bradilko Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 našao sam u ofis šuzu jeftine zimske cipele tj bakandže lumberjack i skečers.valja li to nešto?kao ove skečers su nepromočive.sa 115 eura su spustili na 44.slično i ove lamberđek
jezovuk Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 3 hours ago, Arkadija said: Lowa renegade treba da izgleda ovako: https://www.rei.com/product/789686/lowa-renegade-gtx-mid-hiking-boots-mens Pa da. Ovo što kaže Frenk, to su te. Imaju braon, al nema broj. Ima moj broj crne i crno-plave.
InvisibleLight Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 14 minutes ago, MayDay said: Ja sve volim ko Sharapova. super je taj model cortez, jako lagane i udobne* imam u sivoplavo - belo kombu jos iz proslog veka jedne *za razliku od njanjave sarapove trece s leva u nike redu: moj vozni park
MayDay Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Pratim Mashu na Insta da joj vidim workouts i da vidim sta oblaci jer se lepo oblaci, a isto ima problem sa duzinom pantalona i to je taj moj neki zivot:
InvisibleLight Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 aha ko joj kriv kad je raskinula s onim, kako bi ti rekla, dasom vujacicem..il je macan, kakogod..
maheem Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 super je taj model cortez, jako lagane i udobne* imam u sivoplavo - belo kombu jos iz proslog veka jedne [emoji3] *za razliku od njanjave sarapove trece s leva u nike redu: moj vozni park Imaš patika ko crnja diler iz harlema
MayDay Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 3 minutes ago, InvisibleLight said: aha ko joj kriv kad je raskinula s onim, kako bi ti rekla, dasom vujacicem..il je macan, kakogod.. Bolje joj je bilo ono Bugarce. Hahaha.
InvisibleLight Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 11 minutes ago, MayDay said: Bolje joj je bilo ono Bugarce. Hahaha. A da, zaboravih vam to..:D
mammy two shoes Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 23 minutes ago, maheem said: Imaš patika ko crnja diler iz harlema ko imelda markos
cmrlj Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 aiii koliko patika, pa gde se to drzi?! sad svoje prebrojala, tri para, bilo ih je pet, ali dva para poklonila da ne budem anksiozna od viska patika
Arkadija Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Džizs, koliko patika ! Ja ih imam samo tri para, imala sam jedno vreme i četvrti, ali sam te velikodušno ustupila mami. Gde se lageruje sva ta količina obuće?
InvisibleLight Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 u cipelarnik i na pod ormara, nije to tako velika kubikaza ako se naslaze racionalno, mada pola njih ne nosim, oticice na tavan
ToniAdams Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 23 hours ago, InvisibleLight said: Hide contents moj vozni park Koje su najbrze?
Recommended Posts