Moća Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Da li neko od furunaša nosi Asics? Da li im se brojevi poklapaju sa Najkom i Adidasom? Ima na sniženju na Sd pa bih da uzmem jedne.
nisam ja Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 e, da. imal gde matematike da se ovde nešto isproba i onda lagano poruči isto to online i da je opet jeftinije sa pripadajućim troškovima.
Mil@n Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 1 hour ago, Moća said: Da li neko od furunaša nosi Asics? Da li im se brojevi poklapaju sa Najkom i Adidasom? Ima na sniženju na Sd pa bih da uzmem jedne. Nosim asics, treći model za redom, meni su to ubedljivo najbolje patike trenutno, što po lepoti, što po dizajnu, udobnosti, svemu. razbijaju ljudi. Kalup mislim da je malo manji. Njih nosim 46 druge 45 i po uglavnom, gazište mi je 29.5 pa računaj.
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 1 hour ago, Moća said: Da li neko od furunaša nosi Asics? Da li im se brojevi poklapaju sa Najkom i Adidasom? Ima na sniženju na Sd pa bih da uzmem jedne. a da probaš neki njihov random model zbog kalupa
mustang Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 sa asics nema pomoci... svaki model drugaciji kalup...ja nosim od 8 do 9.5... mora da se proba.
zmanic Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ja muku mučim sa kalupima. Realno mi je dužina gazišta 30,5cm, ali imam široke tabane. Nosim od 45 do 48, najčešće 46. U bilo koji Nike jedva ulazim, sa košarkaškim Adidas modelima imam najmanje problema, njih uzimam 11-11,5".
InvisibleLight Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 tucite me, narucila sam sad patike, neplanirano, ko pijani milioner :( jel se zna koilko se ceka sa capsule-a isporuka?
Lancia Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 26 minutes ago, InvisibleLight said: tucite me, narucila sam sad patike, neplanirano, ko pijani milioner :( jel se zna koilko se ceka sa capsule-a isporuka? Jel ti ostane para da se obuces¿
InvisibleLight Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Just now, Majo said: Jel ti ostane para da se obuces¿ malo, taman kolko mi treba. nisu problem patike nego tvoj bivsi nick, te registracija, te servis, benzin, sve nepotrebno, bacicu ga!
Lancia Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Just now, InvisibleLight said: malo, taman kolko mi treba. nisu problem patike nego tvoj bivsi nick, te registracija, te servis, benzin, sve nepotrebno, bacicu ga! Ti si mi i izbaksuzirala auto, otkad si ga kupila, moj krenuo da se kvari. Na otpadu je
InvisibleLight Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 1 minute ago, Majo said: Ti si mi i izbaksuzirala auto, otkad si ga kupila, moj krenuo da se kvari. Na otpadu je moj je super, nema mana, sem sto mi bas i ne treba
MayDay Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 To je sa Hirstove izložbe u LA. Ne znam da li joj je to momak. Šta kažu newswires?
Recommended Posts