Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Da li neko od furunaša nosi Asics? Da li im se brojevi poklapaju sa Najkom i Adidasom? Ima na sniženju na Sd pa bih da uzmem jedne.

Posted

e, da. imal gde matematike da se ovde nešto isproba i onda lagano poruči isto to online i da je opet jeftinije sa pripadajućim troškovima. 

Posted
1 hour ago, Moća said:

Da li neko od furunaša nosi Asics? Da li im se brojevi poklapaju sa Najkom i Adidasom? Ima na sniženju na Sd pa bih da uzmem jedne.

Nosim asics, treći model za redom, meni su to ubedljivo najbolje patike trenutno, što po lepoti, što po dizajnu, udobnosti, svemu. razbijaju ljudi.

Kalup mislim da je malo manji. Njih nosim 46 druge 45 i po uglavnom, gazište mi je 29.5 pa računaj.

Posted
1 hour ago, Moća said:

a da probaš neki njihov random model

zbog kalupa

Posted

sa asics nema pomoci... svaki model drugaciji kalup...ja nosim od 8 do 9.5... mora da se proba. 

Posted

Ja muku mučim sa kalupima. Realno mi je dužina gazišta 30,5cm, ali imam široke tabane.

Nosim od 45 do 48, najčešće 46. U bilo koji Nike jedva ulazim, sa košarkaškim Adidas modelima imam najmanje problema, njih uzimam 11-11,5". 

Posted

tucite me, narucila sam sad patike, neplanirano, ko pijani milioner :(

jel se zna koilko se ceka sa capsule-a isporuka?

Posted
26 minutes ago, InvisibleLight said:

tucite me, narucila sam sad patike, neplanirano, ko pijani milioner :(

jel se zna koilko se ceka sa capsule-a isporuka?

Jel ti ostane para da se obuces¿

Posted
Just now, Majo said:

Jel ti ostane para da se obuces¿

malo, taman kolko mi treba. nisu problem patike nego tvoj bivsi nick, te registracija, te servis, benzin, sve nepotrebno, bacicu ga!

Posted
Just now, InvisibleLight said:

malo, taman kolko mi treba. nisu problem patike nego tvoj bivsi nick, te registracija, te servis, benzin, sve nepotrebno, bacicu ga!

Ti si mi i izbaksuzirala auto, otkad si ga kupila, moj krenuo da se kvari. Na otpadu je :fantom:

Posted
1 minute ago, Majo said:

Ti si mi i izbaksuzirala auto, otkad si ga kupila, moj krenuo da se kvari. Na otpadu je :fantom:

:D

moj je super, nema mana, sem sto mi bas i ne treba

Posted

nove patike novi decko

spl1666084_010.jpg

Posted

To je sa Hirstove izložbe u LA. 

Ne znam da li joj je to momak. Šta kažu newswires?