sporta, kako darling nalaze.
maheem Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Taj boost postoji već dugo a ja ga nisam probao jos uvek da vidim o cemu se radi :(
mustang Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 @darling ne mogu da verujem da nam se ukusi ukrstise. super su ti ove lime color adidas a i suknja je bas fazon. meni ce srce da pukne sto nema vise mojih asics tri noosa 9 zute za fish net...naravno daleko bilo da potrcim u njima...to mi je za dnevni strapacirung od tada cu uvek kada se zaljubim ponovo, da kupim dva para odmah. inace imam Spoiler https://www.amazon.com/adidas-Performance-Womens-Aleki-Cross-Trainer/dp/B01N3YV468 okej su ...
darling Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 mustang, ima neka tajna veza izmedju mene i tebi: zamisli, i meni su ove tvoje stele jako simpaticne, kod nas nije bilo zutih, al su mi narandzaste uvek privlacile paznju! a ove tvoje zuce su jos simpaticnije! ne znam ni ja sta sad da mislim o svom ukusu
Hippie Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 Dr Martens ufachete na delu kako jos uvek mogu super cool da izgledaju
katamaran Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 (edited) Sto je super kad covek ispadne iz modnih trendova pa patike po mom ukusu kostaju 6-7 hiljada a horori koje ne bih nikad nosio idu od 15 do 45k Zao mi samo sto ne nadjoh Work n cushion 2.0. To mi je najbolja patika koju sam ikad nosio. Kad je postala patika za bajk preterala je hiljade km pre nego sto se raspala. Brutalni djon, a ovo izgleda ima jos jaci. edit: na nazubljenim metalnim pedalama. Mislim da joj klasicna pedala nikad ne bi doakala. edit: definitivno ova ima nabudzeniji djon od w n c Edited March 30, 2018 by katamaran
zmanic Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 (edited) Najbolje i najudobnije patike, koje sam ikada nosio, i sa kojima sve uporedjujem i dan danas : Adidas Stefan Edberg Tennis Shoes 1986. Edited March 30, 2018 by zmanic
darling Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 pape su strava, nosila bi ih. i prozirne su super, al nisu higijenske kad se zamagle od znoja
katamaran Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Da pohvalim Planetu sport, za par dana mi resili reklamaciju. Mada je i bila napisana tako da im ne padne na pamet da odbiju (vizuelno minimalno ostecenje unutar pete(jedva se i napipa) al mi je napravilo maksimalan zulj. Posebno sam poludeo sto se to desilo u petak pa je mogla da mi propadne voznja za vikend) Ovo su mi vec druge Reebok u poslednje vreme kojima propada taj deo oko pete. Razmisljao sam da uzmem nesto drugo al navodno imaju najmanje reklamacija na Reebok (ne vidim sto bi lagali)
Hippie Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 a ja da pohvalim ebay i njihov izvrstan deal.... nove - bez kutije - upola cene... moje nove omiljete cipelice
Recommended Posts