InvisibleLight Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 2 hours ago, darling said: linija originals nisu patike za sport, nego modne, nosi ih na promenadu pa nisam ni mislila da ih rabim za sportove al opet su previse glindzave, i za setnju no, mozda samo treba da se naviknem na taj osecaj
Lancia Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 28 minutes ago, InvisibleLight said: pa nisam ni mislila da ih rabim za sportove al opet su previse glindzave, i za setnju no, mozda samo treba da se naviknem na taj osecaj sta ovo znaci na hipsterskom¿
InvisibleLight Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Just now, Majo said: sta ovo znaci na hipsterskom¿ nisam znala da je rec sire nepoznata, ukucam u google da vidim jel se pominje i prvo izbaci neki sajt tj fb page 'vojvodjanski recnik' tako da ne moras ni znati srbijanche!
Lancia Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 1 minute ago, InvisibleLight said: nisam znala da je rec sire nepoznata, ukucam u google da vidim jel se pominje i prvo izbaci neki sajt tj fb page 'vojvodjanski recnik' tako da ne moras ni znati srbijanche! meni je cale lala iz srpskog itebeja, nikad cuo za tu rec. rasisto
nisam ja Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 glindžavo je ... pa glindžavo. ne se može prevede. al ajde pokušaću. čini se da je inviziblka pazarila obuću koja se sastoji od đona od stiropora i ostatka od onog džaka od krompira.
Lancia Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Naso sam taj ravnicarski recnik, kaze mlitavo, opusteno.
InvisibleLight Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 dobro objasnjeno, hvala na pomoci:) da, iznutra je ta mreza, dzak kako kazes, koji se u zove premeknit kod patike lancia, npr mlitavo
Bujodrag Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Glindžavo = Slindžavo Tja, samo jedno slovo, u ala ste ga izmislili.....
darling Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 valjda samo treba da se naviknes, boost i primeknit je udobna kombinacija. imam jedne koje obozavam, trkace, ali ih ne trosim ih na sportu bas zato da bi mi trajale u civilstvu i da bih sto duze u njima mogla kroz zivot. mislim da nisi navikla da ti je toliko udobno posle onoliko najki, starki, i stenovasmitova
InvisibleLight Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 pa ne znam, imam 2 para lunarglide najki (za trcanje) u toj primeknit tehnologiji ali imaju neka plasticna pojacanja za oko pete, ukalupe te. ovde noga seta, cele su od flispapira, ma ne mogu ti docarati, ako naidjes u nekoj radnji na ove probaj videces, blago receno cudan osecaj
darling Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 probacu, taman cu ti uporediti. pri cemu ti skroz verujem da su glindze, stvarno kao da su modne patike klasa ispod patika za sport, a cena ista. ja to nisam primecivala dok nisam protrcala i pocela da obracam paznju na patike. otad zapravo ni ne gledam modne. pa nista, vidis da te tesim, setaj u njima po gradu ja ne mogu da prezalim moje prve patika za trcanje koje sam kupila pre 5 godina dok jos nisam trcala, samo su mi bile lepe. obozavala sam ih, nosim ih sad kad su izbusene, odrpane, zalepljene super lepkom, al zelim iste. svako malo prodjem netom, da vidim hoce li odnekle isplivati. na celom svetu od njih osato samo jedan par u engleskoj, za pola broja manji od mog. lepo covek da se ubije.
kud u maglu Simoviću Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 imam neke glide boost, udobniju patiku nisam imao. iako zigledaju vetro/hidro propusno, što i jesu, neverovatno su izdržljive adidas koje su tvoje il?
InvisibleLight Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: imam neke glide boost, udobniju patiku nisam imao. iako zigledaju vetro/hidro propusno, što i jesu, neverovatno su izdržljive adidas koje su tvoje il? stavljala ranije , u spoiler, adidas iniki runner (ovo runner stoji bzvze nisu za trcanje) lansirane kao kombo retro dizajna i modernih performansi @darling - koje su te tvoje prve neprezaljene? provalila sam zasto su ove ultra glindza, zapravo materijal nije primeknit, zavela me mrezica iznutra, one su od tanucnog i jako rastegljivog neoprena
darling Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 (edited) je l mozes da ih vratis? gde si ih kupila? ako si ih kupila onlajn, mislim da imas pravo da ih vratis bez objasnjenja u roku od 14 dana. vidi na adidasu rivjuz, jos se zena zali na glindzu. https://www.adidas.co.uk/i-5923-shoes/BB2089.html eo mojih lepotica. https://www.tennisnuts.com/adidas-womens-revenergy-boost-1142523.html uopste ne lice na mene, ja sam sva crna i mat, al ove zute radioaktivne su mi tako dobro legle, beskrajno udobne, super su bile za trcanje, u masini peri deri. al nisu bile za skraping, jbg svejedno nosicu ih tako pocepane i izbudesne dok ih zadnji koncic bude drzao na gomili.. Edited March 7, 2018 by darling
InvisibleLight Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 valjda mozes vratiti u roku nekih par meseci po zakonu, cak i ako im nista ne fali. ti bi trebalo da si strucnjak za to, koliko se secam nekih reklamacija . ali necu, lepe su i dalje, nisam se razocarala toilko da bih se drndala sa povracajem. naruceno preko onog hipsterskog sajta gde mi se svidja 90% stvari (capsulecollection) - u glavnom adidas originals modeli/trefoil logo, dok mi se ovi sportski modeli, ne samo obuce, obelezeni novijim logom nikako ne svidjaju pa ne kapiram tvoju vezanost za ove tvoje fluorescentne
Recommended Posts